Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
fetelor care aveti bebei la cate saptamani se introduce calciu suplimentar ?
eu tare as avea nevoie sa iau Ca dar dr zice ca inca nu se ia sa nu se osifice prea rapede bebe , dar imina mea zice altceva , oare cate saptamani mai am de asteptat ?
andra pai asta e tensiune ok , poate putin scazuta dar e ok .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
19 + 
unidanad spune:
Olimp iti dai seama ca nu ma enervez deloc mai ales acum. Si sotu daca vede ca m-am trezit cu fata la cearceaf ma lasa in pace
. Pana pe la 2 luni a fost mai greu. Plangeam in fiecare seara si aveam nervi. Mi se pusese pata pe casa sa o vindem si sa luam apartament ca nu imi mai place
. Nush ce ma apucase dar in fiecare seara plangeam ca vreau sa o vand si el saracu imi explica ca e mai bine la casa pt bebe si mai ales ca abea am terminat-o. Avem 1 an si cateva luni de cand am facut-o
.
18+ 
Dana
olimp spune:
dana la cum povestesti , vad ca te-au chiniut hormonii astea buclicasi , si eu am avut perioade de bocete dar tot ei au fost de vina , oricum sunt mai sensibila si acum , ma impresionez mai usor , empatizez mai usor , mi-i se par cine stie ce evenimente care de altfel sunt normale pentru altii - ma sensibilizeaza etc.
cat despre casa sotul tau are drepate ca si casa nu se compara nimic , eu am avut posibiliateta sa le probelz ambele variante , tot la casa imi ramane sufletul , si noi ne apucam anul acesta de construit.
ai curte bebe la aer 
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
19 + 
dnapotecuta spune:
Andra eu simt la maini si uneori la picioare. catodata ma strange verigheta... la incaltari inca nu e problema. la V. prin luna a 7-a am renuntat la verigheta iar cizmele luate atunci imi erau grozav de largi cand am iesit din spital. Acum insa problemele au inceput de pe la 14 saptamani.
Alina
19+
olimp spune:
happy si pe mine ma mai plesneste cate o data somnul de nu vad bine in fata , mai ales dupa ce mananc.
alina edemul se poate sa apara si din cauza tensiunii
19 + 
yvyana spune:
'Neata burtici!
Ama, Doxy asa am eu patutul (am pus poze si cu varianta junior). Imi place maxim, e in set cu etajera cu masuta de infasat si acum vreau sa-i iau dulapul din gama asta Hensvik!
Am pus cateva poze cu ce lucrusoare pentru bb am avut noi si au fost f utile (gen balansoar, saltea de activitati la fel f f apreciata etc.)
Happy Mom
si
S19+ 
happy_ama spune:
Olimp, ce-i drept e ca tocmai am venit de la masa ![]()
![]()
Yvyana, multumim!! Si eu tot pe gama asta vreau sa ma axez. Mi se par dragute foc, foarte accesibile la pret si trainice. In plus, mai merg cativa anisori buni. Si pentru eventuali fratiori ![]()
Happy_Ama
18+
MariaBcf spune:
Am ajuns acasa, analizele sunt bune: Down 1:21000, Edward 1:100000, Patau 1:100000
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+
MariaBcf spune:
Olimp de calciu l-am intrebat azi si eu , de la 10 mi-a scazut la 7,8 si mi-a spus ca dupa 25-28 saptamani pot sa iau calciu , problema la mine e ca eu nu mananc lactate deloc
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+