Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor care aveti bebei la cate saptamani se introduce calciu suplimentar ?
eu tare as avea nevoie sa iau Ca dar dr zice ca inca nu se ia sa nu se osifice prea rapede bebe , dar imina mea zice altceva , oare cate saptamani mai am de asteptat ?

andra pai asta e tensiune ok , poate putin scazuta dar e ok .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp iti dai seama ca nu ma enervez deloc mai ales acum. Si sotu daca vede ca m-am trezit cu fata la cearceaf ma lasa in pace . Pana pe la 2 luni a fost mai greu. Plangeam in fiecare seara si aveam nervi. Mi se pusese pata pe casa sa o vindem si sa luam apartament ca nu imi mai place . Nush ce ma apucase dar in fiecare seara plangeam ca vreau sa o vand si el saracu imi explica ca e mai bine la casa pt bebe si mai ales ca abea am terminat-o. Avem 1 an si cateva luni de cand am facut-o .

18+
Dana

Mergi la inceput

dana la cum povestesti , vad ca te-au chiniut hormonii astea buclicasi , si eu am avut perioade de bocete dar tot ei au fost de vina , oricum sunt mai sensibila si acum , ma impresionez mai usor , empatizez mai usor , mi-i se par cine stie ce evenimente care de altfel sunt normale pentru altii - ma sensibilizeaza etc.

cat despre casa sotul tau are drepate ca si casa nu se compara nimic , eu am avut posibiliateta sa le probelz ambele variante , tot la casa imi ramane sufletul , si noi ne apucam anul acesta de construit.

ai curte bebe la aer

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Andra eu simt la maini si uneori la picioare. catodata ma strange verigheta... la incaltari inca nu e problema. la V. prin luna a 7-a am renuntat la verigheta iar cizmele luate atunci imi erau grozav de largi cand am iesit din spital. Acum insa problemele au inceput de pe la 14 saptamani.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

m-a busit un somniiiiic!!

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

happy si pe mine ma mai plesneste cate o data somnul de nu vad bine in fata , mai ales dupa ce mananc.

alina edemul se poate sa apara si din cauza tensiunii

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neata burtici!

Ama, Doxy asa am eu patutul (am pus poze si cu varianta junior). Imi place maxim, e in set cu etajera cu masuta de infasat si acum vreau sa-i iau dulapul din gama asta Hensvik!
Am pus cateva poze cu ce lucrusoare pentru bb am avut noi si au fost f utile (gen balansoar, saltea de activitati la fel f f apreciata etc.)

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, ce-i drept e ca tocmai am venit de la masa

Yvyana, multumim!! Si eu tot pe gama asta vreau sa ma axez. Mi se par dragute foc, foarte accesibile la pret si trainice. In plus, mai merg cativa anisori buni. Si pentru eventuali fratiori

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am ajuns acasa, analizele sunt bune: Down 1:21000, Edward 1:100000, Patau 1:100000

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp de calciu l-am intrebat azi si eu , de la 10 mi-a scazut la 7,8 si mi-a spus ca dupa 25-28 saptamani pot sa iau calciu , problema la mine e ca eu nu mananc lactate deloc

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
12+

Mergi la inceput