Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata
Sa aveti o saptamana minunata
Sunt tlista, nu mi-a simtit nimeni lipsa, dupa o absenta de 5 zile

Felicitari mamicilor pt caricioare, am vazut ca sunt si fetite si baieti, frumos , sanatosi sa fie.

Bun venit noilor venite si sa aveti o sarcina usoara, fara complicatii.

Legat de patut, ale mele, 2 la numar, vor fi de lemn.

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Multumesc pentru ponturi, fetelor!
Cred ca dupa ce intram in concediu oricum o sa ne plictisim si ar fi bine sa avem ocupatii de genul cumparaturi pt bebe. Eu am 2 "probleme" insa: nerabdarea si teama ca nu voi mai fi atat de apta de cutreierat atunci

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Unidanad eu iau elevit si magne b6.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie, indispensabile mi s-au parut asa ( in ordine aleatorie ) :
- aspiratorul de nas (batista bebelusului)
- sterilizator
- suzeta
- biberon
- ce mi s-a parut iarasi f folositor a fost caruselul ala care se pune la carucior, avea luminite si canta
- o veioza
- garmastan ( pt sani). eu am facut niste ragade urate, plangeam cand sugea, si am mai folosit protectii de sani.
- mi-am facut din finet niste "batiste", de diferite marimi, de la 1m/1m pana la marimea unei batiste. Multe, le-am folosit fff mult, de la pus pe umar la ragait, pus sub cap la bb, ( Raul avea mult par si ii cadea ), sters, etc
- trusa de unghii
- spirt, eu am folosit doar la buric
- pampers ( prima luna- sensitiv am folosit eu)
- pompa de san ( a fost indispensabila pt mine), dar e mai bine sa o imprumutati, ca e destul de scumpa si nu o sa o folositi mult.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, paturici de unica folosinta sa luati atunci cand luati si pampers. Mie mi-au fost de mare folos. Si la pampers nu am folosit marimea new born, direct 1 am luat. Sper ca am trecut corect marimile ca am si uitat de atunci.
Doamne da ce mai vorbim de parca suntem in luna 9.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata si de la mine!
Eu am patit taman invers. L-am adus pe pisic de la maternitate la 2 kile 600. Tot ce posedam ca si hainute erau pe el precum camasile de forta.
De data asta chiar nu mai iau nimic. Nasa mea deja mi-a facut sacosa cu prima tura de hainute mici si ma suna periodic sa se asigure ca nu cumpar ca as da efectiv banii degeaba.
Cumparaturile mari cred ca am sa le las pe sfarsit de primavara... am alta putere financiara si in plus nu vreau sa aglomerez casa aiurea dinainte avand in vedere ca am doar 2 camere. Daca ai o camera speciala pentru bebe cred ca e chiar dragut sa incepi mai devreme... vorba Danei, mai tarziu vine si caldura si vin si kilele in plus.
Cat despre dureri nici eu nu sunt prea breaza... amortesc destul de des si nu-mi convine nicio pozitie si cateodata noaptea ma doare coapsa pe care am dormit pana la momentul respectiv. Buba e alta la mine ca deja am inceput sa ma umflu nitelus. Si tensiunea imi face fite. Prin urmare am mai scazut sarea si sa stiti ca se simte. Cred insa ca mai am de redus la ea daca vreau sa fie bine intr-adevar.
La v. am avut problema asta tarziu in luna a opta. Acum vad ca m-a luat de la inceput. Cred ca se arata ereditatea pe linie materna.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Pt ragade la sani mai e bun si bephantenul (si mai ieftin) care e si pt funduletul lui bb. Eu l-am descoperit tarziu. Mi-a mers mai bine decat garmastanul pe care il terminam in maxim 2-3 zile asa ragade am avut.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Dana eu beau doar Elevit.
Rodica, eu chiar ieri m-am gandit la tine si acum cand ai postat chiar vroiam sa te intreb unde ai disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie nu mi-a mers deloc bepanthen la sani, m-am dat in spital, efectiv eram sange, mi se ridica parul pe mine, cand imi amintesc de durerile alea. Vedeti ce diferite suntem? Asa sunt si copii

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Mi-am luat si eu gramastan dar n-am avut nevoie. Cred ca e bine sa asteptati sa vedeti ce si cum si apoi sa luati, ca aici e simplu.
Stiu ca daca folosesti garmastan poti alapta fara sa te cureti, la bepanthen tre sa te stergi inainte de a alapta. Asta ar fi diferenta.

Mergi la inceput