Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Noi skiem amandoi. Eu una nu as incerca cu placa mi se pare foarte greu, dar sunt tehnici diferite si de aceea. Sotul meu a inceput mai tarziu decat mine a incercat cu placa nu a reusit, cu skiurile a luat monitor si invatat foarte repede, acum sa de bine. Depinde de om. Mie nu imi place placa pt ca trebuie prinse ambele picioare si mi se pare ca sunt prea fixa asa.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Fetelor, scuze, nu am timp sa citesc tot ce ati scris, asa ca nu stiu daca ati spus cu ce doctor o sa nasteti. Mai e cineva la Dr. Haiduc de la Filantropia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, burtici!

M-ati pierdut...
Multumim pentru complimente.

Scriu acum pana nu se inchide si capitolul asta.

Ama intrebai de mobila de la Ikea, e f f comoda, eu o recomand, masuta e la inaltimea la care trebuie si eu am schimbat-o pe pitica acolo pana cand avea 1 an si vreo cateva luni atat de comod imi era, aveam toate la indemana, pampes si servetele in dreapta cos de gunoi in stanga, pe etajere cremele pentru fundulet etc.; am renuntat sa o mai schimb acolo in momentul in care n-a mai stat cuminte, tragea cu mainile tot ce prindea de pe rafturile de sus si de atunci am inceput sa o schimb in pat, dar imi e mult mai incomod; pe masuta eu am pus o saltea de infasat de genul www.bebenou.ro/cumpara/saltea-de-infasat-cu-intaritura-80x50cm-dino-133-myk04521-3732368" target="_blank">asta, nu e prea comod un prosop ca lemnul e tare. Acum eu cred ca nu orice comoda se preteaza la a fi folosita si drept masa de infasat, cel putin nu in genul celei cu care ai pus link pentru ca pe masura ce bb creste el devine f activ si se misca si f mult la schimbat si risti sa cada de pe comoda ca nu are opritori laterale (cum are cea de la Ikea); si eu m-am gandit initial ca tine sa iau o comoda normala si sa o modific, sa-i pun niste blani laterale etc dar e prea mare bataia de cap!

In ceea ce priveste patutul si carutul subscriu la tot ce a zis Paula: clar patut de lemn cu aparatori eventual (pitica mea era fan dat cu capul de stinghiile patului cand se enerva si acum e mare, desteapta, frumoasa, deci nu se intampla nicio nenorocire daca se mai si loveste cu capul de laterale dar clar si aparatorile au atenuat loviturile.). La carut idem si eu am cautat carut cu roti maaari si musai cu suspensii si nu va zic pe unde a umblat carutul meu, il luam in drumetii pe munte si a facut fata cu brio, nu riscam sa sara din el la un hop si bb dormea, iar noi faceam gratar. E adevarat ca are cadrul mare, e mai greu si nu intra in toate lifturile, dar depinde ce vrei de la un carut; eu cand ma uitam pe strada si vedeam carucioarele alea cu roti mici, mici si de plastic si vedeam cum le dardaie capul copiilor cand mergeau mamele mai repede cu ele ma gandeam cum suporta saracii trepidatul ala incontinuu

Happy Mom si S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bobitza, prin ce sperietura ai trecut! Bine ca e totul ok

De-abia astept sa ma duc si eu vineri la control! Sa vedem de data asta ce mai e, Eva sau Eduard?

Happy_Ama 18+

Happy, apropos de Eva sau Eduard: o intreb pe dr azi daca se vede ce e bebe si zice: "-Aaa, pai e cam devreme,pare baietel, dar pot aparea confuzii din cauza cordonului...bla , bla" ...

dar la 10 sapt. a zis:
"- Am vazut si ce e!"
Si eu: " -Ce e?"
Ea:" E baietel ca i-am vazut betisorul aici...uite, triunghiuletul asta!"
Azi nu mai era asa sigura, dupa 3 saptamani, cand oricum a mai crescut, nu? Ce sa mai inteleg?! Ca inca nu se stie... Deci nu imi fac inca iluzii. Noi oricum il vom iubi enorm indiferent de sex!

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu sunt una si-o contractie. De la ora 14 deja simt cum nu ma mai "slabeste" burtica deloc. Sezutul asta in fund nu imi face bine..dar dam inainte cu tupeu.
Legat de ski, eu am invatat in urma cu 3 ani destul de usor. Dar o fac de placerea de a merge cu ai mei la ski. Decat sa stau la baza partiei si sa ii astept pe ei. Oxana betele nu sunt necesare la incepatori, chiar te incurci in ele.
Eu am sportul meu preferat de multi ani si nu risc sa imi rup picioarele pe ski-uri.

In schimn sotul e impatimit rau iar ficamea se tine de el.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

Alexandra, chiar daca a fost stres, ai scapat de stres. Bine ca te-ai dus repede la medic si te-ai calmat.
Acum ma uita la semnatura ta. Se termina primul trimestru si dupa o sa se aseze lucrurile altfel.

19 saptamani

Mergi la inceput

Alexandra bine ca sunteti bine si a trecut sperietura. Eu una nu cred cand se da sexul asa de vreme. Mi se pare pe ghicite dar asa sunt eu Toma necrdinciosul.

Scuze de info eronata cu otita, intr-adevar nu de la vant fac otita. stiu ca dr ne-a zis sa nu o scoatem cat e mica pe ceata si vant ca nu isi pot regla temperatura corpului ca lumea, zicea ca sunt mai periculoase decat frigul. nu stiu ce imi veni sa asociez vantul cu otita, oi fi imbatranit si m-a prins "curentul" la cap.dar chiar am purtat-o cu ceva usor pe urechi ceva vreme cat eram afara, asta la sfatul dr.

18+

29.04.2010

Mergi la inceput

Ele ia un no spa. Eu la birou stau ca placinta pe scaun asa mai pe spate altfel am contractii si incerc o data la o ora sa ma ridic sa ma plimb putin.

18+

29.04.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Ele ia un no spa. Eu la birou stau ca placinta pe scaun asa mai pe spate altfel am contractii si incerc o data la o ora sa ma ridic sa ma plimb putin.

18+

29.04.2010

Am bagat deja, dar nu simt ca ma lasa. No-spaurile mi se par apa de ploaie.
La mine merg alea in fund din spital.

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Yvyana, mersic de detalii. Ma ajuta mult. Mai am o intrebare legata de carucior: ce ai folosit? poti sa imi dai pe PM sa nu para reclama

Bobitza, la noi de fiecare data s-a schimbat de la DT incoace Ca sa nu mai zic ce expresii amuzante a folosit dr. Foarte "sincere" si foarte funny

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput