Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu il contrazic de data asta
Am incercat sa invat prima data pe schiuri si mi s-a parut foarte greu. Pe snowboard am invatat in 10 min, fara sa exagerez. E foarte usor si nu sunt o curajoasa . Tot ce trebuie sa faci e sa ajungi pe o panta mai usoara (nu neaparat pe partie direct) ca sa inveti sa te ti. Eu am mers direct pe partie, dar e una mai nepopulata si nu e abrupta, nu am purtat grija ca ma loveste cineva.

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ce ma bucur! Eu as prefera snowboarding ca mi se pare mai simplu cu echipamentul, nu tre sa car dupa mine doua schiuri luuungi si doua bete. Asa ai o placa si o porti subtioara.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna dragele mele,

Eu m-am trezit de dimi, pregatita sa ma duc la munca. Ajung la baie, fac shushu si...observ pe tamponul zilnic o mica pata rozalie. Am incremenit Mentionez ca aseara am pus ultimul Utrogestan, la ultima intalnire dr a zis sa nu mai iau de azi.

Va dati seama ca m-am dus direct la sot si i-am aratat, s-a trezit, ne-am spalat, imbracat si direct la dr cu noi desi trebuia sa merg la control sapt viitoare, iar maine la 19:30 la alt dr, pt DT.

Dupa ce am asteptat cateva ore pe la spital, am reusit sa intram la dna dr. I-am zis ce s-a intamplat. Am rasuflat usurata cand am auzit inimioara lui Minu Era foarte bine, iar dr a zis ca probabil am atins putin colul cand am pus ovulul. Eu am simtit ca intra din ce in ce mai greu, mai ales ca noi contact sexual nu mai avem de mult...dar nu ma gandeam ca se poate intampla sa am asfel de scurgeri...(pata era cam cat unghia mare de la mana si rozalie, nu rosie, dar oricum, suficient cat sa ma panichez daca nu am mai avut asa ceva)

In rest, bebe e bine, sanatos, creste si "danseaza" ...dadea din maini si picioruse intr-una

M-am linistit acum, dar eram tare speriata de dimi, mai ales ca nu il mai vazusem de apr 2 sapt

Va pup si va doresc numai bine!

PS: Am facut si eu listuta cu tot ce ati zis voi...cred ca va fi extrem de utila

12 +

Mergi la inceput

Bobitza ma bucur ca e totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Irina, scrie repeed 10 mesaje, sa nu mai fii moderata.

Alexandra, important e ca bb e bine!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, prin ce sperietura ai trecut! Bine ca e totul ok

De-abia astept sa ma duc si eu vineri la control! Sa vedem de data asta ce mai e, Eva sau Eduard?

Happy_Ama 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Oxana vezi ca este husa pt snowboard si il cari pe umar, la fel si husa pt buti, le-ai aruncat pe umar si gata treaba

Bobitza ma bucur ca a trecut sperietura

Bun venit noii venite.

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Gata, mi-am facut programarea pentru morfologie fetala de trim 2. pe 28 februarie. Incep sa numar zilele.

Mergi la inceput

Pitica mea e la ora de sport acuma, nu ma slabeste deloc si ieri si azi o simt foarte activa. Dar acu vreo doua zile nu am simtit-o deloc, chiar ma panicasem, am dat iama in niste bomboane ca poate reactioneaza la dulce si nimic. Cred ca au si ei perioade cu zile proaste.
Se face 16.00 asa ca plec si eu de la birou, mai intru de acasa de pe tableta, dar nu ma incumet sa scriu de pe ea cu manichiura mea cu gel, e destul de complicat. Va las cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Bobitza, slava Domnului ca nu a fost ceva grav!

Doxy, eu fac morfologia fetala pe 27, la Dr. Venduta, deci suntem cam in aceeasi perioada a sarcinii :)

Mergi la inceput