Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Fetelor, ma bucur tare mult ca imi dati idei de cumparaturi pentru ca eu sunt la prima sarcina si nu prea stiu exact ce este nevoie si ce nu. Dar cu ajutorul vostru invat incet incet
Sa aveti o saptamana usoara!

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Am citit pe net ca se recomanda folosirea garmastanului inca din sarcina, ca are nu stiu ce efect....am uitat ce creier de gravida. Mamicile cu copii, ati folosit si in sarcina, ce stiti?

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Doxy, tu stii mai bine ce ti-a fost util. vezi, eu nu am avut dureri de spate si consider ca nu e folositoare,dar cu zicea si Paula, suntem unice si noi si sunt unici si copiii.

Garmastam am folosit si eu, am facut niste ragade dar nu asa cum zice Paula. Insa mie dr mi-a recomandat atunci, sa-mi dau pe sani cu garmastan inca din luna a 7a si probabil din cauza asta, pana am nascut, au devenit mai maleabili ptr gurita lui bebe.

Nu ma uitati si pe mine cu parola ptr poze, va rog!

Pupici,

Andra 17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu si culcata ma descurcam greu la alaptat, amorteam. Stateam cu mana sub cap, nu prea imi era comod. Cand mai plecam prin vizite sau alte situatii, era musai sa alpatez din sezut. Perna o caram dupa mine.
Eu recunosc ca alaptatul a fost o corvoada pentru mine . Am alaptat pana pe la 8 luni, Rares a renuntat singur. Imi amintesc ca la un moment dat cand scoteam titi el radea, nu vroia sa suga.

Dana, mai regurgiteaza in somn si exista riscul sa se inece. De aceea bebelusii nu trebuiesc lasati sa doarma pe spate. Eu ii rasuceam un prosop si-l puneam la spate, ca sa stea pe o parte.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+

Mergi la inceput

Nu am folosit garmastan deloc, nici in sarcina nici dupa. Mi-am dat prima data in maternitate cu el, cand m-am dus la alaptat pentru prima oara si dupa ce ca nici el nu stia sa suga si nici eu sa-i dau titi, mai si aluneca sfracul din gurita dn cauza cremei. Stiu ca si asistenta s-a uitat urat la mine, m-a intrebat cu ce m-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Buna dimineata ,burtici! Eu va invit la o cana de lapte,ca in fiecare dimineata
Delia,si eu ma intrebam ce e cu tine,ca desi nu am scris prea mult,in fiecare zi am stat sa citesc fiecare mesaj si stiam ca nu am cum sa sar peste unu.

Doxy,pozele m-au facut sa sorb din priviri lucrusoarele alea dragute .Mi-ai alimentat nerabdarea

faith trust and pixie dust.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Adde nu mi sau umflat picioarele si nu mananc deloc sarat. Cu apa intr-adevar stau f prost pentru ca dupa ce beau apa am arsuri. Acum am luat elevit si atat altceva nu mi-a dat.Poate la urmatoru control cine stie .

18+
Dana

Apropo de arsuri, eu am mereu, de la orice. Si regurgitez asa... precum aia mici :)) Eu sunt luata total prin surprindere de cate chestii se intampla pe parcursul sarcinii si multe mi se par sacaitoare.

Mergi la inceput

Intreba cineva cum ii imbracam pe micuti vara...
Rares e nascut in martie deci prin iunie cand vin caldurile mari, avea vreo 3 luni. Il tineam numai in pampers, iar afara (il scoteam in landou) la fel, doar pampers, eventual un tricou cu maneca scurta sau il acopeream cu un scutec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Spre rusinea mea n-am vazut pana azi o perna de alaptare desi aveam o vaga idee despre cum ar trebui sa arate. M-am uitat si la pretri si m-am speriat... de banii aia iau patutul.
Eu n-am avut probleme cu alaptatul insa intr-adevar poate solicita spatele... cine are probleme si isi permite ma gandesc ca o fi utila. Nu cred insa ca nu se poate fara prin urmare pas.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Cred ca asta cu imbracatul nou-nascutului depinde foarte mult de greutatea lui de la nastere. sincer eu am avut bebelus de iarna si il imbracam cu un costum cu totul dar foarte subtire si cu maneca lunga. Nu stiu ce voi face la vara. probabil ca o sa imi ascult instinctele la momentul respectiv.

Alina 19+

Mergi la inceput