Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
doxy spune:
Elf, merci! Si eu le-am savurat ieri uitandu-ma la ele. Daca era dupa mine va puneam tot albumul de acasa, dar am zis stop, ca si asa am exagerat, vad ca am cele mai multe poze in dotare. Eu sunt maaaaare fan poze, sa ma laud cu ale mele si sa ma uit la ale altora. Sper sa va fie de folos.
Apropo ca am uitat sa zic ca v-am admirat burticile. Eu tot nu reusesc sa fac o poza in care sa iasa in evidenta burta. Singura poza cu burta e aia cu piticul meu si diploma de la karate (au primit toti diplome pentru participare) nu stiu cat se vede acolo.
Apropo, Diana, cati ani ai? Ca in poze zici ca esti minora.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
paula_m spune:
Chiar ca sunt de speriat preturile la lucrusoarele pt copii. Si la hainute. Eu am o pb cu jucariile...nu ma dau scoasa din raionul cu jucarii fara ceva, sunt mai rau ca Raul. Mi-e casa plina de jucarii si Raul se joaca 5 minute cu ele.
Si cu imbracatul copiilor...asta doar mama stie. Eu nu l-am imbracat prea gros niciodata, si intotdeauna m-am uitat cu mila la copii imbracati exagerat, dar sunt constienta ca intotdeauna sunt si mamici care se uita cu mila la copilul meu, ca il tin dezbracat. Asta chiar doar de simtul mamicii tine. Degeaba imi zicea o mamica sa ii dau caciulita in cap, daca eu simteam ca nu tb. Si am un copil care raceste mult, si cunosc o mamica care isi imbraca copilul fff gros, ( biata copila) si fetita nu raceste, bine, nici nu merge in colectivitate
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
delia_timpau spune:
neata,
ms de sfaturi , am deschis o lista si tot completez :)
pe fiecare zi ce trece iubesc si mai mult acest forum!!
mi se par atat de fade articolele din reviste in comparatie cu sfaturile de la voi! mi-am cumparat si eu revista baby si acolo totul e reclama!
m-am intors si eu la serv, dar nu am deloc chef de munca
v-am admirat si pozele, si bebelusii, alina eu deja te vazusem pe fb si te admirasem mireasa :)
ama, si eu ma abtin din greu sa nu cumpar ceva pt bebe, dar am gasit o cale de mijloc - am inceput sa cumpar jucarii de fapt am luat o singura chestie verde care se agata deasupra patutului, super draguta, sub pretextul ca e pt mine, nu pt bebe, si am agatat-o de aplica in sufragerie
va pup, sa avem o saptamana usoara!!
14+
doxy spune:
Va dau dreptate fetelor, ca mama te uiti la prunc si imediat iti dai seama daca se sufoca sau nu de cald. Rares de ex. nu suporta sa doarma invelit si imi fac mereu probleme daca ii este frig noaptea. M-a calmat o drta care mi-a zis ca daca ii ieste frig se foieste, daca ii este cald iar se foieste. Daca doarme neintors inseamna ca ii este bine.
Si eu sunt genul de mama care il imbraca subtire, sa nu fie de deochi nu prea mi-a racit. Iarna asta deloc. Dar merge la gradi de la 1,8 ani.
Vara asta cand am ajuns la mare am descoperit ca avea febra, nu foarte mare. L-am lasat sa intre in apa, puteam sa-l refuz??? Avea niste muci verzi pana la buric dar era asa de fericit si vanat in mare. Drept urmare a facut aerosol direct de la sursa si i-a trecut si febra.
Andra28 spune:
La Alexandru, articolul vestimentar de baza pe care l-am folosit pana pe la 2 ani a fost body-ul. Eram eu linistita ca nu este niciodata cu mijlocul gol. Si cu maneci lunigi si cu scurte si fara maneci, gen maiou, exista tot felul. Si de la cele mai simple pana la unele haioase, pot spune ca aveam un adevarat cult pe vremea aia ptr body.
Fixul asta l-am avut de la un medic neonatolog care mi-a atras atentia ca rinichii copilului mic sunt foarte sensibili si foarte greu de reparat (in sensul ca odata facuta o boala de rinichi, se dobandeste o sensibilitate perpetua )si prin urmare sa am mare grija sa ii protejez mijlocul de frig.
Andra 17+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
doxy spune:
Vroiam sa va zic de poza in care apare Rares in patut si mai e o jucarie, in care lovesti cu picioarele. Special am pus poza asta, a fost cea mai faina jucarie a lui. Lovea cu picioarele (era destul de agitat de felul lui si dadea mereu din picioare) si se declansau luminite si muzica. Era innebunit de-a dreptul dupa ea. Nu a fost foarte scumpa. E de la playschool, dar dupa aia am mai cautat sa fac cadou la cineva si nu am mai gasit. De ca carrefour o luasem. In schimb paturicile de joaca care pleaca de pe la 100lei si ajung la 400-500 lei, nu ne-a prea folosit. S-a jucat si pe ea, dar nu foarte mult si ma enerva mereu s-o montez, s-o strang. Noi am primit cadou varianta ieftina, de la bertoni parca...
unidanad spune:
Burtici mai cu experienta de la cate saptamani il simtim bine de tot pe bebitza? Eu il simt zi de zi dar este mai timid asa . Abea astept sa il simt f bn.
18+
Dana
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Burtici mai cu experienta de la cate saptamani il simtim bine de tot pe bebitza? Eu il simt zi de zi dar este mai timid asa . Abea astept sa il simt f bn. 18+ Dana |
. Stiu mamici care l-au simtit de la 15, 16, stiu si mamici care l-au simtit la 22 de sapt. Eu acum il simt de la 13 sapt.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Delia, asa mai "fur" si eu din cascaval Am luat o husa noua, alba, pentru canapeaua care va sta in camera lui bebe si o paturica fffff colorata. Dar la fel, incerc sa merg pe zona de mijloc...nici chiar pentru necesarul casei...dar nici chiar pentru bebe
Happy_Ama 18+