Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoyJoy ATENTIE! ACEST MESAJ CONTINE O RETETA CULINARA! Moduri de utilizare: varianta 1. se ia textul cu copy si se da paste intr-un document (asta da distractie! ) Varianta 2. schimbati contrastul monitorului in order to reveal the words. Mmmm, magic! Reteta de inghetata de lamaie Ingrediente: 2 lamai 300gr zahar 300ml frisca lichida 1 albus de ou Mod de preparare: Se rad lamaile, apoi se storc de zeama. Coaja de lamaie se amesteca cu aprox. jumatate din cantitatea de zahar. Cealalta jumatate se bate cu frisca lichida, apoi cele 2 se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga zeama de lamaie si la sfarsit albusul batut spuma se inglobeaza usor. Se pune intr-o caserola si basti la congelator. Pofta buna! Jo 10+ Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
Esti super de super tare!!!!!
mihahegarty spune:
DarkBendis, ai dreptate ca in cazul unei operatii, sotului/partenerului nu i este permis in sala de operatie.
Sper sa se vada doar 1 bebe la voi, daca sunt doi, trimite unul la mine, ca eu vreau gemeni.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Vineri am programare la dr de familie si la analizele de sange, iar pe 2 martie la bitest. 8+ |
Elutza big big hugs si
Sa auzim doar de bine!!!! Tin pumnii!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy Chiar daca isi face griji si ti-a spus ce ti-a spus si mama ta te iubeste, il iubeste si pe baietel si va iubi la fel de mult si bebelul ce il porti. Iar asta conteaza mai mult decat unele cuvinte care ne pot rani la un moment dat... Jo 10+ Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
Asa e Virgo! Are dreptate JoyJoy. Eu cred ca unii parinti poate sunt mai reci, mai distanti, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste.
Totusi ar trebui sa fie mai calda in perioada asta. Voi sunteti apropiate? Discutati multe sau sunteti mai reci una cu alta?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Cat despre asistarea sotului la nastere, si eu sunt PRO!!! Chiar vorbeam cu sotul zilele trecute despre treaba aceasta, si isi doreste foarte mult sa fie acolo si sa filmeze momentul. Bineinteles, fac referire la nasterea naturala. Dar din cate stiu, la noi in Romania mai greu. Greu intr-un spital de stat, caci la particular este posibil orice contra cost. 8+ |
Bravo!!!
Si daca amandoi sunteti de acord, stiu ca in Romania este ceva mai greu sa asiste sotul la nastere, dar nu imposibil. Poate discutati cu medicul despre asta si vezi poate aranjati. Va tin pumnii, ajuta MULT ti o zic din experienta!!! Si psihic si fizic si emotional!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Mihaela, sa stii ca sotul meu de cand a aflat ca o sa fie tatic, cauta pe interet mai ceva ca mine. A notat toate targurile de bebelusi din primavara, a cautat carut combi (3 in 1), leagan, monitor, sterilizator, pompa electrica de muls biberoane, scaun pentru papa, patut, jucarii pentru patut, mixer pentru pasat Am un sot super informat Eu mai mult am cautat pe internet despre problemele de sanatate pe care l-am avut si ce mai trebuia sa stiu despre sarcina. Multumim pentru sfaturi 8+ |
danyce spune:
Salut,burtici!
Ati scris foiletoane de ieri seara pana acum si mi-a luat ceva vreme sa citesc tot.
@Elena: Eu stiu ca interzise sunt branzeturile din lapte crud(camembert,brie, gorgonzola, etc), carnatii afumati nefierti, crenvurstii nefierti, ouale crude (eu am facut ieri salata de vinete cu maioneza din oua fierte si o lingura de mustar; in aceeasi ordine de idei n-am mai pus oua in reteta mea de Tiramisu si am facut crema doar cu mascarpone, frisca, amaretto si cafea). Ce e pasteurizat nu e interzis. Poste vin si celelalte fete cu imbunatatiri la listutza mea.
A propos de asistatul la nastere, eu sunt de acord cu asta.Cred ca depinde de mentalitate intr-o oarecare masura. Pentru barbati ar trebui sa fie o experienta unica, ar constientiza mai bine ce inseamna nasterea. Sotul meu a asistat chiar si la operatia de cezariana, dupa o zi intreaga de asistat la travaliu (nu s-a uitat peste paravan ca n-a indraznit, a facut doar poze horror pe deasupra paravanului, neuitandu-se la ce fotografiaza, el sperand sa o fotografieze pe mademoiselle)..A fost interesant sa-mi vad burta prastie dupa cateva saptamani pe laptop(cred ca de 2 ori am indraznit si eu sa ma uit la pozele acelea)". La anestezia generala a fost scos din sala pentru cateva minute. Eu stiu ca l-am vazut plecand, dar m-am trezit cu el langa mine si cu Alma in brate. Mi-a zis ca momentul in care a vazut-o pe Alma a fost cel mai emotionant din viata lui. Pe mine m-a ajutat enorm prezenta lui acolo. Detalii la Povestea Almei de la semnatura.
Virgo, eu cred ca mama ta nu a fost rau intentionata. Probabil isi face griji pentru tine din anumite motive sau poate compara situatia ei (pe vremuri) cu a ta.Poate ca ea a considerat ca al doilea copil a impiedicat-o cumva sa atinga un anume tel (si cred ca si ideea asta e gresita, dar atunci ar explica cumva comparatia cu situatia ta), poate ca vorbeste subconstientul din ea si crede ca iti va fi greu. Imi dau seama ca te doare si ca nu te asteptai la o asemenea reactie.Incearca sa fii puternica si sa te concentrezi la sarcina! Cat despre husband, se poate sa fie putin speriat uneori sau sa aiba unele mici indoieli legate de responsabilitatea suplimentara.Cred ca o sa-i treaca in curand.
Sa stii inca ca si mama mea nu a sarit in sus cand am sunat-o, mi s-a parut cam tacuta, insa m-a cautat ea a doua zi sa-mi spuna ca n-a dormit toata noaptea de bucurie si ca pe moment fusese putin socata pentru ca nu se mai astepta sa ii ofer eu un nepot. Mai degraba astepta vestea asta de la fratele meu, insurat recent.Ea insa m-a cautat imediat ce a realizat ca nu a reactionat cum m-as fi asteptat.
DarkBendis, iti urez de pe acum o vacanta frumoasa! Meriti o perioada de relaxare dupa atata munca!
Eu azi mi-am facut intr-un final programarea la prima ecografie, pentru vinerea aceasta. Pe 28-2 am programare la clinica de moase din oras. O sa il sun si pe ginecologul care mi-a facut cezariana acum 9 ani cat de curand. Abia astept insa ecografia de vineri. Cred ca doar la asta ma gandesc pana atunci.
Joy, si eu am auzit de sarcini gemelare fara interventii speciale. Tu sa fii sanatoasa! Nu conteaza ce zice/crede lumea!
Daniela Veuger 8+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Mihaela, ce veste buna in sfarsit !!! Chiar ar fi cazul sa mai ceri si alte pareri avizate referitoare la tratamentul pe care l-ai facut. Daca ai avut rabdare pana acum, incearca sa mai pastrezi putina si pentru urmatoarea perioada, nu te grabi daca nu esti sigura. Iti doresc multa putere si multa rabdare 8+ |
Multumesc frumos Elutza!
Am timp sa ma documentez, vorba aia mai am 2 saptamani pana la ovulatie, nu?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Miralexia .... si eu tot in martie sunt programata la dublu test. abia astept. am si emotii in acelasi timp dar ma si bucur ca il vad pe bebe. pupici |
Bafta multa si fie ca totul sa decurga bine!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Elena_R Mihaela, felicitari ca ai unda "rosie" haha Si eu zic ca poate e bine sa mai astepti un pic sau sa ceri o parere avizata pana sa te apuci de treaba. 7+ |
Saru'mana mult mult Elena.