Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Mihaela daca chiar te hotarasti sa incepi luna asta, poate ar fi bine sa iti iei un test de ovulatie sa fi sigura cand se intampla. Daca au intarziat rusii asa mult, poate si data ovulatiei o sa fie data peste cap. Eu una asa as face.
Chiar ma distrez cand imi amintesc ca inainte sa aflu ca sunt insarcinata comandasem de pe Amazon 50 de teste de sarcina si 50 de teste de ovulatie (mult mai ieftine decat la farmacie, apropos). Eram pregatita nu gluma Bineinteles ca le-am trimis inapoi intacte si ma bucur ca nu mi-au trebuit, dar ma asteptam sa dureze cateva luni pana sa raman.

Daniela, merci pt clarificare! Chiar o sa incerc sa fac si eu maioneza cum ai specificat ...va fi pt prima data deci ureaza-mi succes

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

mihahegarty: amoxicillina nu da efecte teratogene, deci din punctul asta poti sa stai linistita, poti sa te apuci de bebe cand vrei tu. In schimb nu e ok intarzierea mare a ciclului. Eu mi-as face totusi ceva investigatii. Plus nu vei sti cand o sa fie ovulatia. Ideea cu testele de ovulatie mi se pare buna. Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pastiluta, Elena si Elutza v am admirat pe picasa!! Sunteti atat de tinere si de frumoase!!!!

Intotdeauna este frumos sa asociem o fata cu un nume!

Subscriu la ce a zis Elena, imi place mult poza cu ursul Elutza!

Am pus si eu niste poze, cu Imi, vreo 2, cu mine vreo 2 si una cu mine si cu Imi. Am uitat sa va spun ca am fost biker chic dar a trebuit sa mi vand motorul cand a aparut Imi. Sper totusi sa mi iau un alt motor dupa ce mi implinesc visul si cu bebe 2.
Asa m am cunoscut cu sotul, prin intermediul motoarelor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

mihahegarty: amoxicillina nu da efecte teratogene, deci din punctul asta poti sa stai linistita, poti sa te apuci de bebe cand vrei tu. In schimb nu e ok intarzierea mare a ciclului. Eu mi-as face totusi ceva investigatii. Plus nu vei sti cand o sa fie ovulatia. Ideea cu testele de ovulatie mi se pare buna. Multa bafta

Multumesc mult Alina.
Ciclul este pentru prima data in viata mea cand mi a intarziat, banuiesc de la antibioticele pe care le am luat in decembrie, asociate cu corticoizi (care cica au hormoni) si cu inhaler.
Am sa ma mai gandesc un pic, eu vreau neaparat baietel si stau si ma gandesc, caci in ianuare imi iesise baietel, dar cum ciclul de ianuarie nu a venit, stau si ma gandesc... oare e baietelul din ianuarie sau fetita (ca s a trecut peste baietel). Este funny, stiu, dar ce poti sa faci, grea boala si astrologia asta!!

Daca as sti ca e baietel, as incepe fara nici un fel de probleme si remuscari, dar mai fac niste sapaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

am pus si eu cateva poze. Ft frumoase fetele din aceasta odisee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Mihaela daca chiar te hotarasti sa incepi luna asta, poate ar fi bine sa iti iei un test de ovulatie sa fi sigura cand se intampla. Daca au intarziat rusii asa mult, poate si data ovulatiei o sa fie data peste cap. Eu una asa as face.
Chiar ma distrez cand imi amintesc ca inainte sa aflu ca sunt insarcinata comandasem de pe Amazon 50 de teste de sarcina si 50 de teste de ovulatie (mult mai ieftine decat la farmacie, apropos). Eram pregatita nu gluma Bineinteles ca le-am trimis inapoi intacte si ma bucur ca nu mi-au trebuit, dar ma asteptam sa dureze cateva luni pana sa raman.

7+

Ce bine ca nu ti au trebuit Elena!! Testele mele de ovulatie si de sarcina asteapta de pe data de 7 ianuarie in dulap. Chiar in primele zile cand m am alaturat acestei odisei, am anuntat ca mi am luat teste de ovulatie si de sarcina si astept sa vina rusii in perioada 7-9 ianuarie.
De unde, uite ca au venit o luna mai tarziu. Eu ma bucur ca au venit si azi, cica era posibil sa vina si in 6 luni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

am pus si eu cateva poze. Ft frumoase fetele din aceasta odisee

Esti foarte frumoasa si feminina Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miha ,ma bucur ca a venit ciclul, acum, ma gandesc ca cel mai bine e sa discuti cu medicul tau daca ar fi cazul sa demarati proiectul bb2 acum sau sa mai asteptati un pic.

Daniela, asa stiam si eu, si am o lista relativ completa in cartea data de moasa la control: branzeturile facute din lapte nepasteurizat, sau specialitatile cu mucegai, ouale crude si produsele din oua crude sau partial gatite (nepreparate termic) deci maioneza din oua crude (cea din comert, la borcan, e OK), prajiturile cu crema ce contine oua crude si care nu sunt "bagate la cuptor", deci tiramisu-ul clasic, cheese cake-ul "unbaked" (ca exista unele facute la cuptor), tot ce tine de carne nepreparata termic (crenvusti cruzi - bad, crenvusti fierti good, ma rog, cat de "good" e carnea atat de procesata, dar de pofta, nah, din cand in cand merge), fructe de mare crude (preparate termic e OK), pate-ul si produsele de ficat, care contin cantitati mari de vitamina A, dar si pate-urile vegetale (pot contine listeria), anumite tipuri de peste: rechin, peste spada, marlin, si neaparat atentie mare la mancarurile gata gatite si luate congelate, sau semipreparate, sa fie bine "patrunse" si gatite. Bineinteles, se mai pot adauga pe lista, daca mai stiti si voi.

Dark Bendis 10+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Miha ,ma bucur ca a venit ciclul, acum, ma gandesc ca cel mai bine e sa discuti cu medicul tau daca ar fi cazul sa demarati proiectul bb2 acum sau sa mai asteptati un pic.

Dark Bendis 10+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Am s o sun maine, sotul meu zicea ca irosesc banii NHS ului pentru o astfel de intrebare. Stii cum sunt ei, nu suna din orice motiv!

Mergi la inceput

V am zis eu fetelor ca voi avea cel mai mic bebe de aici!!!

Asta daca mergem cu proiectul de noiembrie, daca asteptam pana in martie, nici nu mai spun.... Trebuie sa ma mut la fulgusorii de noiembrie-decembrie!!

Mergi la inceput