Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Jo, hai ca m-am amuzat copios pe partea mesajelor tale

Mihaela, ce veste buna in sfarsit !!! Chiar ar fi cazul sa mai ceri si alte pareri avizate referitoare la tratamentul pe care l-ai facut. Daca ai avut rabdare pana acum, incearca sa mai pastrezi putina si pentru urmatoarea perioada, nu te grabi daca nu esti sigura. Iti doresc multa putere si multa rabdare

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Virgo, sunt convinsa ca te-a durut reactia mamei tale, dar nu lasa sa te "atinga" nimeni si nimic in aceasta perioada. Incearca sa fii linistita. Poate nu a vrut sa spuna vorbele acelea, stii ca de multe ori nu ne mai intelegem cu parintii. Mama mea are 65 ani si este mai incapatanata ca niciodata, de multe ori "ma ciondanesc" cu ea, apoi imi pare rau ca am suparat-o. Iti mai aduci aminte reclama de la cosmote cu fluturele? Eu plangeam de fiecare data cand o vedeam.
Sunt convinsa ca te iubeste

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Elutza la mine a aparut hemtomul la ecograf la 5 sapt si cateva zile si avea 6,9 mm, mai mare decat al tau, dar fara sangerari. in schimb la 6 sapt mi-a spus doc de decolarea de ou.
Asta e, sper sa fim bine sa ajungem in trim 2. mie nu-mi vine sa cred ca mai am doar 3 sapt, inclusiv cu asta, si ajung in trim 2. si eu tot in martie sunt programata la dublu test. abia astept. am si emotii in acelasi timp dar ma si bucur ca il vad pe bebe.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut dragi burtici,

Si eu am cam tras chiulul pe aici de cateva zile si nu am apucat sa citesc tot.

Elutza, cred ca iti sta f bine cu burtica. Foarte dragute pozele, mai ales aia cu ursul! Ai un par superb, sunt geloasa hahah Pe mine ma apuca mereu nebunia sa il tai scurt. Acuma e in proces de crestere ca atunci cand apare bebe nu o sa mai am eu timp de spalat si aranjal parul in fiecare zi..

Pastiluta super pozele tale, mi-a placut a doua

Am bagat si eu cateva

Referitor la discutia despre mancare, mie una chiar imi prieste sa aud ce mai mancati voi, pt ca pur si simplu nu mai stiu ce sa mai mananc din categoria alimentelor safe! De exemplu, stiam ca cremvurstii sunt interzisi dar am vazut ca Daniela a mancat Oare daca ii fierb bine pot manca? Dar maioneza de la borcan cumparat? Sau feta pasteurizata? Am mai citit pe net ca tot ce e pasteurizat se poate manca, dar ca exista sansa sa intre bacterii dupa procesul de pasteurizare, si atunci iar nu e bine! ufff asa ma enervez ca nu mai stiu ce sa mai mananc

Mihaela, felicitari ca ai unda "rosie" haha Si eu zic ca poate e bine sa mai astepti un pic sau sa ceri o parere avizata pana sa te apuci de treaba.

Virgo, te inteleg ca nu ti-a cazut bine remarca mamei tale. Cred insa ca nu a facut-o cu rea vointa, ci poate pt ca e ingrijorata pt situatia ta. Ai sa vezi ca se va obisnui cu ideea si ca va regreta ce a zis acuma. Sunt sigura ca va iubeste si pe tine si pe copilasii tai foarte mult. Asta e problema cand aruncam asa cu vorbe fara sa vrem...

Va pup si va doresc o saptamana plina de bucurii

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

As vrea si eu parola (nu am primit niciun mesaj cu parola) si inca o data locatia pozelor grupului. Multam!

Jo 10+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss21 spune:

Si eu vreau parola. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Hai ca m-am distrat!

Eu propun sa scriem tot ce se mananca cu galben pe alb si doar cine vrea sa selecteze textul si sa vada ce bunatate de ascunde acolo :))).
Sau sa punem mare in HEADER: "Atentie! Acest mesaj contine cuvinte interzise!".
Sau putem face o lista de decodare, de exemplu pentru ciorbita de vacuta sa spunem zeama de animal sfant in India, pentru friptura de porc cu sos si piure de cartofi am putea spune carne de animal guitiator mort cu martas vascos si terci/zdrobitura de barabule nasoale. V-am facut pofta?
Alte propuneri? LOLOZAUR

Jo 10+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Pe mine m ai facut sa mor de ras!!!
Esti tare haioasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

Apropo de barbati in sala de nasteri. Eu am asitat in noiembrie 2012 la nasterea nasei noastre( am fost de garda in spital in acea seara). Nasul nu vroia sa stea la expulzie, dar a zis ca ramane la inceputul travaliului. Moasa l-a pus pe un scaun la capul nevestei si i-a dat si o sarcina: sa ii umezeasca buzele cu un prosop ud din cand in cand. Ideea e ca totul s-a petrecut ft repede( nasa fiind la a doua sarcina) incat nasul nu a avut timp sa iasa afara si a asistat la toata povestea. La sfarsit era ft emotionat...l-a pus sa taie cordonul ombilical, la invatat moasa cum sa puna primul pampers, cum sa imbrace copilul. Mi s-a parut ft frumos si sper ca si la mine sa decurga asa, o sa imi aleg aceeasi moasa pt ca mi s-a parul super competenta.

Bravo!!!!
Asa iti doresc si tie sa ti se intample Alina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

..... numai ce-l vad ca se albeste la fata si o ia la vale de pe scaun, ca au sarit moasele sa-l recupereze de pe podea.

Dark Bendis 10+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

DarkBendis, doar stim ca barbatii sunt mai slabi de inger. Ei nu ar face fata cica la durerile nasterii, asa cum un adult nu ar face fata la durerea pe care o au bebelusii atunci cand le apar dintucii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui modima

La noi in sala denasteri nu lasa sotii, nu ii lasa nici macar cat stai in sala de travaliu....

Mami de Darius(21.10.2011) si bb mic :)

Am auzit ca se practica in Romania sa nu se lase sotii in sala de travaliu. Pacat! Poate sunt totusi unii care chiar vor!

Mergi la inceput