Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoyJoy Ah, era sa uit! Va rog fara povesti cu sau ! Unele dintre noi avem interdictie si poate ne faceti pofta !!! Am zis! PS: inca nu mi-am pus simtul umorului in dulap la pastrare :P. Jo 10+ |
Ceeee vorbesti tu acolo !? Pai husbandul din dotare trebuie violat regulamentar, altfel se plictisesteeee !
Lasa, trece primul trimestru si recuperati !
Mami de Matei Cazimir
JoyJoy spune:
citat din mesajul lui virgo Ceeee vorbesti tu acolo !? Pai husbandul din dotare trebuie violat regulamentar, altfel se plictisesteeee ! Lasa, trece primul trimestru si recuperati ! Mami de Matei Cazimir |
Lol. Nu era decat felul meu de a raspunde propunerii de a interzice discutiile despre mancare.
Daca imi vine si alta idee de interdictie, ma voi pronunta .
Jo 10+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
elutza82 spune:
Doamne, ce mult ati scris! Si de hainute, si de mancare, si de pompe de muls, si de participarea sotilor la nastere, si de probleme...offf, sa fim sanatoase si sa trecem cu bine peste toata perioada
Miralexia, hai sa-ti spun pe scurt povestea hematomului meu
La 4 saptamani am fost la primul control si prima ecografie transvaginala, nu aveam nimic. La 6 saptamani au aparut sangerarile(maronii) si m-am dus imediat la dr ginecolog. Acesta m-a trimis la ecograf, unde mi-a descoperit hematomul(nu foarte mare, de 4 mm).
Nu mi-a spus nimic de nicio decolare de ou. Ca si tratament mi s-a recomandat progesteron 600 mg/ zi si no spa la nevoie. Am avut uneori crampe si dureri ca la ciclu, dar nu mai mult.
Joi, cand am intrat in 8 saptamani, am inceput sa sangerez din nou. Am vorbit cu dr si mi-a spus sa maresc iar doza de progesteron de la 400 mg/ zi (la cat ajunsesem de 3 zile) la 600 mg/ zi.
Altceva, ce pot sa spun?! Am stat cuminte, cuminte.
Vineri am programare la dr de familie si la analizele de sange, iar pe 2 martie la bitest.
Te pup si-ti doresc multa liniste si multa sanatate!!!
8+
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy Apropos de 'dublu'... m-am cam plictisit sa ma intrebe toata lumea daca am facut FIV sau tratamente de fertilitate, mai ales ca mi se pare o intrebare destul de intima. Stiu ca pare greu de crezut sa ai o sarcina gemelara la varsta mea fara nicio 'interventie', dar incep sa ma plictisesc si de intrebarea propriu-zisa si de reactia de mirare (ceva gen... mai degraba minti)... si cred ca urmatoarea persoana care ma mai intreaba va primi raspunsul: baba esti tu!!! lol. Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
JoyJoy eu cred ca posibilitatea de a avea gemeni creste cu varsta, sunt si studii care au dovedit asta. Ce n as da si eu sa am gemeni. Imi doresc 3 copii, sotul doar 2, asa ca.... Ar fi o chestie. Unele fete mai imi spuneau ca daca bei intre 3-4 cani de ceai de frunze de zmeur pentru o lunga perioada de timp (poate jumatate de an), cica creste posibilitatea de a avea gemeni. Eu incerc, nu reusesc de fiecare data 3-4, dar beau zilnic, poate poate....
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui virgo Din pacate maica-mea a primit vestea ca pe o invitatie la parastas. I-am spus sambata de bebe si m-a anuntat ca tocmai m-am nenorocit pe viata. Nu stiu ce naiba se intampla, pana si hubby are momente cand se indoieste ca am luat decizia care trebuie. Pfffff, parca s-a intors lumea cu fundul in sus ... Sa-mi fac timp maine sa ma duc la primele analize, ca inca nu mi le-am facut. Sper sa fie totul in grafic. Mami de Matei Cazimir |
Uf, imi pare tare rau virgo! Dar tu la urma urmei nu locuiesti cu ei, important e ca sotul sa fie de partea ta. Mama ta sa speram ca se va mai calma. Multa putere si fii zen pentru bebele tau.
JoyJoy spune:
Mesaj in special pentru virgo
Tata cand a aflat ca sunt insarcinata nu m-a felicitat, nici macar nu a zambit, mi-a spus doar ca altii la varsta lui au stranepoti si ca imi va fi foarte greu.
Cu toate astea cand a aflat de la mama ca ma simt rau m-a sunat sa imi spuna: "o sa treaca... sa te faci bine, ai grija de copilasi".
Nici eu nu m-am simtit bine si as fi preferat orice alta reactie, dar toate trec... Reactiile pot fi din cele mai ciudate, insa eu stiu ca tatal meu ma iubeste si isi va iubi enorm si nepotii.
Chiar daca isi face griji si ti-a spus ce ti-a spus si mama ta te iubeste, il iubeste si pe baietel si va iubi la fel de mult si bebelul ce il porti. Iar asta conteaza mai mult decat unele cuvinte care ne pot rani la un moment dat...
Jo 10+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
elutza82 spune:
Nici eu nu mai sunt fanul jeansilor, desi, inainte de sarcina, imi placeau tare mult colantii cu rochite sau cu bluzite lungi si largute. Acum LE ADOR !!!!!
Si mie mi se vede burtica bine, bine...si dimineata si seara. Nu cred ca este o regula, dar depinde de la burtica la burtica.
Cat despre asistarea sotului la nastere, si eu sunt PRO!!! Chiar vorbeam cu sotul zilele trecute despre treaba aceasta, si isi doreste foarte mult sa fie acolo si sa filmeze momentul. Bineinteles, fac referire la nasterea naturala. Dar din cate stiu, la noi in Romania mai greu. Greu intr-un spital de stat, caci la particular este posibil orice contra cost.
8+
elutza82 spune:
Mihaela, sa stii ca sotul meu de cand a aflat ca o sa fie tatic, cauta pe interet mai ceva ca mine. A notat toate targurile de bebelusi din primavara, a cautat carut combi (3 in 1), leagan, monitor, sterilizator, pompa electrica de muls biberoane, scaun pentru papa, patut, jucarii pentru patut, mixer pentru pasat
Am un sot super informat Eu mai mult am cautat pe internet despre problemele de sanatate pe care l-am avut si ce mai trebuia sa stiu despre sarcina.
Multumim pentru sfaturi
8+
elutza82 spune:
Jo, imi pare rau ca ai trecut printr-o asa sperietura. Important este sa stai cumintica acum. O sa-ti spun sincer ca si eu am o fobie(daca o pot numi asa) pentru ace. Ma zbarlesc toata cand trebuie sa ma duc la analizele de sange
Ai incredere, o sa fiti bine
8+
JoyJoy spune:
citat din mesajul lui elutza82 Jo, imi pare rau ca ai trecut printr-o asa sperietura. Important este sa stai cumintica acum. O sa-ti spun sincer ca si eu am o fobie(daca o pot numi asa) pentru ace. Ma zbarlesc toata cand trebuie sa ma duc la analizele de sange Ai incredere, o sa fiti bine 8+ |
Multumesc frumos, elutza!
Cat despre ace, trebuie sa invatam sa ne controlam. Eu am si acum mana vanata...
Jo 10+