Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Va multumesc dragelor pentru sfaturi si vorbele frumoase
Am fost la un alt dr, il stiam de cand am ajuns in toamna cu glanda bartholina inflamata. Un dr foarte sufletist si care iti explica tot, fara sa te grabeasca. Si nu a vrut sa primeasca nimic, nici acum, nici in toamna cand am mai fost la dansul. Eu l-am vrut ca dr ginecolog si mai ales pentru urmarirea sarcinii, dar sotul meu a vrut sa mergem pe recomandarea unei cunostinte, iar pentru mine nu a fost chiar omul potrivit. Ma bucur ca a fost si sotul meu cu mine si l-a cunoscut si a vorbit cu dr. Chiar l-a placut, iar acum ma pot muta la dansul :) Sunt happy pentru ca m-a linistit, mi-a vorbit atat de frumos! Ce inseamna si compatibilitatea intre medic-pacient :)
Bineinteles, sunt fericita in primul rand pentru ca este samburel bine Situatia este neschimbata, tot in pat trebuie sa stau si cat mai cuminte. Am vorbit si despre analiza Kryptor, trebuie facuta intre saptamanile 11-13 si 6 zile maxim si este mult mai precisa decat Bitestul si Triplutestul.
Pentru constipatie mi-a recomandat supozitoarele cu glicerina, dar nu zilnic, la 2-3 zile.

Sa auzim de bine

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Pastilutza la mine problema e exact inversul.am un tranzit f bun chiar in fiecare dimi :) doar ca am o senzatie de durere de burta ca si cand as fi mancat ceva stricat. Legume si fructe bag la greu mai ales salata verde,morcovi si gutui. Am o pasiune pt cruditati carnea nu prea-mi place.

Mergi la inceput

Elutza ma bucur mult ca e bine samburelu.uite la mine desi nu au fost scurgeri stiu ca am hematomu care a dus la dezlipirea placentei si tot ma ingrozesc la gandul asta.asa ca te admir ca esti tare.si cu tot cu scurgeri si samburelu iti seamana se tine bine.stai in pat cat mai mult.eu simt pe propria piele.cum fac exces de stat la verticala chiar si prin casa cum ma doare burta.orizontala zic sa fie.si nu ma refer la...ca nu avem voie ;) deocamdata..speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salut toate gravidutele din dotare si sper ca ati avut o zi buna.

Eu azi sunt tare obosita!! Aseara am stat de am citit despre astrologie, despre un nou curs pe care ma tenteaza sa l fac, se numeste clinical counselling psychologist, cu alte cuvinte psiholog, consilier). Eu deja am diploma de social worker si mi ar fi foarte usor sa devin psiholog, caci e oarecum in domeniu. Si se castiga de 3-4 ori mai bine. Este cam 1 curs de 2 ani, dar dupa aia e super fain!! Asa ca fac research.
Si uite asa m am culcat la 1 noaptea si m am trezit la 7 sa merg la servici unde a fost foarte intens, asa ca sunt knackered.

Mina, imi pare bine ca toata povestea ta a avut un happy end.
Miralexia si Mina imi pare rau ca aveti dureri de colon. Oare sa fie de la constipatie? Sanatate multa, sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Mina, e super de tot blogul tau. Ai talent si la bucatarie si la scris. Chiar m-a pufnit rasul in gura mare citind unele retele, de se uitau colegii ciudat la mine haha (mai ales aia cu supa de raciti) Acum am cateva idei de bucatareala si trebuiesc puse in practica cat mai curand.

Elutza, ma bucur sa aud ca samburelul e bine si ca te-ai inteles asa bine cu doctorul. Chiar ca parca te duci cu placere la doctor in asemenea cazuri.

Mie mi-au venit rezultatele de la analize si am vazut cateva chestii care m-au cam ingrijorat, ca de exemplu ceva bacterii in urina si RH negativ. Adica de ce trebuie eu sa fac pe doctorul si sa ma interesez ce si cum si sa ii sun pt explicatii? Nu ei ar trebui sa faca asta? Mi se par destul de importante amanuntele astea incat sa ma anunte ei pe mine imediat cum afla, nu sa vad eu rezultatele dupa 2 saptamani si sa imi fac griji Ce nervi am!!

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Insa, la mine persista problema cu sangerarile, iar azi mi-am pus in gand sa mai ajung la o transvaginala (la un alt dr) sa vad care este treaba. Sunt si eu ingrijorata...

Cum adica? Si acum inca mai ai sangerari? Trebuie intr adevar sa mergi cat mai repede sa te vada un doctor. Sanatate multa si sa treaca repede, caci imi inchipui ce ingrijorata esti.

Miha, sotul meu are un Suzuki Intruder, dar, din pacat, in primavara s-a hotarat sa-l vanda. Si tine foarte mult la el, a bagat o gramada in el, l-a facut alb perlat si cu crom, nu mai este altul ca el in oras. Imi pare rau pentru sotul meu pentru ca stiu ca-i pare rau sa-l vanda, dar, avem nevoie si de bani. Anul trecut ne-am cumparat apartamentul si l-am renovat si inca suntem pe minus, plus acum BB. In fine, noi sa fim sanatosi.

Asa e Elutza, sanatatea vine prima. Si intr adevar, cand vine bebe multe se schimba. Uite si eu a trebuit sa l vand, dar va doresc mai incolo sa va luati altul. Suzuki mie imi place taree mult!!
Sper ca noul proprietar sa aiba grija de el asa cum a avut sotul tau! Well done!!

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pastilutza

Voi faceti ceva special de 14 feb? :)) Noi nu.

Nimic, din pacate!
Sunt cu rusii in pantaloni si 2, sunt extrem de obosita, asa ca eu cred ca vom avea an early night.

Mergi la inceput

Miha asta ziceam intr-un post anterior ca nu constipatie ci senzatia inversa.doar senzatia ca tranzitul e normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Elena, mercic de aprecieri.
Nu am prea fost atenta la discutiile anterioare (si oricum neuronu meu deja cre ca s-a impartit la 2 ca stau tare prost cu atentia si memoria) dar cu rezultatele analizelor nu mergi la dr sa-ti dea toate detaliile in cazul in care ai rezultate in afara limitelor?
Eu am, pe langa dr ginecolog, si un homeopat la care ma tratez de ceva ani si e asa fain ca imi explica toate cele legate de analize. Imi da o stare de confort extraordinara ca, si daca am unele rezultate in afara limitelor, macar inteleg clar ce/cat de rau e.

Mihaela, vezi ca am detaliat mai sus, nu e de la constipatie. Din contra, se pare ca si eu si Miralexia avem un tranzit de invidiat . Oricum, eu am dureri de stomac sus, intre talie si plex, nu cred ca e colonul. Sunt insa destul de sigura ca-s tulburari digestive conexe sarcinii ca si la Matei am avut, ca prim simptom de sarcina, ficatul marit...haha, cand mi-aduc aminte, era sa ma duc la gastroenterolog sa ma vait, noroc ca mi-a trecut prin cap c-o avea si intarzierea aia de ciclu vro treaba.......

Eu cred ca am intrat intr-alta faza, seara sunt de o vivacitate prosteasca, ma culc dupa 12 noaptea iar dimineata imi cam pare rau....

Fi-miu isi asteapta cu mare nerabdare fratele/sora ca sa vada pe viu cum invata copiii sa vorbeasca. Ca nu pricepe cum a invatat el sa vorbeasca! (nici noi nu prea pricepem, dar faptul e consumat, el vorbeste tot timpul si noi incercam sa nu clacam ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am sunat si am vb cu asistenta si m-am linistit! Ca de obicei am facut iar din tantar armasar Cica alea sunt bacterii ce le are toata lumea plus niste fragmente minuscule de piele si alte sedimente normale. Iar cu RH-ul iarasi nu e de speriat ca am exact acelasi tip de sange ca al sotului, A- Pfeww!

hahah Mina cred ca e un scump Vizigotul tau Vreau si eu un copil vorbaret si cred ca am sanse destul de mari pt ca taticul lui e sigur campion la capitolul asta. Deci atat de mult vorbeste ca ar putea tine singur o emisiune la radio o saptamana intreaga fara sa se repete Eu sunt mai linistita de fel asa ca ne completam f bine.

Mihaela, succes la curs daca te decizi sa il incepi! E foarte important sa iti urmezi pasiunea si cred ca ai face un psiholog foarte bun
Apropos nu am mai auzit de knackered pana acuma, cred ca e ceva tipic British english

8+

Mergi la inceput