Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Multumesc pt raspuns Mina. Initial credeam ca e uterul (semana durerea putin cu cea din perioada menstruatiei) dar analizand mai cu atentie am vazut de fapt e alta senzatie. Ma bucur ca nu mai e uterul perioada asta. lasa sa fie colonul ma descurc eu cu el cumva :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miralexia

Multumesc pt raspuns Mina. Initial credeam ca e uterul (semana durerea putin cu cea din perioada menstruatiei) dar analizand mai cu atentie am vazut de fapt e alta senzatie. Ma bucur ca nu mai e uterul perioada asta. lasa sa fie colonul ma descurc eu cu el cumva :))

Eu am durerile astea deasupra taliei. Durerile de colon ma iau dimineata cand trebuie sa merg la baie. Dar eu pb de colon iritabil am avut intotdeauna. Oricum, daca zici ca seamana cu cele care apar cand ai mancat ceva stricat, clar sunt digestive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Mina, bine ai venit Sarcina usoara si la termen! Sa fiti sanatosi!

Miralexia, nu prea am dureri asa cum le prezinti tu, dar am avut acele zile in care nu puteam sa ies la toaleta si simteam ca explodez, adica si crampe si dureri si frisoane. Insa, la mine persista problema cu sangerarile, iar azi mi-am pus in gand sa mai ajung la o transvaginala (la un alt dr) sa vad care este treaba. Sunt si eu ingrijorata... Multa sanatate

Miha, sotul meu are un Suzuki Intruder, dar, din pacat, in primavara s-a hotarat sa-l vanda. Si tine foarte mult la el, a bagat o gramada in el, l-a facut alb perlat si cu crom, nu mai este altul ca el in oras. Imi pare rau pentru sotul meu pentru ca stiu ca-i pare rau sa-l vanda, dar, avem nevoie si de bani. Anul trecut ne-am cumparat apartamentul si l-am renovat si inca suntem pe minus, plus acum BB. In fine, noi sa fim sanatosi.

Fetelor va multumesc pentru aprecierile super magnetilor prsonalizati de mine Chiar am o familie supeeer frumoasa!! Am sa revin dupa weekend cu reactiile!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Neata pe la pranz.

M-am indopat din nou, acusi ma duc dupa ceai.

Ieri am observat o secretie portocalie si am zis ca intru in pamant. Foarte tare ma necajesc scurgerile astea. Iar sunt pe progesteron. Medicul ma poate primi abia saptamana viitoare.

Am o groaza de acte de intors pe dos pana in mai si nu am absolut nici un chef, pentru ca trebuie sa ma duc la mama. Buletinul expira si ala ...

Si eu acuz durerile de spate/talie de care vorbiti, plus soldul stang, dizlocat la nasterea anterioara. Sunt ca un cutu schiop.

E o zi de rasu'-plansu'.

Si totusi, aseara hubby cel salbatic, care de regula tranteste, izbeste si urla, mi s-a topit in brate ca motanul scarpinat la blanita. Mi-a spus ca e super fericit ca m-am rotunjit ca Pamela si ca il innebunesc in fiecare noapte ca ard ca un cuptor si sunt mai moale ca de obicei ... mi-a venit sa-l mananc.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

buna,
elutza - ai grija de tine, odihneste-te mai mult. Sa ne spui si noua parerea celui de-al doilea medic. Da? Neaparat sa mergi sa te mai vada cineva.

Virgo- acelasi sfat si pentru tine- odihneste-te mai mult, daca reusesti.

Mina &Miralexia- zic si eu asa ca sa ma bag cu o vorba : poate ar fi bine sa incercati cateva zile o alimentatie mai bogata in legume si fructe

Voi faceti ceva special de 14 feb? :)) Noi nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Elutza ai grija de tine si odihneste-te. Sa ne spui ce ai facut azi la eco daca mergi

Virgo, imi pare rau sa aud de probleme. Incearca sa nu te stresezi sa nu il agiti pe bebe. Ma bucur totusi ca relatia cu sotul tau e mai buna

Pastilutza, da, am in plan o cina romantica Vine sotu din delegatie azi si o sa il astept cu o mancare de spanac (preferata lui) cu bundas kenyer, cum le zice el, sau friganele, cum le zic eu

8+

Mergi la inceput

Pastilutza, mercic de sfat dar la mine nu e constipatie...e ba din contra :)). Am un tranzit de cand am ramas insarcinata de zici ce e aia. Oricum mananc multe legume si fructe. Cand ma pun cu Vizigotu pe mancat mere (am gasit unele mici si rosii, aromate de numa) ne oprim asa, ha la vrun kil pe seara. Iar mandarine de la 10 buc in sus. Tot amandoi, nu va speriati. Azi chiar am trait periculos (ca am fost pana acum la birou) si m-am incercat de un iaurt pe la 3.

Ma duc sa fac de cina. Am fost cu Vizi in piata si-a cerut ceapa verde, acuma o devoreaza cu branza. Iar pt cina, tot cum vrea el: cartofi pai cu snitele si mujdei cu verdeturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Pastilutza, mercic de sfat dar la mine nu e constipatie...e ba din contra :)). Am un tranzit de cand am ramas insarcinata de zici ce e aia. Oricum mananc multe legume si fructe. Cand ma pun cu Vizigotu pe mancat mere (am gasit unele mici si rosii, aromate de numa) ne oprim asa, ha la vrun kil pe seara. Iar mandarine de la 10 buc in sus. Tot amandoi, nu va speriati. Azi chiar am trait periculos (ca am fost pana acum la birou) si m-am incercat de un iaurt pe la 3.

Ma duc sa fac de cina. Am fost cu Vizi in piata si-a cerut ceapa verde, acuma o devoreaza cu branza. Iar pt cina, tot cum vrea el: cartofi pai cu snitele si mujdei cu verdeturi.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din 09.09.2004
si bb2 DPN 18.09.2013
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Apropo de snitele, cele mai bune ies din pulpa dezosata, nu din piept. Iar specialitatea mea sunt aripioarele acoperite cu o glazura din: miere, suc de lamaie si usturoi. Mananca juniorul meu de-i plesnesc falcile.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Mina, in linkul de la semnatura, este blogul tau culinar? Arata foarte bine! Super sursa de inspiratie

8+

Mergi la inceput

Virgo, stiu si-ti dau dreptate. Dar aici fi-miu seamana cu ta-su: cand o inventa cineva gaina care are doar piept, or sa fie cei mai fericiti!!! Restul bunatatilor (pulpe, aripioare, etc) parca nici nu exista pt ei. Cand imi iau inima in dinti si fac snitele din pulpa, nici n-am noroc pe lume, ca fix unu dintre ei gaseste fix singurul zgarciuletz ramas in carnea aia si ma comenteazaaaaaa..... Asa ca ma lipsesc. Ocazional mananca aripioare, dar picante si crocante sa fie, ce e aia sa pui miere la glazura???? Hmmmmm. Altfel baieti buni

Elena, da, blogul meu e. Nu prea am timp de el asa cum mi-as dori, din pacate....

Mergi la inceput