Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyce A propos de listuta de pe prima pagina, am uitat sa-mi dau data de nastere: 27-02-1979. |
Hihi, esti pesti, ca si mine, doar ca eu sunt in martie.
mihahegarty spune:
Salome si pastilutza, imi pare rau ca v au descoperit bacteriile alea. Insanatosire grabnica!
In Uk, e adevarat ca se abordeaza multe probleme medicale diferit fata de Romania. Inclusiv sarcina este abordata mai "natural" si relaxat ("non-interventional" gen "lasa natura s aisi faca treaba" - nu se da tratament de sustinere decat in situatii f extreme, se fac f putine ecografii, etc), dar legat de teste, nu impartasesc cu noi rezultatele, mai ales daca sunt in parametrii, dar ti s-au facut cu siguranta analizele standard din protocol. Daca ai Rh negativ, iti scrie in dosar si e marcat automat sa ti se faca Rhogam, chiar daca nu neaparat ti se pomeneste pana e cazul.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui mina Bine v-am gasit, Doamnelor! Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte Some people dream of success...while others wake up and work hard at it |
Bine te am gasit Mina! Sarcina usoara si la termen!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui mina Danyce care mi-a fost colega la odiseea celor mari. Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte Some people dream of success...while others wake up and work hard at it |
Ai mai multi puiuti? Ca eu il vad doar pe Matei-Costin.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui mina Una peste alta suntem extrem de fericiti ca in sfarsit devenim 4, fiindca asteptam sarcina asta de vreo 4 ani si tare a fost greu, a venit exact cand ma impacasem cu ideea ca asta e, viata mi-a dat un singur copil. Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte Some people dream of success...while others wake up and work hard at it |
Super cool!!!!! Felicitari!!!!
Dar ai avut probleme sau efectiv nu se intampla?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Elena_R Mina, felicitari pt sarcina si bine ai venit la odisee! Ce dragut cred ca e Matei cand intreaba de bebe. Sigur va fi un fratior mai mare foarte protector Da.... Un scump si jumatate Matei!!! Cred ca asta e avantajul cand unul din frati e mai mare, este si foarte protector si ajuta foarte mult mama. La odiseea lui Imi, am avut doua mamici cu copii cu diferente de aproximativ 6-8 ani intre frati. Si una din mamici avea o fata de 20 de ani si a nascut la 40 ani al doilea bebe!! Foarte curajoasa!! Si eu am starile alea de durere de stomac, mai ales dimineata cand trebuie neaparat sa mananc ceva sa imi treaca, ceea ce e foarte aiurea ca eu nu mancam niciodata dimineata, o cafea imi era e ajuns. In general acum cam la 2-3 ore trebuie sa mananc, mai mult fructe ca si snack, pe langa mesele principale. Aseara m-am uitat la "In the womb" un documentar facut da National Geographic. Foarte emotionant si foarte util pt toate gravidutele. Eu l-am vazut pe youtube, dar am gasit si un link unde e filmuletul complet: http://topdocumentaryfilms.com/national-geographic-in-the-womb/ Foarte interesant, da! Si eu ma uitam peste ele in sarcina. 8+ |
mihahegarty spune:
Mina, sanatate vizigotului! Imi place cum ii zici!!
Eu va pup pe toate si vorbim maine.
Chiar cate dintre noi avem RH negativ?
mina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Super cool!!!!! Felicitari!!!! Dar ai avut probleme sau efectiv nu se intampla? Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Sincera sa fiu nici nu stiu ce si cum a fost.....Acum vreo 4 ani am avut ovare micropolichistice cu niste pronosticuri sumbre de te lua durerea de cap. Mai ca nu mi s-a spus ca si Matei a aparut dintr-o minune. Ok, da-i cu tratamente hormonale sa le dam la loc. Aiurea, luam anticonceptionale 3-4 luni, timp in care ma intindeam pe jos de rau ce mi-era, ca manifestam toate efectele adverse posibile. Cand incetam tratamentul, n-aveam timp sa ... hm hm intreprindem ceva serios ca pac, iar micropolichistice.
La un moment dat m-au lasat nervii si am dat-o pe homeopatie. S-au rezolvat chisturile in 2 luni cu niste pastilute banale, si nici ca au mai aparut.
Ok, dar bebe tot nu venea. Hai sa facem stimulare. Am facut si asta de vreo 2 ori (cu toata pleiada de efecte secundare tratamentului hormonal), iar nimic.
Hai sa facem analize, mai ales ca aveam niste manifestari ciudate, dermatologice si articulare, la expunerea la soare. Ok, am ceva factori de risc pentru boala lupica la nivel dermatologic, dar toate opiniile erau ca nuuu, astea n-ar justifica lipsa unei sarcini. Mai ales ca eu n-am avut ever sarcini oprite in evolutie sau alte probleme de genul asta.
Ok, si? De ce nu se intampla? Sotul era ok, ceea ce iar ma urca pe toti peretii....
Asa ca anul trecut am renuntat la dileme si sperante, am zis ca daca asa a fost sa fie sa am doar un copil, aia e. Mi-am schimbat si dr, ca cei cu care ma tratasem pana atunci erau foarte departe si mi-era greu si urat sa ajung la ei. Asa ca am zis ca imi trebe un dr aproape de mine si am ales o doamna dr de la Babes. Am mers la dansa prin nov, asa, de-un cotrol de rutina, mi-a dat sa fac niste analize, mi-a gasit o infectie cu chlamidya, pe care am tratat-o cu antibiotice si eu si sotul. N-am apucat sa ma duc la controlul de dupa tratament ca aveam testul pozitiv. Pam Pam! Probabil de la infectia aia a fost dar n-as baga mana in foc. Cert e ca niciodata, nici nainte de Vizigot, nici dupa, nici un medic nu mi-a dat sa fac analizele de chlamidya.
Na, ca intrasem doar sa va salut si m-am pus pe povesti adevarate. Bine ca s-a lasat cu rezultate, pana la urma.
Eu azi am o zi cam grea, e musai sa fiu la birou pentru niste intalniri, si-am luat si Vizigotul cu mine, ca are herpangina. El asa o duce f usor, dar mi-e rusine sa-l duc la scoala sau la after, sa dau cadou si altora.
Hai sa aveti o zi frumoasa, pe aici ploua de-ti vine sa te bagi sub pat. Ce-as mai sta intre perne sa tricotez....M-a apucat pofta sa fac botosei si manusite pentru bebe.
Miralexia spune:
Burticilor ma ajutati cu ceva? Voua vi se intampla sa aveti crampe la burta ca si cand ati mancat ceva stricat tot timpul? la mine persista situatia asta de cateva zile si nu stiu sa fi mancat ceva nepotrivit...
Ma simt de parca as avea colonul iritat :(
mina spune:
citat din mesajul lui Miralexia Burticilor ma ajutati cu ceva? Voua vi se intampla sa aveti crampe la burta ca si cand ati mancat ceva stricat tot timpul? la mine persista situatia asta de cateva zile si nu stiu sa fi mancat ceva nepotrivit... Ma simt de parca as avea colonul iritat :( |
Da, si eu am stari din astea. Sunt cam singurele manifestari de disgravidie, pana acum.