Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Elena_R spune:
Mina, felicitari pt sarcina si bine ai venit la odisee! Ce dragut cred ca e Matei cand intreaba de bebe. Sigur va fi un fratior mai mare foarte protector
Si eu am starile alea de durere de stomac, mai ales dimineata cand trebuie neaparat sa mananc ceva sa imi treaca, ceea ce e foarte aiurea ca eu nu mancam niciodata dimineata, o cafea imi era e ajuns. In general acum cam la 2-3 ore trebuie sa mananc, mai mult fructe ca si snack, pe langa mesele principale.
Aseara m-am uitat la "In the womb" un documentar facut da National Geographic. Foarte emotionant si foarte util pt toate gravidutele. Eu l-am vazut pe youtube, dar am gasit si un link unde e filmuletul complet: http://topdocumentaryfilms.com/national-geographic-in-the-womb/
8+
mina spune:
Poate-l vad si eu diseara dupa ce adoarme Vizigotul. Ca altfel am prea multe explicatii de dat :)).
Oricum in seara asta trebe sa ajung cu el la dr ca tuseste si muceste....i-a iesit turismul pe nas, ma simt cam vinovata din cauza asta, insa a fost asa de incantat de toata excursia ca-mi trece repede.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt M-am intors de la eco, bebe e bine mai mare cu 2 zile decat UM, are 10 saptamani si 2 zile si 6,5 cm, in 2 saptamani s-a dublat 10+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
Yeiiiii ce de vesti bune!!! Bravo!!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Buna seara dragelor Am vazut pozele pe Picasa, in primul rand vreau sa va zic ca-mi pare bine de cunostinta si sunteti toate niste frumoase Si noua ne pare bine de cunostinta cu o asa mamica frumoasa! Elena, sa stii ca si eu am avut "in tinerete" parul scurt, roscat, negru sau blond, eram ca un cameleon, imi placeau schimbarile la nebunie. Pana la 21 ani am trecut prin toate "nebuniile" adolescentine in materie de schimbare de look, dar, dupa aceasta varsta, mi-am lasat parul sa creasca natural. Dupa 1 an si ceva simteam iar nevoia de schimbare, asa ca m-am hotarat sa-mi fac suvite. De atunci, o data pe an (in primavara-vara) imi fac aceste suvite, iar de 2 ani imi prind foarte bine pentru ca nu mi se mai vad firele albe Acum am 30 ani si ma bucur ca de cativa ani buni, am scapat si de acest "chin" lunar :) Oricum, si parul scurt este sexy Da, ai dreptate Elutza, ma gandesc si eu din ce in ce mai mult sa ma tund scurt. Este practic, usor de intretinut si sexy. Exemplu: Elena Trebuie sa mi iau si eu inima in dinti Elutza sa ma vopsesc, caci ma apuca raul cand vad cate fire albe am. Si sa stii ca au aparut doar din 2011 incoace. Pana in 2011, erau doar ici si colo, cate unul foarte rar, dar dupa ce am nascut, vai vai Dar nu am curajul sa incep sa ma vopsesc. Eu am facut o acum multi ani, cred ca prin 2000 si de atunci nu am mai avut curajul ca mi e frica sa nu mi se usuce parul ca matura babei cloatza! Mihaela, multumesc Si sotul meu este motociclist asa ca iti inteleg perfect pasiunea pentru motoare :) Super!!!!!! Dar ce motor are? Eu am avut acel Suzuki albastru din poza (650 cc), dar sotul are un Fireblade (1000 cc) si o Honda CBR (600 cc). Tie iti place? Stii ce se zice? Ca mai bine iti iei prima data motor si apoi nevasta, caci dupa aia nevasta s ar putea sa nu mai vrea motor! In weekend anuntam familia despre sarcina, asa ca, am pregatit "terenul". O sa-i anuntam printr-o surpriza. Am cumparat niste magneti memo clip (nu foarte mari) si i-am "branduit" cu ultima ecografie scanata si cu mesajul "Ne vedem in Septembrie". O sa pun in urmatoarea ora pozele in Picasa. Abia astept sa vad le vad reactia Ce emotionanat! Mi au dat lacrimile de fericire! Ce ma bucur de astel de momente, sa vezi ce fericita ai sa fii si in centrul atentiei!!! 8+ |
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Elena_R Ella, ce draguti sunt magnetii! O idee excelenta pt anuntat familia! Cred ca se vor bucura foarte mult. Sa ne impartasesti reactiile Si hubby al meu e motociclist, desi si-a vandut motorul anul trecut si acum il vad cum tanjeste dupa unul. Stie ca nu are sanse, trebuie sa cumparam oricum masina noua pana sa vina bebe asa ca proiectul asta il tine ocupat Uf, il inteleg Elena si eu tareeeeeeee mai tanjesc dupa motorul meu, dar ce pot sa i fac daca am alte planuri. Macar sotul tau e mai norocos ca nu este el insarcinatu' Ce ma bucur ca si voi sunteti cu motoarele!!! Ieri am facut o boacana. Am fost foarte ocupata ieri la lucru si uitat sa ma duc sa reinnoiesc reteta pt progesteron asa ca aseara nu am mai avut (trebuie sa iau un ovul pe zi inainte de culcare). Cine era azi dimineata la 6 la farmacie??? Moi! Care farmacie e aproape de lucru, deci la vreo 20 min. A trebuit sa ma intorc iar acasa, am stat o ora intinsa sa isi faca efectul si dupa aia inapoi la lucru, in intarziere bineinteles. Bine ca nu am intarziat mult cu el, in seara asta il decalez iar cu vreo 2-3 ore sa fie intervalul ok si sper sa fie bine.... Ca sa vedeti ce mama denaturata sunt deja Nu draga mea, nu esti denaturata Se mai intampla sa uiti cand esti gravi. Uit eu care nu am nici o treaba cu neuronul de gravida, dapoi tu care cresti in tine o frumusete de om!!! Te pup si vezi partea buna a lucrurilor, ca au avut la farmacie ovulul si ca l ai luat si apoi nu ai intarziat (asa mult) la sercivi! Yeaiii!!!! Tare faine sunteti toate burticile si mai ales copilasii ce i-am vazut in poze. Darius, Imi si Misterul lui DarkBendis sunt pur si simplu adorabili Abia astept sa ajungem sa punem si poze cu dovleceii nostrii Iti multumesc din suflet. Crede ma ca oricarei mame ii creste pur si simplu sufletul in ea cand i se zice asa despre copilul ei! Te pup cu drag! 8+ |
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui danyce Am pus si eu poze (danyce 1 si 2/ ca m-am incurcat si din greseala au iesit doua albume si n-am mai avut chef de reparatii). www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei |
V am admirat si pe voi foarte frumoase!!!
Si cred ca Alma e mana ta dreapta in toate!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Elena_R ..... mi-am comandat 2 borcane de varza murata Nu stiu ce e ala pasat insa... 8+ |
hihi, ce simpatica esti!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui ely_c Buna dimineata! Va multumesc pentru primirea facuta UM 23.12.2012 DPN 29.09.2013 Sa aveti o zi superba! |
Multumim pentru date ely. Sper sa te simti bine la noi.