Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
pastilutza spune:
Modima- Darius al tau e un scump. Seamana mult cu tine
Bine ai venit Ely
Joy- Joy- Ecografia de la 6 sapt nu are nici o treaba cu aceasta de la 9 sapt, bebe e foarte diferit. Azi m-am emotionat mai mult ca data trecuta, fara sa imi dau seama chiar m-am trezit cu o lacrima pe obraz.
Mi s-a parut ca o manuta o tine asa la gura, ca si cand si-ar suge degetul :)).
Eu am fost acum vreo 4 ani in Boracay, cand intradevar nu existau atat de multi turisti si locul era minunant.
am fost im mai multe locuri in lumea asta, dar plaja de la Balinhai ( nu stiu cum se scrie corect) e unica.
Pacat ca tot ce e deosebit se strica treptat , treptat din cauza turismului.....pronind de la aglomeratie, preturi, galagie etc.
pastilutza spune:
fetelor,
un articol interesant :
http://www.descopera.ro/dnews/10556972-ce-le-lipseste-copiilor-nascuti-prin-cezariana-cercetatorii-au-aflat-raspunsul
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana Claudia Bonjour Si eu am trecut printr-o perioada destul de gretoasa, desi observ ca s-a atenuat..persista insa oboseala. Am si eu o intrebare/provocare: credeti ca greturile astea indica cumva sexul copilului? Stiti cum se zice..ca la fetita sarcina e mai cu greturi.. O zi frumoasa! Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
Salut Roxana. Nu este regula, Dar din studiile mele statistice, in 65% din cazuri fetele care au avut greturi au avut fetite, iar fetele care au avut doar senzatie de voma, sau foarte putina greata au avut baietei. De asemenea, tot din studiile mele throughout the time, 75% din baietei vin mai devreme decat due date ul iar fetitele vin on time sau later. Dar mai sunt si exceptii, de aia nu am pus procentaj de 100%. Dar daca iti doresti fetita, asa sa fie!
modima spune:
Multumesc mult Pastilutza :) El de fapt seamana ft tare cu sotul meu, dar nefiind in poze nu se vedea :) Miralexia nu e vb de eco-ul pt triplu test, e doar urmatorul eco la care sunt programata. Si fiind cel de dininte de a intra in trimestrul doi am niste emotii, mai ales din cauza restrictiilor intituite de medic....fara sex si sa iau utrogestan....in conditiile in care zicea ca e totul ok.....
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui ely_c Buna fetelor! Sunt si eu o burtica de septembrie, si-mi pare tare bine ca v-am descoperit! O zi excelenta sa aveti! |
Buna Ely. Bine ai venit.
Mai da ne niste detalii despre tine sa te adaugam pe prima pagina, daca vrei desigur.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui modima Mihaelagarty si eu zic ca cea mai buna solutie e cea cu testele de ovulatie.....tinem pumnii sa apara bb mic si la tine cat mai repede. Cred ca am mai povestit ca in oct si eu am avut o pierdere de sarcina la 5 sapt, si uite ca in 2 luni a aparut din nou samburelul in burtica, si acum sa speram ca nu va mai vrea sa plece de la caldurica decat la 9 luni :) Mami de Darius(21.10.2011) si bb mic :) |
Modima multumesc frumos de sfat.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mihaela eu am luat antibiotic in luna cand am ramas insarcinata, 10+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
Mihaela multumesc frumos de sfat. Of daca ma credeti ca nu am putut sa dorm ca m am tot gandit si m am tot gandit la acest proiect. Si nu din cauza antibioticelor, caci imi inchipui ca astea nu influenteaza, dar mai mult din alte cauze, cred ca o sa aman proiectul bebe 2 pana in martie. Imi pare rau daca va dezamagesc.
Dar efectiv vreau sa ma recuperez un pic dupa atata boala si medicamente, plus de asta, dupa cum am zis, eu am la momentul curent cam 10 kg in plus decat ar trebui (sunt categorisita overweight), deci trebuie musai sa ma apuc de slabit. Imi pare rau si mie ca poate v am dezamagit, dar asta este decizia mea, sa incepem de la urmatorul ciclu menstrual.
Uffff!!!!
Miralexia spune:
Modima te cred..eu am aceleasi reguli, fara si iau duphaston...eu am o decolare si chiar am emotii la eco in martie. Asa ca inteleg emotiile si va doresc tuturor succes la eco