Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
pastilutza spune:
buna tuturor,
tocmai am venit de la o noua ecografie unde l-am vazut pe bebe. Sunt in 9 sapt fix si bebe are 2.3 cm.
Dark Bendis - felicitari pt baiat! O sa franga inimile multor domnisoare! A inceput deja cu doamnele de la noi de pe forum :)) :))
Alina Bold - ai fost o mireasa perfecta....Felicitari!
Elena_R- o draguta, draguta! Sotul tau cred ca se bucura in fiecare zi ca are o asa mandrete acasa!
Joy Joy- esti super! cand ai fost in Boracay? Sti ca acum gasesti si restaurant cu preparate romanesti, chiar pe WB?
Mi-ati facut pofta de cremvusti .....abia astept sa plec de la birou si sa fac un stop la magazin sa achizitionez o vreo 10 :)).
Oare de ce nu mi-e si mie pofta de ceva mai sanatos :))
virgo spune:
Ce e aia sanatos in pofte !? Ieri am rupt usa cu trei pizza (TREI) fireste cu topping-uri diferite. Asa de bune au fost ca nu ma puteam opri din molfait !
Hubby a bagat si el cat a putut, ala mic a lins doua felii si gata. Restul ... mieeeeeeee !!!
Abia astept sambata sa facem o excursie la IKEA la o portie quadrupla de hotdogi cu de toate.
Mami de Matei Cazimir
modima spune:
Sa iti fie de bine virgo...si eu am pofte nebune legate de pizza....si nu sunt doar in timpul sarcinii :))))
Pastilutza ce ma bucur ....ce mare e bebeloiul tau....al meu la 7 sapt si 4 zileavea 1,3 cm....oare asa mult sa fi crescut si almeu intr-o sapt jumate....ieri am avut si eu fix 9 sapt. Mai am de asteptat inca o sapt jumate pt eco.
Miralexia spune:
Modima am vazut ca ai scris ca mai ai o sapt si jum pana la eco. este vorba de analiza morfofetala, dublu testul? ti-a zis doc de ce vrea sa o faceti asa devreme?
eu am acum 9 sapt si 4 zile si doc mi-a spus sa ma programez pt dublu test abia in sapt 12. sau daca am cum sa merg in sapt 13 cu atat mai bine.
bafta la test
pupici
ely_c spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o burtica de septembrie, si-mi pare tare bine ca v-am descoperit!
O zi excelenta sa aveti!
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pastilutza buna tuturor, tocmai am venit de la o noua ecografie unde l-am vazut pe bebe. Sunt in 9 sapt fix si bebe are 2.3 cm. Joy Joy- ... cand ai fost in Boracay? Sti ca acum gasesti si restaurant cu preparate romanesti, chiar pe WB? Mi-ati facut pofta de cremvusti .....abia astept sa plec de la birou si sa fac un stop la magazin sa achizitionez o vreo 10 :)). Oare de ce nu mi-e si mie pofta de ceva mai sanatos :)) |
Hei, felicitari! :) Fiecare echo mi se pare fascinanta, iar schimbarile de la 6 saptamani si 3 zile la 8 si 5 zile mi s-au parut incredibile :P. Cresc sambureii nostri intr-o mare viteza! :P
Apropos de Boracay, am fost printre "privilegiatii" care au mai prins cateva franturi din ce a fost candva cea mai frumoasa insula tropicala de pe glob. Intre timp au aparut automobilele, s-a construit excesiv, cred ca si-a pierdut tot farmecul... Stiu de locatia romaneasca, dar intelesesem ca e pe Bolabog, nu pe White Beach, whatever, nu m-as duce la capatul lumii sa mananc sarmale sau mici cu mustar. Mi-a placut foarte mult Boracayul, chiar am publicat 3 articole la vremea respectiva...
Cat despre mancarea sanatoasa ... dupa aproape 3 saptamani de greata non-stop, aseara am mancat cea mai sanatoasa mancare din lume, un McPuisor si bonus un Cheesburger. Oare ar mai trebui sa precizez ca de felul meu mananc la Mc de maxim 2 ori pe an? Ale naibii pofte ciudate
Jo 10+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Roxana Claudia spune:
Bonjour
Si eu am trecut printr-o perioada destul de gretoasa, desi observ ca s-a atenuat..persista insa oboseala.
Am si eu o intrebare/provocare: credeti ca greturile astea indica cumva sexul copilului? Stiti cum se zice..ca la fetita sarcina e mai cu greturi..
O zi frumoasa!
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana Claudia [font=Trebuchet MS]Bonjour Si eu am trecut printr-o perioada destul de gretoasa, desi observ ca s-a atenuat..persista insa oboseala. Am si eu o intrebare/provocare: credeti ca greturile astea indica cumva sexul copilului? Stiti cum se zice..ca la fetita sarcina e mai cu greturi.. |
Ba nu e nici un indiciu. S-au mai chinuit si altii sa dea pronosticuri si nu le-a iesit. Eu am exact sarcina pe care-am avut-o cu Matei si daca iese fata, rad cu lacrimi.
Ma doare rau spatele. Din pacate mai am de stat macar 2 ore pe scaun. Am luat No-Spa adineauri.
Mami de Matei Cazimir