Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

buna tuturor,
tocmai am venit de la o noua ecografie unde l-am vazut pe bebe. Sunt in 9 sapt fix si bebe are 2.3 cm.

Dark Bendis - felicitari pt baiat! O sa franga inimile multor domnisoare! A inceput deja cu doamnele de la noi de pe forum :)) :))

Alina Bold - ai fost o mireasa perfecta....Felicitari!

Elena_R- o draguta, draguta! Sotul tau cred ca se bucura in fiecare zi ca are o asa mandrete acasa!

Joy Joy- esti super! cand ai fost in Boracay? Sti ca acum gasesti si restaurant cu preparate romanesti, chiar pe WB?

Mi-ati facut pofta de cremvusti .....abia astept sa plec de la birou si sa fac un stop la magazin sa achizitionez o vreo 10 :)).

Oare de ce nu mi-e si mie pofta de ceva mai sanatos :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Ce e aia sanatos in pofte !? Ieri am rupt usa cu trei pizza (TREI) fireste cu topping-uri diferite. Asa de bune au fost ca nu ma puteam opri din molfait !

Hubby a bagat si el cat a putut, ala mic a lins doua felii si gata. Restul ... mieeeeeeee !!!

Abia astept sambata sa facem o excursie la IKEA la o portie quadrupla de hotdogi cu de toate.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns modima spune:

Sa iti fie de bine virgo...si eu am pofte nebune legate de pizza....si nu sunt doar in timpul sarcinii :))))

Pastilutza ce ma bucur ....ce mare e bebeloiul tau....al meu la 7 sapt si 4 zileavea 1,3 cm....oare asa mult sa fi crescut si almeu intr-o sapt jumate....ieri am avut si eu fix 9 sapt. Mai am de asteptat inca o sapt jumate pt eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns modima spune:

Am reusit si eu sa adaug niste pozici pe picassa cu mine si piticutul meu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Modima am vazut ca ai scris ca mai ai o sapt si jum pana la eco. este vorba de analiza morfofetala, dublu testul? ti-a zis doc de ce vrea sa o faceti asa devreme?
eu am acum 9 sapt si 4 zile si doc mi-a spus sa ma programez pt dublu test abia in sapt 12. sau daca am cum sa merg in sapt 13 cu atat mai bine.

bafta la test
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_c spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o burtica de septembrie, si-mi pare tare bine ca v-am descoperit!
O zi excelenta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Felicitari Ely bine ai venit! Cate saptamani ai acum?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pastilutza

buna tuturor,
tocmai am venit de la o noua ecografie unde l-am vazut pe bebe. Sunt in 9 sapt fix si bebe are 2.3 cm.

Joy Joy- ... cand ai fost in Boracay? Sti ca acum gasesti si restaurant cu preparate romanesti, chiar pe WB?

Mi-ati facut pofta de cremvusti .....abia astept sa plec de la birou si sa fac un stop la magazin sa achizitionez o vreo 10 :)).

Oare de ce nu mi-e si mie pofta de ceva mai sanatos :))

Hei, felicitari! :) Fiecare echo mi se pare fascinanta, iar schimbarile de la 6 saptamani si 3 zile la 8 si 5 zile mi s-au parut incredibile :P. Cresc sambureii nostri intr-o mare viteza! :P

Apropos de Boracay, am fost printre "privilegiatii" care au mai prins cateva franturi din ce a fost candva cea mai frumoasa insula tropicala de pe glob. Intre timp au aparut automobilele, s-a construit excesiv, cred ca si-a pierdut tot farmecul... Stiu de locatia romaneasca, dar intelesesem ca e pe Bolabog, nu pe White Beach, whatever, nu m-as duce la capatul lumii sa mananc sarmale sau mici cu mustar. Mi-a placut foarte mult Boracayul, chiar am publicat 3 articole la vremea respectiva...

Cat despre mancarea sanatoasa ... dupa aproape 3 saptamani de greata non-stop, aseara am mancat cea mai sanatoasa mancare din lume, un McPuisor si bonus un Cheesburger. Oare ar mai trebui sa precizez ca de felul meu mananc la Mc de maxim 2 ori pe an? Ale naibii pofte ciudate

Jo 10+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Bonjour

Si eu am trecut printr-o perioada destul de gretoasa, desi observ ca s-a atenuat..persista insa oboseala.

Am si eu o intrebare/provocare: credeti ca greturile astea indica cumva sexul copilului? Stiti cum se zice..ca la fetita sarcina e mai cu greturi..

O zi frumoasa!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

[font=Trebuchet MS]Bonjour

Si eu am trecut printr-o perioada destul de gretoasa, desi observ ca s-a atenuat..persista insa oboseala.

Am si eu o intrebare/provocare: credeti ca greturile astea indica cumva sexul copilului? Stiti cum se zice..ca la fetita sarcina e mai cu greturi..

Ba nu e nici un indiciu. S-au mai chinuit si altii sa dea pronosticuri si nu le-a iesit. Eu am exact sarcina pe care-am avut-o cu Matei si daca iese fata, rad cu lacrimi.

Ma doare rau spatele. Din pacate mai am de stat macar 2 ore pe scaun. Am luat No-Spa adineauri.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput