Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

M-am intors de la eco, bebe e bine mai mare cu 2 zile decat UM, are 10 saptamani si 2 zile si 6,5 cm, in 2 saptamani s-a dublat, asta cred ca e sacul gestational Gs scrie, am venit toata numai un zambet, bebe dadea din maini si piciorute, eu inainte de a ramane insarcinata am descoperit ca imi place miscarea si am mers la sala, cred ca el continua miscarea acum ca eu pricum stagnez si inca trebuie sa mai stau ca uterul arata contractat tare, incep si injectii cu progesteron si cat mai mult stat la pat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

10+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Mihaela ma bucur mult pt tine, ca bebe al tau e bine
iti doresc sa dea rezultate injectiile si statul la pat si uterul tau sa fie zen :)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Buna seara dragelor

Am vazut pozele pe Picasa, in primul rand vreau sa va zic ca-mi pare bine de cunostinta si sunteti toate niste frumoase

Elena, sa stii ca si eu am avut "in tinerete" parul scurt, roscat, negru sau blond, eram ca un cameleon, imi placeau schimbarile la nebunie. Pana la 21 ani am trecut prin toate "nebuniile" adolescentine in materie de schimbare de look, dar, dupa aceasta varsta, mi-am lasat parul sa creasca natural. Dupa 1 an si ceva simteam iar nevoia de schimbare, asa ca m-am hotarat sa-mi fac suvite. De atunci, o data pe an (in primavara-vara) imi fac aceste suvite, iar de 2 ani imi prind foarte bine pentru ca nu mi se mai vad firele albe Acum am 30 ani si ma bucur ca de cativa ani buni, am scapat si de acest "chin" lunar :)
Oricum, si parul scurt este sexy

Mihaela, multumesc
Si sotul meu este motociclist asa ca iti inteleg perfect pasiunea pentru motoare :)

In weekend anuntam familia despre sarcina, asa ca, am pregatit "terenul". O sa-i anuntam printr-o surpriza. Am cumparat niste magneti memo clip (nu foarte mari) si i-am "branduit" cu ultima ecografie scanata si cu mesajul "Ne vedem in Septembrie". O sa pun in urmatoarea ora pozele in Picasa. Abia astept sa vad le vad reactia

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Mihaelafalt, ma bucur pentru samburel Iti doresc multa sanatate si sper sa fii cumintica si sa asculti de sfatul doctorului

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ella, ce draguti sunt magnetii! O idee excelenta pt anuntat familia! Cred ca se vor bucura foarte mult. Sa ne impartasesti reactiile

Si hubby al meu e motociclist, desi si-a vandut motorul anul trecut si acum il vad cum tanjeste dupa unul. Stie ca nu are sanse, trebuie sa cumparam oricum masina noua pana sa vina bebe asa ca proiectul asta il tine ocupat

Mihaelafalt, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e totul bine. Multa sanatate in continuare

Ieri am facut o boacana. Am fost foarte ocupata ieri la lucru si uitat sa ma duc sa reinnoiesc reteta pt progesteron asa ca aseara nu am mai avut (trebuie sa iau un ovul pe zi inainte de culcare). Cine era azi dimineata la 6 la farmacie??? Moi! Care farmacie e aproape de lucru, deci la vreo 20 min. A trebuit sa ma intorc iar acasa, am stat o ora intinsa sa isi faca efectul si dupa aia inapoi la lucru, in intarziere bineinteles. Bine ca nu am intarziat mult cu el, in seara asta il decalez iar cu vreo 2-3 ore sa fie intervalul ok si sper sa fie bine.... Ca sa vedeti ce mama denaturata sunt deja

Tare faine sunteti toate burticile si mai ales copilasii ce i-am vazut in poze. Darius, Imi si Misterul lui DarkBendis sunt pur si simplu adorabili Abia astept sa ajungem sa punem si poze cu dovleceii nostrii

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Buna seara dragelor

Am vazut pozele pe Picasa, in primul rand vreau sa va zic ca-mi pare bine de cunostinta si sunteti toate niste frumoase

Elena, sa stii ca si eu am avut "in tinerete" parul scurt, roscat, negru sau blond, eram ca un cameleon, imi placeau schimbarile la nebunie. Pana la 21 ani am trecut prin toate "nebuniile" adolescentine in materie de schimbare de look, dar, dupa aceasta varsta, mi-am lasat parul sa creasca natural. Dupa 1 an si ceva simteam iar nevoia de schimbare, asa ca m-am hotarat sa-mi fac suvite. De atunci, o data pe an (in primavara-vara) imi fac aceste suvite, iar de 2 ani imi prind foarte bine pentru ca nu mi se mai vad firele albe Acum am 30 ani si ma bucur ca de cativa ani buni, am scapat si de acest "chin" lunar :)
Oricum, si parul scurt este sexy

Mihaela, multumesc
Si sotul meu este motociclist asa ca iti inteleg perfect pasiunea pentru motoare :)

In weekend anuntam familia despre sarcina, asa ca, am pregatit "terenul". O sa-i anuntam printr-o surpriza. Am cumparat niste magneti memo clip (nu foarte mari) si i-am "branduit" cu ultima ecografie scanata si cu mesajul "Ne vedem in Septembrie". O sa pun in urmatoarea ora pozele in Picasa. Abia astept sa vad le vad reactia

8+

Buna seara!
Sunt in ceata si nu stiuu unde sa vad si eu pozele cu voi.

Mergi la inceput

Salome, trebuie sa iti activezi mesajele private. Poti sa faci asta in meniul unde iti editezi profilul.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si bburtici!
Merci pt parola si user name!
Am pus si eu poze (danyce 1 si 2/ ca m-am incurcat si din greseala au iesit doua albume si n-am mai avut chef de reparatii).
Ce am facut eu in seara asta??Cum pofta e mare si cum fratele si cumnata au venit incarcati cu de toate, printre care si pasat, am facut o oala mare de sarmale cu pasat si ciolan afumat si una cu sarmale cu orez si carnati..Doar doua sarmale cu pasat am putut papa ca m-am umflat toata (a se citi "balonat":)). Dar au fost dementiale si mi-am satisfacut pofta. Acuma tre sa impart pe la vecini cred:)). De fapt, le dau la musafirii ce vin maine dupa-masa in vizita ca eu imi fac ciorba de fasole cu ce a mai ramas din ciolan.
Gata, nu mai scriu de papa ca ma trimiteti la plimbare.

Daniela Veuger 8+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Daniela, super pozele! Ce domnisoara frumoasa ai
Cum am terminat de citit mesajul tau m-am dus direct pe Amazon si mi-am comandat 2 borcane de varza murata Nu stiu ce e ala pasat insa...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Daniela, super pozele! Ce domnisoara frumoasa ai
Cum am terminat de citit mesajul tau m-am dus direct pe Amazon si mi-am comandat 2 borcane de varza murata Nu stiu ce e ala pasat insa...

8+

Pasat=crupe de porumb, un malai mai "mare", macinat pe jumatate. Si uite-asa s-a dat de gol Daniela ca e din Moldova. :-))))

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput