Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna fetele,

Eu lunea o urasc, n-am chef de nimic. Abia reusesc sa-mi intru in ritm..vremea asta urata ma deprima, abia astept sa ma trezesc cu soarele in ochi.

La capitolul dureri, eu am probleme cu cele de noada, ma termina mai ales daca stau pe spate.
Dr mi-a recomandat miscare, dar eu n-am facut nimic, sper sa nu raman intepenita.
Cu picioarele nu am probleme deloc,nu se umfla, nu ma dor. Momentan.

Bifez si eu o bebelina karatista, muult mai activa si mai puternica decat frati-su. O simt mereu, nu stiu cand doarme. Daca asa va fi si afara, s-a terminat cu distractia...

Va pup si va urez o zi mai buna decat a mea
Si sanatate celor racite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Buna fetele,

Eu lunea o urasc, n-am chef de nimic. Abia reusesc sa-mi intru in ritm..vremea asta urata ma deprima, abia astept sa ma trezesc cu soarele in ochi.

La capitolul dureri, eu am probleme cu cele de noada, ma termina mai ales daca stau pe spate.
Dr mi-a recomandat miscare, dar eu n-am facut nimic, sper sa nu raman intepenita.
Cu picioarele nu am probleme deloc,nu se umfla, nu ma dor. Momentan.

Bifez si eu o bebelina caratista, muult mai activa si mai puternica decat frati-su. O simt mereu, nu stiu cand doarme. Daca asa va fi si afara, s-a terminat cu distractia...

Va pup si va urez o zi mai buna decat a mea
Si sanatate celor racite!

si pe mine ma doar f rau noada ... dr mi-a dat magneb6 si nospa de 2 ori pe zi si tot asa miscare, dar la mine miscarea inseaman doar ceva mers pe jos ...

la fel ma doare,nu vad nicio imbunatatire mai ales la birou ...

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Cosmy ti-am trimis PM.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare

Si la noi a revenit iarna -4grade si zapada. uffff asa m-am saturat de frig.

In rest suntem bine. Astept si eu cu nerabdare eco(cel probabil joi, tot atunci voi merge sa ma inregistrez la spital unde voi naste, la ala unde poti naste gratuit, schimb spitalul).

Eu iarasi somnoroasa rau de am ajuns sa dorm pana la 13 si tot nu ma satur de somn, desi seara ma culc la 23.
Bag cafea sa ma trezesc, dar vreau cat pot de mult sa o raresc.
Am cafea decofeinizata("Inka"), dar eu tot dupa cea cofeinizata poftesc

Ankylya, sa zic felicitari pt fetita ? Nu am inteles daca esti happy de vestea asta. Important bebicul din burtica sa fie sanatoasa/sanatos.
Si eu ca Flory, voi crede abia dupa ce se naste, ca e fetita/baietel.

Imi pare rau pt burticile cu raceala, va doresc insanatosire grabnica.
Si eu am avut o "tentativa" de raceala sambata, si am bagat oscilococconum si mult suc de portocale, ceai de lamaie cu miere si duminica nici nu mai aveam nasul infundat.

Be_one, si eu ma plangeam de durerea de la "noada"/"coada" , eu in schimb o am de la multa miscare(prea multa) si asta mi se intampla numai vinerea, seara, ca atunci fac curatenie la sef in casa. (stat in picioare fara pauze, miscare incontinua 5-6 ore). Eu si dinainte de sarcina aveam dureri de spate daca stau ff mult in picioare, dar acuma cu burtica ce sa mai zic.

Imi pare rau si pt fetele ce sufera cu picioarele umflate. Imi imaginez cat de greu si dureros este, mama mea se chinuie zilnic cu asa ceva si vase de sange sparte la fel, mai ales durerile de la talpi, ea a fel munca de birou.
Eu nu o am, sper sa nu am pe viitor, dar eu stau mai toata ziua in pat, la leneveala, o data la 2 zile treblaluiesc intensiv la bucatarie facand mancare ce imi ajunge pt 2 zile, si nici atunci nu ma plang de durerile de la picioare.
Dar leneveala asta ma si oboseste simt nevoia sa mai fac cate o miscare, si o rezolv cu plimbarea la aer curat o ora.

Va doresc un inceput de saptamana placut

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna!
De unde luati acei ciorapi medicinali? Ce marca? Am intrat pe net si am vazut ca exista si la tehnica_medicala.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Si eu bifez bebitza si mai activa in burtica, se misca puternic mai ales atunci cand vine ora de papa, si nu se opreste pana nu mananc, chiar acuma face "tumbi-tumbi" si eu inca nu am mancat azi.
Si noaptea se misca, cand dorm pe o parte si fara sa ma controlez cad pe burta sa dorm si ea riposteaza cu un sut puternic de ma trezeste din somn(la cat de somnoroasa sunt si dorm tare adanc reuseste sa ma trezeasca) si "repar" pozitia si ea doarme mai departe cuminte in voie pana dimineata . Nu am probleme daca sa fie partea stanga sau dreapta, la ambele face nani cuminte, numai sa nu ma misc prea brusc(ca eu inca fac asta de parca nici nus gravi) si ii cam tulbur somnul, dar o linistesc eu cu mangaiere si "scuze ca mami iar e neatenta"

Riposteaza nitel cand stau intinsa pe spate, dar se cuminteste dupa 1-2 minute

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

25+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Fetelor, mi s-a pus pata pe un carucior

http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-16239/carucior-gemeni-mikado-duet-3-in-1/

E prea scump? Vine cu cos auto si nu prea am gasit review-uri negative pe internet

Daca aleg un carucior separat (am vazut pe la 900-1100 lei) si 2 scaune (vreo 500 fiecare), tot pe acolo ajung (poate 200-300 mai putin)

20+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Elyana, e tare frumos caruciorul!
Totusi, eu am un foarte bun prieteni cu gemeni(au 8 ani), care-mi spunea atunci cand erau copiii mici ca sotia lui n-a putut iesi niciodata cu caruciorul(era foarte greu cu tot cu copilasi), de aceea preferau sa iasa cu ei in marsupiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Elyana-forumurile si experientele altor mamici cu gemeni cred ca sunt mai utile. Personal n-as sti ce sa iti spun de acel carucior, in afara de faptul ca e frumos :)
Ralu- cred ca e necesar sa facem miscare, sa tragem nitel sa ne fataim de colo -colo macar.

Ce bebei activi aveti :) Imi place sa citesc povestile cu bebeii karatisti.

Imi pare rau ca aveti probleme cu piciorusele.

Cosmy- multa sanatate!
Tuturor elor racite sa fiti sanatoase si nu mai luati prostii din astea de la soti!

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Si al meu zicea tot in marsupiu sa ii purtam Le aduce el

Ma gandeam ca poate ramane in masina caruciorul (trebuie sa verific daca incape in portbagaj inainte de a ma decide) si nu trebuie sa il car din casa, afara, doar bebeii ii mutam (in marsupiu sau in cosuletul portbebe sau in cosul auto). Sunt curioasa daca il gasesc expus in vreun magazin sa il "testez".

Si imi mai plac paturile de pe http://www.mesterel.eu/. Dar ma gandeam sa cumpar 1 pat (in principiu si din lipsa de spatiu) si sa doarma impreuna (daca patul e ok pana pe la 3-4 ani cred ca pot dormi doi bebei <100cm in el, nu?).
L-am ochit pe cel cu balansoar, cu cateva accesorii (salteaua, masuta de infasat detasabila, sertar si doua lenjerii) ar duce undeva la 1000 lei. Ma tenteaza sistemul cu bare detasabile... si nu prea (ma gandesc ca poate plec si eu pana incep sa se dea jos si nu o sa car patul peste ocean )

Oare la IKEA as gasi ceva asemanator, dar mai ieftin?

Ma duc sa sorcovesc neamurile... ca la loto nu am sperante

20+ +

Mergi la inceput