Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~
Raspunsuri - Pagina 6
Iris1211 spune:
Buna!
Am ajuns si eu la cafea cu voi.
Vreau sa va spun ca pe cat de linistita a fost Anda vineri, pe atat de vesela si agitata a fost sambata si duminica, chiar vad ca si astazi "face valuri".
Am vazut si eu prima oara burta mea dansand si mi-a placut foarte mult. Am vrut sa o filmez, dar cand puneam sa filmez cu telefonul se oprea de fiecare data din joaca.
Ankylya bine ai revenit si nu-ti fa griji in privinta sexului copilului atat timp cat e sanatos.
Mai citesc din urma si revin ca nu mai stiu ce s-a discutat.
Pupici si o saptamana usoara!
happy 26 + cu
flory_blanca spune:
Salut.
Eu m-am trezit racita, vad ca fiica-mea a impartit cu mine microbii. Asa ca beau o cana de ceai de musetel cu multa lamaie (ma ajuta si la constipatie).
Apropo de musetel e ok sau nu in sarcina ca vad ca pe net parerile sunt impartita? Google-ul asta mai mult ma dezorienteaza in ultima vreme.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Ankylya sanatos/sanatoasa sa fie. Nu fii suparata ca ii mai creste si ii mai pica puta de cateva ori pana nasti. Ca sa faci haz de necaz am o prietena la care 3 dr i-au spus ca are baiat, si cand a nascut supriza...fata. Se mai intampla, sanatosi sa fie. Si culmea ca si "babele" ii preziceau tot baiat. dupa cum era burta, dupa ce alimente manca, ceva test cu verigheta toate ii indicau baiat. Eu am nascut dupa ea asa ca nu am crezut pana nu am vazut ca am fata.
18+
29.04.2010
cita_ralu spune:
Buna dimi la ceai
Eu racita abia respir , sotul a binevoit sa raceasca si sa imparta si cu mine .
In weekend am fost la botez si am dansat bebele am fost tare fericita ca am dansat, desi mi se parea incredibil cum poti sa obosesti dansand daoar o melodie dar macar am apucat sa valsam . Bebele de la botez un super cuminte, a dormit non stop, nici cand l-a scaldat nu a plans ci din contra ii placea in cazan si a pus botik cand l-au scos
Picioarele dureroase bifez si eu, eu cam refuz sa cred ca imi este din ce in ce mai greu, ca obosesc atat de repede , ca ma dor picioarele, aseara abia ma miscam si de dimi abia abia am ajuns la serv ma dureau picioarele de parca mi se rupeau .
Sa avem o zi furmoasa
22 + Matei Alexandru
cita_ralu spune:
Dragelor,
Apropo de discutia cu sotul care trebuie sa stea cu bebele acasa se pare ca gata a intrat in vigoare (eu credea ca nu).
Sefa mea care trebuiea sa se intoarca din CIC in aprilie, mi-a spus ca a intrat in vigoare din ianuarie si ea a ales sa stea o luna acasa neplatita, ca sa nu mai umble sotul dupa dosor pt un nimic de bani
cred ca pe asta au mizat si cei de la conducere ...
22 + Matei Alexandru
be_one spune:
Buna dimineata!
De cand visam eu primavara saptamana trecuta, a mai nins de doua ori.
Vio, bine ca esti mai bine. Orice efort se resimte acum, cred ca de asta am tras-o si eu. Si mie mi-e mai bine, dar acum am o durere de "coada" de care parca se mai plangea cineva.
Noaptea asta mi-am visat copilul, parca avea doar o zi, il vedeam prima data si imi zambea cu gura pana la urechi. Asta probabil pt ca ieri au fost in vizita la noi niste prieteni care au o fetita mica ce zambeste in continuu. Oricum, a fost un vis tare frumos.
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+
Iris1211 spune:
Eu nu ma pot plange de dureri de picioare, insa spatele in zona lombara ma termina cand merg mai mult decat din casa pana la masina.
Ieri am fost la cumparaturi (papa) prin hypermarket si simteam ca nu mai ajung la masina.
De asemenea, tot cand fac astfel de "plimbari", am senzatia ca burta mea "lucreaza" cumva si deodata am senzatia ca duc o ditamai caramida in burta.
Sa fie contractiile BH? Intreb deoarece nu ma doare burta, dar mi se pare foarte grea, iar cand ma asez ma lasa aceasta senzatie de greutate in burta.
happy 26 + cu
crina27 spune:
Buna!
Felicitari Mony pt bebe sanatos.
Ma bucur ca micuta Ingrid e din nou actva!
Bifez si eu picioare umflate (in principal seara) si dureri de spate.
(munca la birou ma termina)
Impotriva constipatiei eu pap mult kiwi: succes garantat
Noi suntem bine, renovarea pt venirea lui bebe ne cam oboseste, aseara am avut si durere de burtik de cat am trebaluit prin casa, dar azi suntem bine, bebe se odihneste. s-a foit de cateva ori si s-a potolit :)
abia astept sa vina primavara si odata cu ea si bebe Rares.
O zi buna!
23+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
flory_blanca spune:
Si eu patesc la fel, de la plimbari si in general orice miscare care necesita mai mult timp mi se intareste burtica. Daca stau in pat totul e relax pe acolo. Nu stiu pana unde e normal, oricum la mine efortul se rezuma la strictul necesar in rest multa odihna si mult ajutor de la sot. Nu pot sta numai in pat.
18+
29.04.2010
Cosmy spune:
Neata pe la pranz si din partea noastra!
Am fost intrebata ce-am raspuns la intrebarea Dariei(implineste 9 ani luna viitoare); ei bine i-am spus: "mami, intrebarea ta este cosmarul oricurui parinte. Evident ca mi-as da eu viata de 100 de ori daca-n felul acesta as pute-o impiedica pe vreuna din voi sa ajunga pe marginea acelei prapastii".Pt moment a fost satisfacuta de raspuns, vedem ce-o mai fi in viitor
In rest, am reusit sa racesc...ma doare-n gat, ma doare capul...Anastasia-i agitata...iar in seara asta mergem la tanti doctorita de la Medicover sa vedem cat a mai crescut mandra
Va pup pe toate si va doresc o saptamana linistita!
27+Anastasia