Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~
Raspunsuri - Pagina 5
fluturashhh spune:
Mneata.Fetelor nu mai pot de picioare Mi s-au spart la vase de sange si ma dor foarte tare.Eu am luat 10 kg, dar toate in burta, picioarele mele sunt tot bete si mi le simt asa de grele...Am o crema de la Sanosan pt picioare si ma dau cu ea cam de 2 ori/zi, dar azi parca nimic nu-mi merge...
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
carmen333 spune:
Fluturash, e timpul sa te ingrijesti. Fetele discuta de ciorapi medicinali(dresuri), pe comanda. NU purta tocuri. Daca ai munca de birou poti cere o scarita/pernita, sa-ti sprijini picioarele. Acasa eu stau pe canapea, cu picioarele pe un scaun. Mai avem destul pana la termen, urmeaza sa ni se umfle picioarele. Si eu am desen varicos, dar abia vizibil. Ma ustura talpile cand stau mult in picioare.
Iar chestia cu dispozitia in sarcina, ma dispera, sa nu-mi stea cineva in cale, ca plang sau ma enervez din mai nimic.
Fetele cu experienta, apropo de igiena nasucului, pe langa batista cu conectare la aspirator, si ser fiziologic, ce mai trebuie? Cum e pompita?
ankylya spune:
buna fetelor bine v-am regasit
imi cer scuze ca nu am mai intrat dar ne-am mutat si cu internetul este cam greu debea ne-am incarcat o cheita de la vodafone dar merge dezastruos.
Mi-a fost tare dor sa citesc si sa impartasesc gandurile aici cu voi.
Sa spun si eu bun celor care s-au alaturat grupului
Felicitari fetelor pentru vestile bune
De kg bifez si eu +7
Acum avem 22 saptamani am facut morfologica pe 7 feb este totul bine asa zice medicul numai ca cica bebe nostri a devenit fata din baiat noi nu mai stim ce sa mai zicem el a zis ca atunci era prea devreme dar nici acum nu mi sa parut prea convins ca este fata nu mi-a scris nici pe raport dupa ecografie sexul copilului deci clar ca nu este sigur. O sa mai facem luna viitoare alta eco si sa vedem ce ne mai zice.
Va pwp
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 19+
Monik86 spune:
Buna seara!
Ankylya, bine ai revenit! Stiu cum e cu netul, acum 3 ani cand ne-am mutat aici am facut contractul la sfarsitul lui iulie si ne-a cablat la net de abia prin octombrie, asta dupa numeroase plangeri si reclamatii. Ce sa zic, astia-s cei de la RDS RCS, relatiile cu clientii lasa de dorit noroc ca sunt foarte multumita de net, alfel renuntam la ei! Ma bucur ca bebe tau e bine, acuma se mai intampla sa nu se vada bine sexul la inceput. Important e sa fie sanatos/sanatoasa. Si eu sunt curioasa daca saptamana viitoare cand mergem la eco se mai vede ceva in plus sau nu.
Flafi, multa bafta la master. O sa fie bine pana la urma, in cel mai rau caz dai disertatia in toamna (sau cand se mai poate da la voi). Daca nu, la anu. Oricum, voi sa fiti bine sanatosi, asta e cel mai important.
Fluturas, si eu imi mai simt picioarele grele si daca stau mai mult timp in picioare sau merg mult pe jos ma dor calcaiele, desi nu am probleme cu vase de sange sparte sau varice (deocamdata cel putin). Am citit ca e bine pe langa purtare ciorapilor medicinali de care ziceau fetele si sa folosesti geluri racoritoare pentru picioare (la vara sigur o sa fie de mare folos). Eu m-am gandit sa rog pe cineva sa-mi puna o cutie din aia mare in care se tin topurile de hartie pt copiator sub birou, ca sa pot sa stau cu picioarele ridicate si in timp ce lucrez
Se pare ca pana acum am fentat raceala cu brio sper sa reusesc in continuare
Am gasit articolul asta, cred ca sunt sfaturi utile pentru mai incolo http://clubulbebelusilor.ro/articol/347/de-ce-e-bine-sa-nu-grabim-copiii.html
20+ cu
piticutz spune:
...citindu-va, parca ma aud pe mine ca ma plang de toate astea :) Si mie mi se umfla picioarele cand umblu prea mult, in special cand vin de la lucru seara imi arata gleznele precum butucii, desi port ciorapi din aceia elastici de suport, dar ce sa fac, peste noapte se refac la forma initiala.
Si eu as fi fost constipata daca nu aveam in compozitia vitaminelor prenatale pe care le beau zilnic si niste "stool softener" (nu stiu ce nume au in Romania pastilele acestea care luate zilnic ajuta sa nu te constipi si, mai ales, sa nu te chinui prea tare cand mergi la wc).
am din cand in cand nopti albe fara motiv, doar stau cu ochii inchisi in pat si nu imi vine somnul...
si de-abia am scapat de nasul infundat, o mare pacoste pentru mine, astia de-aci nu recomanda picaturile in nas iar alte medicamente nu prea pot sa iau, dar de dormit trebuie musai sa dorm ca altfel nu rezist la servici nedormita...
o sa pun in album o poza facuta acu o saptamana, sa ma vedeti ce burta mare am
va pup si va doresc noapte buna la toate!
flory_blanca spune:
Nu stiu voi dar eu tare greu suport iarna asta, mi se pare ingrozitoare vremea. Ma doare capul, nu am energie, daca ma misc prea mult pe afara am contractii. De abia astept primavara ca ma plang intr-una, si eu chiar nu aveam probleme de genul asta inainte.
Colac peste pupaza s-a racit si fiica-mea, asa ca e prost dispusa si ea saraca, de nu mai imi arde de nimic numai sa dorm.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
duduta190578 spune:
Buna dimineata burtici,la Onesti e iarna in buna regula!
Va astept la o cafeluta!
26+
fluturashhh spune:
Mneata.Si la noi in camp in Bucuresti e iarna :( Semnez si eu condica la cafea...O sa imi iau niste ciorapi d-aia medicinali, dar speram sa nu ajung la ei.De stat eu stau fie numai in picioare, fie la volan deci cu statul cu picioarele in sus pica.Anul asta parca a fost iarna cea mai lunga...Sunt supi ca e frig afara, eu nu incap in haine si frigul asta imi dao stare de lene...Bifez si eu o constipatie de 3 zile.Daca pana diseara nu se schimba nimic bag 2 laxative si maine imi iau liber( job de teren deci nu pot preconiza si nici sa risc sa ma apuce si sa n-am pe unde sa fac).
Anul asta din fericire am scapat de raceala:)E primul an in care sotul a meu a fost amabil sa nu raceasca si sa nu imparta cu mine raceala lui.
Micuta Ingrid este activa, iar eu sunt happy.Abia astept joi morfo de trim 2.Sper doar sa nu fi renuntat bebetinul (nu-mi mai amintesc al cui era) la fular ca sa-si puna a mea esarfa :(.Dar oricum pana la vara trece vremea esarfelor :).N-am mai vazut-o pe Ingrid de o luna deci mi-e un dor de ea:)In rest sa aveti o zi excelenta.
PS Mai nou vise eroice cu Mr Big din Totul despre sex :)):))Pana unde am ajuns:)):)):))
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
Elyana spune:
Neata si de la mine. Cafeluta am baut-o de dimineata, asa ca acum dqau un ceai
Eu bifez un bebe nervos azi dimineata, cred ca l-am dat cu roatele in sus cand m-am intors pe spate (dormisem o parte) ca prea tare a protestat. Mi s-a mutat si umflatura din stanga in dreapta, cred ca l-am "relocat" . Clar nu vor dormi copiii cu mine in pat
In Bucuresti e ceata.. Iar la capitolul vise erotice eu, in sfarsit dupa atatea luni, am vise cu al meu (dupa ce am luat la rand in vis fosti, prieteni pe unii de mai multe ori, inclusiv niste colegi)
Fentez si eu raceala cu succes, cel putin pana acum (de cateva zile e tata pe pastile de raceala, iar eu de obicei reactionez la vreo 1-2 sapt dupa, sa vedem ce va fi)
Vineri ma duc sa incerc sa fac morfo II. Cand m-am programat eu am insistat ca sarcina, ecografic, e mai mica si nu cred ca o sa am 21 implinite decat daca recupereaza vreo 2 zile saptamana asta
O zi frumoasa!
20+ +
Miche spune:
Raluca, eu iau tardyferon impreuna cu magne b6.
Intreaba-ti doctorul (sa n-ai contraindicatii la b-uri ) daca poti folosi combinatia. Ajuta mult la combaterea efectelor neplacute ale tardyferonului.
Citat: |
citat din mesajul lui raluca1109 Neata! Cum am inceput sa iau tardyferon, sigur voi avea probleme cu digestia...asa ca tb sa imi fac provizii de kiwi si alte alimente cu proprietati diuretice. Raluca S 28+ Miruna |