Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Gata baitza! Super fain mi s-a parut. L-a imbaiat cealalta nasa, mamica inca nu are curaj, nu prea punea mana, doar ajuta, aducea si ea samponul, una alta.
Punctul culminant a fost cand l-a scos afara din cadita de cap, apoi au facut gimnastica. Foarte , foarte tare. Si cel mai mult mi-a placut cum gemea bebe, se vedea clar ca ii place.
Mai raportez ca am facut azi chilli con carne, foarte bun, din ochi as fi mancat, dar in realitate am mancat o treime din cat mi-am pus, stomacul meu e ingramadit rau, imi e in gat cum s-ar zice, si am mai fiert niste galuste cu prune, din magazin, eu doar le-am tavalit prin pesmet cu zahar.
Cam atat raportez pentru seara asta, merg sa ma intind ca nu mai pot.
Va pup

26+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni sa-ti fie de bine chili. Si mie imi place mult. O sa fac in curand, mai ales ca fasolea e buna la diabet.

Vio, am citit de patania ta. Sper ca azi esti bine.

Am citit tot, nu am retinut nimic :). Citesc de pe tel, si apoi scriu de pe calc, dar nu mai recitesc. Asa ca va pup pe toate, chiar daca nu va nominalizez.

Si eu am avut o zi plina. Am fost cu Maya de dimineata la un curs de facut marionete. A fost bestial. I-a placut ff mult. Apoi am fost la un magazin de materiale, ca vrea sa-i fac un costum de Clopotica. Intr-un final am ajuns acasa, unde tati ne fcause o friptura, yumii. Apoi eu soomn.

Vicky, Printzesone and BB (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Astazi am fost la cump in carrefour si m-am bagat in fata la casa prioritara pt gravi :)S-au ofticat 2 baietasi, dar ce sa le fac :)

21+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Legat de contractii BH poate ca sunt eu mai ciudata dar nu reusesc sa fac diferenta intre ele si cand se impinge bebe, nu am facut nici la prima sarcina.

Si cum ai rezolvat intrebarea Cosmy? Mai la ce ii duce capul pe copii. O sa iti trimit PM, multumesc.

Hellie si eu sunt cu tromfofilie. Pt linistea ta de ce nu consulti un hematolog?

Lilyas eu dimineata beau apa calda cu o jumatate de lamaie si miere, apoi un iaurt activia. Si in timpul zilei mananc cam 2 kiwi, asta e remediul meu pt constipatie. Daca cumva nu respect ritualul nu ma duc la baie.

Irina jucaria am luat-o de aici. kid.store.ro Au jucarii faine de lemn, mie mi-au placut mult si sunt accesibile ca pret.

De unde luati taratele de psyllium?

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Sincer, pur si simplu ma enerveaza faptul ca unii isi permit sa-si dea cu parerea neintrebati si ca imi pun din start eticheta de "ii tanara si nu stie" doar pentru ca sunt la prima sarcina, chit ca eu am crescut cu bebe mic in casa de la 12 ani.
Faza e ca eram la barul din zona si schimbam pareri cu o prietena care o sa nasca si ea in mai si respectivul s-o bagat in seama fara sa-l intrebe nimeni.
Si prietena mea il asculta cu mult interes ... si ea mi-o zis niste chestii pe care sincer nu le-am mai auzit nici unde! Diversicicare de la 3 luni!? C'mon! Si cica i-ar fi zis medicul ginecolog si a citit si in nush ce carte!

20+ cu

Fac pariu ca la 6 luni deja citea si scria iar la 9 luni studia matematici superioare. Geniu!

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mony felicitari!
Flory-eu le iau de la mega.
Bravo Fluturas!

Multumesc pt sustinere.
Monika dizertatia e in iunie ultima sesiune va fi chiar in perioada in care trebuie sa nasc
Nu stiu cum voi face, momentant ma port ca si cum nimic nu eschimbat .
Ieri eram asa obo ca am dormit de pe la 4-5 panaazi dimi la 8, cu o pauza de vreo ora 2 ore.

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna Dimineata !
Mony felicitari pentru bebele mare si frumos !
Flory taratele le iau de la un supermarchet local.Trebuie sa mai imi iau si eu o punga,mi s-a terminat de ieri si daca nu am inghitit dimineata tarate s-a cunoscut ,nu am fost la toaleta.
Vicky multumesc de grija ,acum sunt neasteptat de bine ,ma lamuresc maine ce a fost cu contractiile alea nasoale.
Fetele eu cu somnul tot prost stau ,nu pot nici ziua nici noaptea ,parca vad ca dupa nastere imi revine apetitul pentru somn ,sa vezi ce trag atunci de ochi ,ca n-o sa ma lase bebe !
lillyas asa sunt si eu cu constipatia ,merge ce merge cu o reteta pana se obisnuieste organismul si apoi trebuie sa incerc altceva.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Neata!

Cum am inceput sa iau tardyferon, sigur voi avea probleme cu digestia...asa ca tb sa imi fac provizii de kiwi si alte alimente cu proprietati diuretice.
De maine incepem renovarea, asa ca ne vom muta temporar la ai mei, sper sa se miste repede.
Azi-noapte am visat exact momentul nasterii (naturala), cum vorbeam cu moasa, cum am inceput sa merg la putin timp dupa nastere. Cert e ca nu mi se parea asa de rau, dar era doar un vis

Raluca

S 28+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna mamici,nimic nou la noi!
Sa aveti o duminica placuta!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Ce mi-as dori sa pot sa dorm asa mai mult macar in week-end! Am citit ca o mamica doarme cam 5ore jumatate-6 din 24, pai atunci eu stau bine, ca nu dorm mai mult de 7 si cu intreruperi, de cand cu sarcina.
Vio, nu am comentat ca am ramas muta la ce ai patit! Gandul cel rau de moment, bine ca ai fost acolo langa D. Intamplarea mi-aduce aminte sa trec pe la biserica. Iar partea 2 ca nu erai depilata, e aiurea rau, nu mai conta in asemenea situatie.
DA, Vicky, dupa ciocolata mi-a bubuit dragul de Catalin, de nu mai stiam daca sunt contractii.
Lista pentru nastere si dupa, inca imi da batai de cap. Am decis sa incerc bustiera in loc de sutien alaptare, pare mai practica, exista si cu buretel, ca sa nu iasa lapticul. Doar ca am luat din piata 2 buc, scria bumbac pe eticheta cu pretul, dar acasa am vazut spandex, nailon, tocmai bune pentru bubite vara!! Sau, poate exista firma Cotton si eu nu stiam.. Asa imi trebuie.

Mergi la inceput