Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen1985 spune:
Buna dimi! Vin si eu cu vesti bune de lunea am facut morfologia , d-ra mea e bine, dormea asa frumos la inceputul ecografiei cu manutele pe langa fata...pe urma s-a trezit si i-a dat de furca doctorului. Masuratorile toate bune ... are 512 gr. , mai mult decat surioara ei ( ce-mi place cum suna ) cu toate ca eu am burtica mai mica. Si eu simt "caramida aia" cand stau mai mult in picioare , cred ca se lasa sarcina. Spatele ma doare tot asa la noada in partea stanga de nu ma pot misca cateodata, in rest pana acum n-am avut alte probleme cu picioarele. Ma duc sa ma intind ca am mers putin pe jos azi si protesteaza bubulina .
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
flafi spune:
Ralu- superbe pozele! Tu, voi, sunteti frumosi foc!
Am pus si eu poza cu burta de 28s. Deci... s-a lasat?
28+ cu Vlad Alexandru
doina_1984 spune:
Buns ziua!
Felicitari pt rezultatele la eco!
Multa sanatate burticilor racite! Eu sunt bucuroasa ca iarna asta nu am racit si nici copilul nu l-am avut racit. Tind sa cred ca freshul de portocale cu grefe pe care-l bem zilnic ne-a sporit imunitatea.
De 3 zile am avut o senzatie de amortire in tot corpul, nu stiu din ce cauza, dar sper sa treaca.
Mie mi se umfla doar piciorul drept, asa pateam si inainte de sarcina. Nici nu am cum sa stau in pat pt ca Matei are nevoie de atentie si cel mai mult ii place cand iesim afara.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Carmen1985 spune:
Elyana, am o buna prietena care are 2 baieti gemeni...ea a ales un carucior asemanator cu al tau , dar mai lat, deci cel pe care l-ai ales e mai usor de manevrat cred. S-a descurcat singura ca aveau garaj la bloc si-l tinea acolo, dar avea nevoie de ajutor sa coboare cu 2 copii. In marsupiu nu i-a pus vreodata. Am avut si eu dar l-am folosit f putin ca ma durea spatele f tare. Sotul meu nu a fost un tatic activ ca sa zic asa , acum daca al tau va merge la plimbari cu voi e alta treaba.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
flafi spune:
Felicitari Carmen!
Elyana uita-te la Ikea pe site, poate vezi ceva inainte sa mergi pana acolo.
28+ cu Vlad Alexandru
Hellie spune:
Buna fetelor!
Abia astept sa intram in concediile prenatale sa vorbim si noi mai mult si mai pe indelete.
Deny, Flory, merci de hinturile referitoare la proteina S. Deja am vb cu doctorita mea, si nu era ingrijorata (cum zice si Deny, scade in sarcina). Dar ma duc miercuri la doctorita si vb mai pe indelete cu ea, sa ma lamuresc complet.
Flafi, mie nu mie se pare joasa burtica. Mi se pare mare si frumoasa foc.
Felicitari fetelor cu ecografii noi si cu vesti buune!
21+
Elyana spune:
Multumesc, fetelor!
flafi, nu m-as fi gandit sa caut pe site dar m-am lamurit, IKEA nu prea reprezinta brandul accesibil care se doreste a fi in restul tarilor (ar trebui sa fie calitate "meeeh" la pret mic, dar la noi e pret mare ) Daaaar, imi plac luminile de veghe si veiozele
carmen, ma astept sa fie cat mai activ, ca vine aici sa stea cu noi, nu va munci, nu va avea altceva de facut decat sa spele vase, sa faca cumparaturi, sa gateasca si sa ma ajute cu bebeii (dat cu aspiratorul si mopul optional) shh, ca inca nu stie ce planuri am pentru el, momentan crede ca va sta in pat la tv si o sa se bucure de gangurit
20+ +
Iris1211 spune:
Flory, Cita_Ralu, Cosmy - multa sanatate va doresc.
Carmen1985 felicitari pentru morfologie si bebe sanatos!
Flafi, daca vrei sa compari burtile sa stii ca am pus si eu o poza cu burtica goala la 24 saptamani si 5 zile. Mie-mi par asemanatoare burtile noastre.
Ce ziceti?
happy 26 + cu
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Ralu- superbe pozele! Tu, voi, sunteti frumosi foc! Am pus si eu poza cu burta de 28s. Deci... s-a lasat? 28+ cu Vlad Alexandru |
daca te referi la mine multumesc frumos (mai este o Ralu pe aici si de aia zic )
Nu as zice lasata, as zice mai mare si mai frumoasa
Edit: am pus si eu o poza de acum din weekend sa se vaza cu creste fundul direct proportional cu burtica
22 + Matei Alexandru
flafi spune:
cita-ralu- la tine ma refeream :)Nu a crescut, rochia e de vina :D
Iris -nu tin sa comparam, dar mi-au tot zis cunoascatoarele ca mi s-a lasat burta si e drama.
28+ cu Vlad Alexandru