Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Buna dimi! Vin si eu cu vesti bune de lunea am facut morfologia , d-ra mea e bine, dormea asa frumos la inceputul ecografiei cu manutele pe langa fata...pe urma s-a trezit si i-a dat de furca doctorului. Masuratorile toate bune ... are 512 gr. , mai mult decat surioara ei ( ce-mi place cum suna ) cu toate ca eu am burtica mai mica. Si eu simt "caramida aia" cand stau mai mult in picioare , cred ca se lasa sarcina. Spatele ma doare tot asa la noada in partea stanga de nu ma pot misca cateodata, in rest pana acum n-am avut alte probleme cu picioarele. Ma duc sa ma intind ca am mers putin pe jos azi si protesteaza bubulina .

Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+

felcitari pentru vestile bune

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

cita-ralu- la tine ma refeream :)Nu a crescut, rochia e de vina :D
Iris -nu tin sa comparam, dar mi-au tot zis cunoascatoarele ca mi s-a lasat burta si e drama.

28+ cu Vlad Alexandru

Flafi eu ma gandeam sa ne "comparam" spre linistea ta, deoarece tu-ti stii forma si pozitia burtii. Nici eu nu tin sa ma compar cu nimeni, mai ales ca am fost sfatuita sa nu compar burta sau copilul cu al altuia.

Cosmy succes si tie la morfo!

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Iris, saru'mana! Noi am facut deja morfo (pe 12 martie o voi face pe cea de trim 3). Astazi o sa merg la doctorita care mi-a urmarit sarcina de la inceput(dar cu care din pacate nu voi naste), ca s-o mai vedem pe micuta domnisoara
Mai fetelor, am ris de-am lesinat...putina atentie va rog...ultima fitza in materie de spalat copiii: http://www.bebebliss.ro/diverse-cadita-tummy-tub-original-6934.html

Care mai doreste, care mai pofteste...cand creste copilul va alegeti cu un ghiveci pe cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

ce tare-i "ligheanul"... o sa il iau si eu pe al meu ala de facut maioneza.

flafi nu mai asculta toate cunoscatoarele. m-am dat si eu desteapta o data si m-am lecuit. tot asa la prietena mea i se "lasase " burta pe la 30 si ceva de sapt, ne intalnim iar la plecare ii zic la sotul meu "vai ai vazut i s-a lasat burta saraca, sper sa nu nasca prematur ca si mine". si a nascut la 39 de sapt cu tot cu burta lasata. dar eu cu ochiul meu ala format la mine nu am vazut ca s-a lasat de fapt nici nu stiu cum e sa ti se lase, dar m-am trezit si eu sa fac pe desteapta. bine ca mi-am tinut gura si nu i-am spus ei ca o tineam in stres pana nastea.

18+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Fetelor, am revenit si eu printre voi.Sa stiti ca v-am citit in we..doar ca nu aveam cum sa va raspund..Mi-e tare incomod de pe tel..

Acum sa vedem ce am retinut..

Fetelor racite le urez insanatosire grabnica..Vio, sper ca esti ok acum..M-am si speriat cand am auzit ce ai patit..Da-ne de veste dupa control..Ce bine ca s-a terminat totul bine pana la urma..

Flafi/Ralu/Iris, am vazut pozele voastre..ff frumos se vede burtica voastra..Si Flafi, nu pare deloc lasata..

Ankylya, bine ai revenit..e bine ca sunteti ok si ca ati reusit sa va mutati..le rezolvati voi usor, usor..Si felicitari pentru vesti..important e ca e bebe bine..nu mai conteaza acum ce e:)

Elyana, frumusel tare carutul..Vezi si tu sa nu fie incomod de carat in schimb..

Dureri de spate mai am si eu..Dar nu prea mari..surprinzator, dureri de noada eu am avut in primul trim..ingrozitoare, cu toate ca burta lipsea cu desavarsire..cine stie ce se modifica..
Eu bifez in schimb dureri crunte de cap, daca nu beau cafeaua la timp..plus ameteli &co..ieri am fost terminata toata ziua de la durere..si nici astazi nu mi-am revenit, cu toate ca mi-am revenit la programul normal..

Burtica mea se pare ca mai creste si ea..Putin cate putin..mai tare sunt balonata si e ff funny..daca ma vede cineva balonata intai, imi spune..hai ca se vede si la tine..daca ma vede normal..Ma intreaba unde a disparut La mot nimeni nu si-a dat seama ca sunt gravi..dar au aflat dupa de la cumnata mea..

Abia astept sa imi mai vad si eu bebelusul..am programare abia pe 22 februarie la morfo II..Sper sa fie totul ok..da eu cred ca e..e tare activ in ultima vreme..iar de la suc de portocale, o ia razna:)) efectiv danseaza

Va pe toate si sa aveti grija de voi si de burtici!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Tocmai am achizitionat cel mai tare lucru : o carte :MAMA SI COPILUL, ED. MEDICALA. sunt fff incantata. gasesti lucruri ff interesante in ea inca din momentul in care afli ca esti insarcinata!
Diseara ma apuc de lecturat :D

23+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Ankylya ma bucur sa te vad ! Felicitari pentru fetita ,sa fie sanatoasa ca dupa aceea o sa-i faci lui tati si un baietel !
Fetele ce-ati facut de a-ti racit toate ? Sanatate multa !
Carmen1985 felicitari pentru vestile bune !
Am vazut si eu pozele de pe picasa ,sunte-ti niste gravidute frumoase toate !
Flafi eu zic ca burtica ta nu-i deloc lasata !
Azi am fost la control la medicul din orasul meu,toate sunt in regula ,nici o modificare la col.Bebe nu a scapat nici acum de circulara ,si sta cu capul in ficatul meu si picioarele pe vezica ,acum inteleg de ce in ultima vreme ma duceam mai des la baie.A mai pus inca o saptamana in plus la varsta ecografica si are 1.300 kg .Pentru dureri mi-a zis sa iau timp de o saptamana cate 2 no-spa/zi si 2 scobutil si sa vedem daca mai apar.
Astazi am sunat la Medlife si am cerut recomandare pentru un medic dispus sa ma ajute sa nasc vaginal si am facut programare la dr Georghe Gica care este medic intern la ei si in felul asta beneficiez de pretul mic de la nastere.
Doctorita cu care vroiam sa nasc nu mi-a raspuns la telefon(stabilisem de vineri sa o sun la ora 10)si a facut lucrul acesta de mai multe ori pe parcursul sarcinii desii ea mi-a spus sa o sun daca am probleme.Nu mai spun ca si in seara cand am avut contractii nu mi-a raspun cu toate ca era o ora rezonabila(20.30).
Mi s-a luat o piatra de pe inima ,acum ca am luat hotararea,miercuri merg la control la Gheorghe Gica si voi semna apoi contractul cu Medlife si ma linistesc ca am inceput sa ma incurc in doctori.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum27+

Mergi la inceput

Crina eu fetita am crescut-o cu cartea asta in fata ,nu stiam nimic despre bebelusi si m-am descurcat cu ce am invata din ea fara nici un ajutor.

si acum27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Ms Vio. Cum nu prea o sa am ajutor, sper ca aceasta carte sa ma ajute :). Acum chiar ca mi-ai dat avant sa o citesc si cu mai mult interes

23+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti ,ce stiti despre dr Gheorghe Gica ?
Vreau sa stiu la ce sa ma astept ,am vazut pe net ca e cam tinerel ,sa vedem ce parere imi va face.Am citit de bine despre el.

si acum27+

Mergi la inceput