Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~
Raspunsuri - Pagina 17
mcoca spune:
Hello,
Sunteti niste dulci fetelor!!!
Sunt ok, m-a incercat gripa si pe mine, avand in vedere ca toata familia a avut. Din fericire nu am avut febra, doar dureri de gat, stare generala proasta si desigur tensiunea f mica. Ma indop cu vitamine si freshuri de citrice.
In plus mai si lucrez cate ceva pt lucru, si a cam inceput sa ma sece toata treaba. Macar unu din proiecte mi-a fost luat (deocamdata e cam albastra situatia ca nimeni nu lucreaza pe el .... suntem 4 gagici in medical, din 15). Acu, cu atata dat peste cap din medical sper sa vad o multumire pe fisa de plata in septembrie :)).
Sunt f trista ca Maya trebuie sa poarte ochelari :(((. Are +3,25 la ambii ochi, ceea ce este f mult si se pare ireversibil.
Flafi, tensiunea de 12, e f normala in sarcina, desi aveai mica inainte. Pulsul marit nu e ingrijorator, e numai nesuferit : te oboseste f tare, plus senzatia neplacuta. Iti spun astea din experienta.
Madd, asa ma distrezi cu burtica ta :). De acum in colo apare ea.
Vicky, Printzesone and BB (28+)
Kabecka spune:
Vicky, ma bucur ca esti ok acum!
Cu ochelarii, chiar ca nasol, mai ales ca e micuta inca, dar daca trebuie trebuie. Cum ai descoperit ca are nevoie? Asta cu + este pentru departare?
Ca tot vorbeau fetele pe aici de cat sa dea la o eco in spital, mi-am amintit ca am facut si eu una sarcina trecuta la stat si la sfarsit mi-a cerut 100 de lei.
Chiar, dupa eco morfofetala cand faceti urmatoarea eco? Eu pe la 30 de saptamani, adica tocmai in martie.
criulica spune:
Buna din nou,
Ce de treaba nu am facut azi!! si cate planuri aveam , ma apuc cu intarziere de ele.
Mcoca, iti povestesc din propria mea experienta cu ochelarii. Si eu a trebuit sa port de la 3 ani pana acum si probabil pana la adanci batraneti dar sincer iti spun ca nu imi aduc aminte sa am experiente traumatizante in ceea ce-i priveste. Am auzit povestile alea cu copii rautaciosi dar eu nu am avut parte, si am schimbat 3 scoli generale in primara si ma jucam in fata blocului asa ca nu se poate spune ca nu am fost expusa. La varsta ei i se va parea o experienta amuzanta daca cei din jur se vor purta normal. Bine, acum am ajuns in extrema cealalta in care as putea purta lentile de contact dar nu o fac pentru ca m-am obisnuit atat de tare cu ei si fac parte din mine. Aaaa, si am uitat sa iti spun ca de +8 am +1, in copilarie au scazut cel mai mult.
Bafta fetelor care merg la medic, va asteptam cu vesti bune!
24+
Elyana spune:
Buna burtici,
Azi am fost cu netu prin galaxie pe site-ul de la Nasa, apoi am citit forumuri cu idei conspirationiste cu Nostradamus, Cavalerii Templieri, demisia Papei, ultimul Papa etc etc Au si gasit o data pentru sfarsitul lumii daca tot am scapat de mayasi
Acum iau o pauza
Vicky, ce bine ca esti bine! Imi pare rau pentru Maya, dar poate nu e chiar ireversibil
flafi, incearca sa iti iei tensiunea in aceeasi perioada a zile, in aceleasi conditii. 12 cu 8 nu e mult (poate un pic 8-ul ala). Odihneste-te
Legat de lipsa aerului, nu am avut episoade, poate trebuie sa mai creasca burtica
Bafta la eco! Mai am si eu 2 zile de asteptat pana ii vad
Va urez o zi frumoasa!
20+ +
Madd11ee spune:
Vicky, ma bucur ca esti mai bine..Stai linistita cu Maya, nu cred ca o sa fie asa greu..Din ce stiu eu, e mai aiurea la miopie, in sensul ca pot creste destul de mult(eu sunt mioapa si nu prea port ochelarii, dar sunt intrebata de o mie de ori de dr cum de nu mi-a crescut )..
Plus ca are dreptate criulica, daca ceilalti se comporta normal, nu o sa fie deloc o problema..
Elyana, ce tare esti..
Mony, asa fac si eu la magazine
21+
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Multumesc mult pt raspunsuri. Eu am programare la doctor peste o luna si am zis sa va intreb intai pe voi daca patiti la fel ca mine si apoi sa sun la cabinet. Dar din cate aud cred ca intra si asta in categoria "e normal in sarcina".
Flafi, si eu inainte de sarcina aveam tensiunea mica, 9 cu 5, avand in vedere ca beam 3 cafele pe zi, acum mi se ia cand merg la dr si am 12 cu 7, dr a zis ca e ok. Pt linistea ta poti sa mergi la cardiolog, oricum inainte de nastere te trimite ginecologul la unul, cel putin asa a procedat in cazul meu.
Vicky, imi pare rau ca Maya trebuie sa poarte ochelari. si eu am purtat toata copilaria si am mai avut parte si de rautati, dar acum gasesti multe modele frumoase de rame, cred ca o sa-i faca placere sa-i poarte.
Multa sanatate burticilor bolnave!
Bafta fetelor care merg la eco!
O zi buna!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 23s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Elyana spune:
Sunt +27C in acest birou. Deja am ganduri criminale. Inca 3 ore... Incep sa-mi insemnez zilele ramase pana la prenatal ca prizonierii din inchisori...
20+ +
Carmen1985 spune:
Buna fetelor! Tocmai m-am intors de la un pranz romantic cu sotul , ca maine e ocupat si am intrat sa vad ce-ati mai facut. Duduta aici la piatra preturile sunt cam 200 euro cezariana si cam 200 lei la anestezist. La asistente nu se mai dau prosoape+sapun+30-40 lei , asa ca am scapat de o cheltuiala. La neonatolog eu nu am dat nimic ca nu m-a bagat deloc in seama , i-am dat unei asistente care a fost mai draguta si mi-a zis de ce sta copilul meu la incubator asa mult. Eu doar la anestezist ii dau banii inainte, dr mea stie ca are de primit . Doina am frecvent episoade din astea cu lipsa aerului, unul nasol chiar intr-o noapte. Vicky eu am miopie de mica , am avut si colegi rautaciosi , dar pe vremea aia nu erau rame asa frumoase si chic , iar daca ii cresc dioptriile sunt procedee de subtiere a lentilei ca sa nu arate urat. Am purtat si lentile o perioada , dar toata lumea imi spunea ca imi sta mai bine cu ochelari . Exact cum spunea cineva ( scuze dar nu mai retin ) au devenit parte din corp nu ma deranjeaza deloc.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
Monik86 spune:
Bine ai revenit, Vicky! Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic grav. Imi pare rau ca Maya trebuie sa poarte ochelari, dar priveste partea plina a paharului: bine ca ai descoperit problema acum si nu mai incolo, poate totusi se corecteaza putin in timp.
Eu am tensiunea 9 cu 6 acum in sarcina si beau fooooooooaaaaaarte putina cafea. Acum un an aveam 11 cu 6,5 si consumam vreo 3-4 cafele pe zi, de cele mai multe ori tari si cu tigara asorata (vreo 5-10/zi) Cert e ca fiecare organism raspunde altfel la sarcina si la alti factori cum ar fi reducerea cantitatii de cofeina
20+ cu