Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fetelor,

Eu sunt acasa azi pentru ca in cateva ore ma duc la morfo de trim 2 si am zis ca nu are rost sa ma duc la birou pentru ca oricum nu-mi sta gandul la lucru avand asa un eveniment important azi. Acum ma gandesc ca azi e 13 iar morfo de trim. 1 tot pe 13 am facut-o sper sa fie de bine totusi atatia de 13.

Madd, sper sa-l tina pe seful tau cumsecadenia....si sa nu fie doar asa ca sa inmoaie inimile la inceput de drum. Cat despre kile, eu am 8 in plus si stii ca noi avem aceeasi varsta a sarcinii....si eu sunt ingrijorata dar stiu de la ce mi se trag : cartofi, paste etc...o sa ii mai raresc naibii, dar problema e ca nu ma satur cu altceva, iar de carne inca mi-e greata, adica nu o mananc cu placere. In fine, vedem noi....

Doina, experimentez si eu acea taiere de respiratie....mai ales cand sunt si un pic agitata. Da, e cam ciudat...parca nu imi ajunge aerul...

Va pup si vb mai pe seara.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Am uitat sa va intreb Ati avut pana acum senzatia ca nu mai puteti sa respirati/ca vi se taie respiratia? (nu cand merg sau fac efort, pur si simplu stau pe scaun si simt ca nu mai am aer. Nici nu e burta asa mare incat sa dau vina pe ea)

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 23s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Da frecvent.
Dar cica e normal si asta.

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Madi la cat esti tu de slaba 7,5 kg nu este mult, nu te mai stresa. Acum gandeste-te ca nu s-o vedea burtica umflata dar undeva isi face si bebele loc pe undeva.

Am o cunostinta, era in luna a 8a cand am observat si eu ca e gravida si atunci mi-a fost jena sa o intreb daca e , ca era posibil doar sa se mai fi ingrasat nitel si sa fie balonata.

Mi-a spus atunci ca s-a ingrasat foarte mult, dar pur si simplu nu se vedea.. unde le-o fi pus nu stiu. Poate asa o fi si la tine. Ca din poze nu se vede ca te-ai fi ingrasat.

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna .
Bifez si eu la senzatie de ramanere fara aer :d .
am auzit ca la stat cezariana este undeva la 10 mil + 3 la anastezist .

23+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Pe mine ma ingrijoreaza tensiunea.
De ceva timp cred ca de o saptamana am inceput sa am tensiunea marita. Am fost intodeauna hipotensiva 8 cu 5, 9 cu 6 maxim. Acum a inceput sa am 10 cu 6, 11 cu 7 etc.Azi dimi aveam 12 cu 8 .Imi aud pulsul in urechi si este marit si asta.
O sa ma vad vineri cu medicul, dar nu ma simt bine deloc.

Intr-un fel cred ca are legatura si cu stresul si oboseala permanenta.Ca sa imi scurtez zilele de lucru sa nu mai stau pana pe la 20.00 am mutat o parte sambata cand stau pana pe la 14.

E prima oara de la inceputl sarcinii cand sunt prost dispusa :(

28+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Hmmm, ce miroase a cafea!!!
Multumim Duduta, chiar daca e fara lapte (eu asa o si beau).
Si acum sa discutam:
Madd esti asa haioasa cu burticuta ta si totusi zici ca ai pus 7.5 kg, probabil ca inainte erai prea skinny si bebe a decis ca trebuie sa te mai rotunjesti ca sa poti "cara" burtica pana la final.
Cita_ralu multa sanatate si odihna cat cuprinde daca tot esti acasa.
Criulica sper ca ai reusit sa adormi iar, dar te asteptam la cafea atunci cand te vei trezi pentru a doua oara pe ziua de astazi.
Irinuka tu chiar asa te trezesti la 3 dimineata???
Doina eu am simtit aceasta senzatie de foarte putine ori cand eram balonata si cand ma intindeam in pat. Asa...stand pe scaun, nu, dar cred ca te poate lamuri dr tau.
Hellie succes la morfo si te asteptam cu vesti bune!
Eu cand vad ce preturi aveti in Bucuresti ma sperii efectiv. Or fi salariile mai mare (desi nu e regula general valabila), dar si preturile-s pe masura. La noi preturile sunt cam asa:
- consultatie ginecologica - 50 ron;
- lama - 50 ron;
- Papanicolau - 70 ron;
- ecograf vaginal - 70 ron;
- ecograf pe burta - 60 ron;
- morfologie fetala la profesor dr in Iasi (nu la dobitoaca unde am fost eu) - 250 ron;
- cezariana Bacau - 800 ron;
- moasa materna - 30-50 ron;
- neonatolog - 100 ron;
- dr anestezist - 150-200 ron;
- asistent anestezist - 50-100 ron.

Cam astea-s ce stiu eu.
O zi buna fetelor!

happy 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Probabil ai dreptate, Flafi..Eu am fost genul mai osoasa si lata in bazin, in spate(nu exagerat, dar oricum) si inainte..Probabil de asta nu se vede..S-au distribuit destul de uniform(nu mai am picioarele la fel de slabe, iar la sani e diferenta ca de la cer la pamant)..

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Madi la cat esti tu de slaba 7,5 kg nu este mult, nu te mai stresa. Acum gandeste-te ca nu s-o vedea burtica umflata dar undeva isi face si bebele loc pe undeva.

Am o cunostinta, era in luna a 8a cand am observat si eu ca e gravida si atunci mi-a fost jena sa o intreb daca e , ca era posibil doar sa se mai fi ingrasat nitel si sa fie balonata.

Mi-a spus atunci ca s-a ingrasat foarte mult, dar pur si simplu nu se vedea.. unde le-o fi pus nu stiu. Poate asa o fi si la tine. Ca din poze nu se vede ca te-ai fi ingrasat.

28+ cu Vlad Alexandru

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie, si mie tot de la cartofi mi se trage
Si eu sper sa il tina pe seful..macar pana intru in concediu..
Culmea e ca e destul de strict in general, in ce priveste munca...E chiar manager(fata de ce am avut inainte)

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

'Neatza fetelor,

Eu sunt acasa azi pentru ca in cateva ore ma duc la morfo de trim 2 si am zis ca nu are rost sa ma duc la birou pentru ca oricum nu-mi sta gandul la lucru avand asa un eveniment important azi. Acum ma gandesc ca azi e 13 iar morfo de trim. 1 tot pe 13 am facut-o sper sa fie de bine totusi atatia de 13.

Madd, sper sa-l tina pe seful tau cumsecadenia....si sa nu fie doar asa ca sa inmoaie inimile la inceput de drum. Cat despre kile, eu am 8 in plus si stii ca noi avem aceeasi varsta a sarcinii....si eu sunt ingrijorata dar stiu de la ce mi se trag : cartofi, paste etc...o sa ii mai raresc naibii, dar problema e ca nu ma satur cu altceva, iar de carne inca mi-e greata, adica nu o mananc cu placere. In fine, vedem noi....

Doina, experimentez si eu acea taiere de respiratie....mai ales cand sunt si un pic agitata. Da, e cam ciudat...parca nu imi ajunge aerul...

Va pup si vb mai pe seara.

21+

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Salutare!

Eu am baut cafeaua, vin sa mai stau cu voi un pic

Irinuka, chiar asa?ce faci treaza la ora aia indecenta ? Oricum,vroiam sa-ti spun ca-mi plac f tare mesajele tale

Doina, eu nu am avut probleme pana acum, dar am mai auzit si banuiesc ca sunt normale!

Mai, pe mine ma ingrijoreaza Vicky...Sper ca este bine!

Fetele, succes la ecografii.Va asteptam cu vesti bune .

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Hello!

Sunt la job de aproape 3 ore, am baut si un pic de cafea cu lapte, am mers si vreo 10 min in plus pejos de dimi fata de traseul obisnuit, si inca imi pica ochii in gura!
Poate pentru ca aseara am fost activa (sau active) Platit ceva facturi, facut un pic de cumparaturi, am facut si papa, dar am avut ajutor Bine inteles ca toata distractia s-a gatat pe la 11 seara
I-am luat la domnisoara trusa de manichiura pt bebelusi si termometru cu cap flexibil. Am vrut sa=i iau de la C&A un prosopel si pt alt bebe un body, dar n-am fost bagata in seama la casa asa ca n-am mai luat, le-am lasat acolo si la celalalt bebe, care o sa vina in mai i-am luat un tricout de altundeva . Pacat ca, ca au lucrusoare faine la C&A, dar eu nu stau sa ma milogesc de ei ca sa-mi ia banii Poate data viitoare daca o sa fie mai atenti

Madd, ma bucur ca e asa de fain noul tau sef, sper sa-l tina.

Hellie, bafta la morfo. Sa stii ca nici mie nu-mi prea mai place carnea, in afara de cea de peste pe care o ador. Mai mananc carne in chiftele, sarmale, lasagna sau in shaworma , dar mai rarut ca-i mai dragut .

Si noi mergem la control maine, dar facem eco simplu. Dr. a zis ca o sa facem morfo de abia la 24 saptamani. Eu platesc 130 lei la eco simpla si pe morfo fetala probabil o sa dau vreo 300 lei. Si mie mi se pare mult 500 , probabil in Bucuresti totul e mai scump si difera si de la o clinica la alta ...

Ralu, insanatosire grabnica, sa scapi de raceala! Eu ma chinui sa o evit, se pare ca imim iese ... sa vedem!

20+ cu

Mergi la inceput