Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Fluturashhh, 500 ron?? Sunt incluse mai multe sau e ceva mai speciala? Mi se pare foarte mult. Eu dau 200 ron la cabinetul la care ma duc si cred ca sunt si mai ieftine.

Cu dormitul e poveste si la noi, daca ma culc pe o parte alunec putin si pe burta si atunci sunt atentionata sa schimb pozitia ca nu convine locatarei dragi de acolo. O sa imi iau o perna din aceea lunga, poate ajuta..

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Dap 500 mi-a spus la telefon receptionera.Vad maine cat este.

21+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna seara!

Greu reusesc sa tin pasul cu scrisul de citit, mai reusesc sa citesc de pe telefon cand il adorm pe Matei

fluturash, bafta maine la morfo!

criulica, eu am dat pt morfo 2 - 450 ron, o consultatie simpla de sarcina este 250 la dr mea.

madd, cred ca te-ai distrat la "ieseala". Am vazut si eu poza cea noua si chiar nu se vede burtica, dar are timp sa creasca, stai linistita.

Legat de IR_uri - si mie mi le masoara si pana acum nu am avut probleme, nici nu stiu multe despre ele

Legat de vise - eu de 3 nopti visez numai urat imi este teama sa inchid ochii ca imediat visez si ma trezesc si, binenteles, adorm dupa 2-3 ore.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Elyana, si eu am vazut la majoritatea mamicilor care au gemeni - carucior in care copiii stau unul langa altul, iar patut - am vazut la cineva unul dublu dar pe lungime, cred ca era facut la comanda.

Cam atat am retinut din ce ati discuta, scuze daca mi-a scapat ceva.

Eu am pofta de dulce non-stop asa am patit si in sarcina cu Matei, dar acum si fac destul de des prajituri pentru ca lui incerc sa-i dau doar facute in casa, dar e rau ca nu ma pot abtine

O noapte linistita si cu vise frumoase

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 23s+ Filip Florian

"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb Ati avut pana acum senzatia ca nu mai puteti sa respirati/ca vi se taie respiratia? (nu cand merg sau fac efort, pur si simplu stau pe scaun si simt ca nu mai am aer. Nici nu e burta asa mare incat sa dau vina pe ea)

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 23s+ Filip Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey! Schimbul 3 pe baricade...

Am revenit si eu cu o poza proaspata pe piccasa ca prea nu mai facusem demult.
Exeprimentez o durere de stomac "minunata" de aseara, asa incat am luat un No-spa sa vedem daca are vreo treaba. M-a enervat si pe mine tata in seara asta si m-am atacat ca bleaga chiar daca am zis ca nu o mai fac... cam de atunci m-a luat si stomacul (de cand ma stiu am avut probleme cu stomacul pe baza de sistem nervos!)

Doina nu stiu ce sa zic - n-am avut (pana acum) problema asta. Dar ar fi bine sa zici la dr atunci cand mergi ca nu stiu daca e chiar ok.

In rest... spaga as da-o si eu la sfarsit, ca doar nu intri in cabinet, zici "buna ziua" si intinzi banii?
Cu plic sau fara daca vrea sa-i primeasca (ca doar nu-si imagineaza ca ii dai o felicitare) o sa se faca ca "ploua" sau macar sa zica "multumesc".

Noapte buna sa aveti!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata, de data asta chiar de dimineata

Nu am putut sa dorm, am incercat sa pacalesc somnul dar nu am reusit asa ca iata-ma-s!
Acum am vazut ca e vorba de ecografia morfologica la Fluturashhh si atunci se schimba datele problemei, am crezut ca e din cea simpla.

Doina, eu aveam asa ceva, simteam ca ma sufoc, si inainte de sarcina dar era legat de tiroida.

Mai incerc sa adorm o ora, e mult prea devreme pentru mine.

Cafeaua o beau la pranz, sa imi pastrati si mie!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimi dragelor ,

Eu ieri nu am semnat condica, am fost plimbareata si am stat acasa .
Dr mi-a dat medical pana la sf saptamanii pentru ca nu imi mai trecea raceala asa, peste weeknd fusesem mai bine, dar cum am mers la birou cum mi-a fost mai rau.

Irinukaaa multumesc da... pozele de la nunta sunt preferatele mele, apoi vor fi cele cu bebe . Sunt un pic mai bine da, asa este cu nospa se tot da, dar asta probabil si pt ca noua gravidelor nu prea au ce sa ne dea.

Vioma bucur ca sunteti bine , despre dr tau nu am auzit printre cunostinte, insa cand ma documentam am gasit feedbac-uri bune pe net despre el. Ma bucur ca te-ai hotarat sa nasti la Medlife si ca te vei linisti si cu dr.

fluturashhh ma bucur ca ai terminat paturica, mi-ai dat microbul sa stii

Elyana multumesc frumos, am ras la faza cu zambetul inconfundabil

Cu spaga sau tips nici eu nu ma descurc, mi-e greu sa dau si la coafor , din acelasi motiv ca si Flafi nasc si eu la privat

Ma iertati ca m-am intins

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Neata, fetelor! Am venit la cafeluta..Dar sunteti cam putine la ora asta..

Eu am deja o ora jum de cand am ajuns la birou..Astazi e ziua din luna in care sefii de puncte de lucru dau explicatii pentru ce au facut in luna anterioara, iar noi, cei de la HQ, a trebuit sa venim ff devreme(de obicei incepem pe la 9-9:30) pentru ca au inceput sa vina si din teritoriu..Si mi-e asa somn..Pana acum nu aveam treaba asta, dar de cand cu noul sef, o sa avem intalnirea asta lunar..

A fost ff dagut aseara..Putin ciudat, pt ca nu suntem obisnuiti sa ne scoata seful, mai ales pe cheltuiala lui(nu pe firma), in oras..Dar a fost un gest ff dragut..

De cateva zile va ziceam ca a inceput sa imi mai creasca si mie burtica..astazi mi-am luat cea mai mulata rochita pe mine(care imi facea burtica si cand nu aveam deloc) si mi-au zis colegii ca mi se vede si mie putin.. Dar ma cam doare..Mai ales noaptea si dimineata..cred ca se intind ligamentele repede..Off..sper sa nu explodeze..Nu de alta, dar nu vreau dureri si vergeturi..Si mai sunt si trista..Am vazut ca am 61,5 kg..adica m-am ingrasat 7,5 kg..Nu imi dau seama daca asta se vede doar ca am mancat ff bine aseara tarziu sau chiar sunt acolo..cert e ca nu vreau sa ma mai ingras asa muult..Mi se par multe in plus pentru 21s4z..

Va pup fetelor si aveti grija de voi!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata dragelor,va astept la o cafeluta,laptele il dati voi ca nu mai am.
Care mai nasteti la stat poate mai spuneti ce preturi auziti la nasteri,mai ales la cezariana m-ar interesa.Cand am nascut fata am dat la doctor,la anaestezist,la neonatolog,asistenta plus cate 5-10 lei prin salon,cutii cu bomboane.Sotul imi termina azi un dulap facut special pentru bebe,ca in curand sa ma apuc de spalat si calcat rufele piticutului.Ieri am inceput cumparaturile pentru el si spital,putin ce-i drept dar am socotit ca sotul mai ia bani de 2 ori sigur si asa s a ne putem incadra in cheltuieli,avand in vedere ca eu momentan nu am nici un venit.
Sambata merg la o cumetrie,si inca nu sunt hotarata cu ce ma imbrac,nu am nici o rochie speciala de gravida,ale mele ma cam strang ,singura costumatie mai comoda ar fi niste pantaloni de gravida cu o bluza tot asa larga.Azi tre sa fac parada modei prin casa,sa ma pot hotara.
Va doresc o zi buna!

26+

Mergi la inceput