Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~
Raspunsuri - Pagina 14
Madd11ee spune:
Pana acum nici mie nu mi-a zis nimeni nimic de IR-uri..Saptamana viitoare am si eu morfo, poate imi zice atunci, o sa am aproape 23 saptamani..
21+
Elyana spune:
Hai ca m-am lamurit. Aparent doctorii nu recomanda screeningul asta la paciente cu risc scazut (fara probleme in familie, antecedente etc).
Cica din 300 de femei cu IR marite in primul trimestru, dupa 20 de saptamani doar jumatate le mai aveau marite.
O parte au primit aspirina pana la 36 sapt, nu s-a vazut nici o schimbare vizavi de cele care nu au luat
Cele cu risc crescut prin antecedente, au primit vit E si vit C, la fel nici o schimbare.
Concluzia a fost ca oricum nu se poate face mare lucru daca exista notchul ala, da e risc mai mare de preemclamsie, si prezenta lui e mai relevanta decat IR marite
Si am terminat povestea
20+ +
Monik86 spune:
Vio, ma bucur ca ti-ai gasit medic si te-ai decis unde sa nasti. AI un stres in minus. U go, girl! Nu-i nimic daca-i tinerel, nu inseamna neaparat ca e lipsit de experienta, poate dimpotriva, e mai bine pus la curent cu ultimele noutati din domeniu. Si al meu e destul de tanar, dar eu sunt foarte multumita.
Ce o fi cu Vicky!? Sper sa fie ok!
Si eu am visat urat azi noapte, am visat ca am avut o sangerare vaginala. Nu pare nu stiu ce vis urat, dar parea foarte real si m-am speriat! Bine ca m-am trezit si mi-am dat seama ca e totul ok, mai ales cand m-am dus la toaleta si am vazut ca-i "curat" acolo jos As fi preferat un vis erotic, eu nu am beneficiat de asa ceva de cand sunt gravi sau cel putin nu-mi amintesc
Inca nu am probleme cu somnul. Si eu dorm pe o parte. Uneori cu o perna intre picioare, alteori cu perna sub burtica sau sub picioare, ca sa stea mai sus. Bine ca avem mai multe perne, perinute si mutzunache nici nu ma gandeam ce utile o sa fie!
20+ cu
Carmen1985 spune:
Da, Elyana mi-a controlat ce zici tu cu rosu si albastru si a zis ca e bine si la inima si la rinichi...acuma sper ca o fi vb de ir si a considerat el ca e prea multa informatie pt un necunoscator. Am vazut ca-ti zicea ceva de carucior pt gemeni care stau copii unul in spatele celuilalt ... eu am vazut la gemenii prietenei ca vroiau sa se vada si se jucau aman2 in carucior cand au mai crescut , le dadea sa pape usor , se plimba cu lingurita cand in stanga cand in dreapta, plus ca cel din spate o sa stea mai incomod cred cu piciorusele cand creste si nu vede nimic in fata lui. Au dreptate fetele sa vezi pe forum la mamicile cu gemeni ce zic si ele.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
Elyana spune:
Multumesc, Carmen si eu am ajuns la concluzia ca prefer sa incap mai greu pe usi, decat sa pun un bebe in spate sa nu vada nimic.
Am urmat sfatul tau si am postat si pe forumul de gemeni
Teoretic, vreau genul ala de carucior din linkul pe care l-am postat si sa fie 3 in 1 sa nu mai alerg si dupa scaune de masina (prea, prea, preaaaa multe modele). Practic, in astea 20 de saptamani de sarcina am inteles ca tot patitul e invatat, deci sigur voi gresi undeva si apoi voi zice "aaaaaah"
20+ +
flory_blanca spune:
Legat de IR-uri stiu ca sunt relevante doar dupa sapt 20. La mine care am trombofilie e obligatoriu sa fie urmarite si daca cresc imi modifica doza de clexane. Nu stiu ce se face daca nu esti sub tratament, dar ma gandesc ca se da ceva totusi ca sa scada .
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Legat de IR-uri stiu ca sunt relevante doar dupa sapt 20. La mine care am trombofilie e obligatoriu sa fie urmarite si daca cresc imi modifica doza de clexane. Nu stiu ce se face daca nu esti sub tratament, dar ma gandesc ca se da ceva totusi ca sa scada . 18+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Doamne ajuta! Si eu ziceam ca in cel mai rau caz, daca nu ma lamureste nici un doctor, o sa trec pe la Fundeni pentru o ultima parere
Intrasem sa ma plang ca nu mai pot de plictiseala si ca am terminat netul de doua ori pe ziua de azi, iar cand colo primim mail ca plecam la 5, cu o ora mai devreme
Tzuc
20+ +
Madd11ee spune:
La noi e seara din luna in care ne scoate seful la cina
Fata de fostul, care atunci cand ne scotea, ne punea sa ne platim, acesta chiar face cinste
Doar schimbari bune!:)
21+
Cosmy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee La noi e seara din luna in care ne scoate seful la cina Fata de fostul, care atunci cand ne scotea, ne punea sa ne platim, acesta chiar face cinste Doar schimbari bune!:) 21+ |
Heeei, vreau si eu un astfel de sef. Promit c-am sa-l si respect!
Seara frumoasa tuturor!
27+Anastasia
fluturashhh spune:
Buna fetelor, hai ca reusi sa ma mai conectez si eu.
Deiutza eu merg la cab privat unde ma costa eco 500 de lei.Nu stiu cate bomboane se dau la dr (invata-te cu termenul de bomboane ca am inteles ca acolo unde nastem noi asta se foloseste ).
De dormit prost eu dorm de vreo luna cu pilota rulata un pic si bagata sub burta(nu stiu cum am gasit pozitia, dar e buna).
Cosmy sa sti ca-ti cer tort daca nasc pe 13 .
Multumim pt toate gandurile bune, abia astept sa-mi vad greierica:)
Iris si eu merg pt pedi de ceva timp la coafor.O sa fie o aventura si intratu in cada .De sucit ma agat de tatic, ultima oara mi-a spus "Stiu ca ma iubesti, nu trebuie sa-mi rupi hainele de pe mine ".
Daca nu se termina iarna mai repede va trebui sa-mi iau cizme de gradinarit ca nu mai incap in ale mele
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"