Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~34~
Raspunsuri - Pagina 18
flory_blanca spune:
Vicky nu fii suparata cu ochelarii ca sunt sexosi de-a dreptul si pana creste ea cine stie ce apare de ireversibilul devine reversibil. Sau poate purta lentile cand creste. N. are de cateva luni ochelaari i-a acceptat foarte bine si copii nu se uita ciudat la ea, de asta imi era frica, desi e micuta.
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Intre ce saptamani se face morfofetala de trim 2? Eu imi fac programare pe sapt viitoare dar cred ca e cam devreme pt morfo, peste o luna nu e prea tarziu?
18+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Carmen1985 spune:
Morfologia dr meu o face intre sapt 22-24 ... Am uitat sa va zic ca i-am cumparat la asta mica primul lucru ...un costum de baie intreg !!! L-am vazut in magazin si daca tot planuim sa mergem cat e micuta la mare n-am putut sa rezist e atat de mic si frumos ,albastru marin cu roz o sa incerc sa pun o poza sa-l vedeti.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 21+
Elyana spune:
Cand mi-am facut programarea mi-a zis la telefon ca trebuie sa am 21 sapt implinite
20+ +
be_one spune:
Buna fetele!
Cu vremea asta si eu am racit un pic. Adica am doua zile de cand ma doare si ustura gatul. La mine insa functioneaza cu Homeogene 9, cu conditia sa reusesc sa ma tin de ele macar in prima zi.
Eu cand am probleme cu gatul in mod paradoxal simt si o mare nevoie de a manca permanent. Ieri nu stiam ce imi lipseste, dar am aflat cand am descoperit o cutie de bomboane
Carmen 1985, mi-ai amintit de mine cand ma apucasem sa cumpar hainute pt fetita (asa cum eram sigura ca va fi al doilea) si mai am si acum niste sosete mici, mici roz si cu pisici pe ele.
Doina si eu am ramas de vreo doua ori fara aer, dar mi-am revenit imediat.
V-am pupat, ca nu ma mai lasa printul meu mic sa tastez. Multa sanatate la toate!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+
Carmen1985 spune:
Vrei sa spui ca ti-a zis ca e fata si pana la urma ai nascut baiat ? Nu ma speria !!! S-a vazut bine sexul sau n-a avut pozitie buna ? Eu nu prea am dubii ... am vazut cu ochii mei ca n-are oute sau cuc Oricum daca s-ar intampla asa ceva am o prietena buna care are fetita sigur ( a facut punctie ) si i le dau ei.
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Buna fetele! Cu vremea asta si eu am racit un pic. Adica am doua zile de cand ma doare si ustura gatul. La mine insa functioneaza cu Homeogene 9, cu conditia sa reusesc sa ma tin de ele macar in prima zi. Eu cand am probleme cu gatul in mod paradoxal simt si o mare nevoie de a manca permanent. Ieri nu stiam ce imi lipseste, dar am aflat cand am descoperit o cutie de bomboane Carmen 1985, mi-ai amintit de mine cand ma apucasem sa cumpar hainute pt fetita (asa cum eram sigura ca va fi al doilea) si mai am si acum niste sosete mici, mici roz si cu pisici pe ele. Doina si eu am ramas de vreo doua ori fara aer, dar mi-am revenit imediat. V-am pupat, ca nu ma mai lasa printul meu mic sa tastez. Multa sanatate la toate! Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+ |
criulica spune:
Carmen1985, am auzit cazuri, povestite chiar de doctorita mea, in care pe toata perioadei sarcinii i s-a spus ca are ceva iar la nastere i s-au infirmat spusele. Caz din zilele noastre, cu ecografiile la zi. Ceea ce ma nelinisteste pe mine nu e ca gresesc sexul copilului ci daca mai sunt si alte lucruri care pot fi vazute eronat. Acum trec si printr-o perioada mai panicoasa( nu stiu de ce)
24+
Carmen1985 spune:
Criulica , vorba ta sa greseasca numai sexul si nu altceva...panicoasa sunt si eu de la inceputul sarcinii...zilele astea is cam plangacioasa cred ca se mai joaca hormonii cu noi .
duduta190578 spune:
Iriss cam asa stiu si eu preturile la Onesti pentru cezariana,numai ca nu stiu nimic de asisentul de anestezist,la prima cez am dat doar anestezistului.
Carmen,eu am pregatit deja prosoape cu sapun,nu stiu se da ,nu se da...eu sa le am pregatite.Din ce am auzit eu pe aici,la cezariana 800 la doctor,150-200 anestezist,100 neonato si maruntisuri la restul.
26+