pareri fragment roman?
Raspunsuri - Pagina 4
giulia81 spune:
hiiii, el e violatorul????
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
aiamoni spune:
Oana, cum o sa ma supar, daca voiam numai pareri pozitive o intrebam pe mama!
Unele lucruri scrise aici au fost un dus rece dar asta era ideea. Inca odata multumesc
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiamoni Pai bine Giulia, cum sa fie violatorul, atunci chiar ar fi horror :) |
regizam si eu....
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
aiamoni spune:
Nu e neaparat ceva definitiv, dar fiindca pomenesc de diverse riscuri pe care personajele si le asuma m-am gandit chiar la "Riscuri". Dar titlul e mai la coada grijilor mele acum...sa vad daca o sa fiu in stare sa mai imbunatatesc.
caress spune:
citat din mesajul lui aiamoni Oana, cum o sa ma supar, daca voiam numai pareri pozitive o intrebam pe mama! Unele lucruri scrise aici au fost un dus rece dar asta era ideea. Inca odata multumesc |
Ai fost super simpatica!
aiamoni spune:
citat din mesajul lui giulia81 [quote]citat din mesajul lui aiamoni Pai bine Giulia, cum sa fie violatorul, atunci chiar ar fi horror :) |
regizam si
[/quote
Bine, regizeaza, poate impreuna scoatem ceva mai bun:)
Multumesc, Caress,incerc sa-mi slefuiesc simtul umorului :)
Selene_Bunny spune:
Imi aduce aminte de Ciresarii.
Mici scapari de ortografie si gramatica.
Destul de intrigant, sa nu-mi spui ca Andrei are ochi albastri. :D
aiamoni spune:
Oana, am mai citit odata ce-ai scris...nu te-a convins el sa fie amabil dupa ce a fost initial indiferent...lasand cu totul la o parte motivatia lui adevarata pe care evident ca cititorul nici n-o ghiceste in acest punct...ce naiba de tip ar fi daca o fata iese plangand noaptea pe terasa si el sta linistit si admira stelele sau e chiar ostil...pare fortat ca e amabil (si deocamdata asta e tot ce e) ? Daca n-ar fi plans atunci da, o schimbare de atitudine nu avea sens, dar lacrimile unei fete...cati baieti pot fi indiferenti? :)