Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Sweety4u spune:
De asemenea, vreau sa imi caut si alt medic, acum cand am 15-16 saptamani, ca sa ma supravegheze in continuare si cu care sa nasc la un spital. As prefera Polizu. Initial vroiam sa nasc la Sanador - imi permiteam o nastere naturala cu circa 3.000 lei, insa din cauza problemelor pe care le am cu coloana imi este interzisa nasterea naturala, iar Cezariana este 7-8.000 lei - prea mult... si mai ales daca statul nu mai acopera niciun cost la privat, pretul va creste si mai mult Ce medici recomandati?
Bobitza_85 spune:
Am vazut ca ati vb de TSH.
Mie in Decembrie mi-a iesit 2,799 (0.3-4.00)
In Ian a iesit 1.1169 (0.35-4.94)
Eu vad ca sunt in limite, deci deduc ca sunt ok, nu?
12 +
amaliaro spune:
Bobitza esti ok
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
graphistar spune:
M-am delectat cu pozele voastre, dragi burtici
Sunteti foarte frumoase, voi si familiile voastre!
Am ramas cu un zambet larg pe fata si cred ca voi visa frumos in noaptea asta.
14 +
Laura
Cris_25 spune:
Ca tot vorbiti de TSH ... eu de 3ani il tin in frau cu euthyrox ... se stabilizase in jurul valorii de 3 ... acum inainte de FIV il aveam 1,8 si eram foarte incantata ... dupa o luna de sarcina era 1,3 ... Incep sa ma gandesc ca sunt sanse sa-mi scada si mie sub limite, in conditiile in care eu eram stresata ca-mi va creste foarte tare
13+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
paula_m spune:
Neata!!
Sweety, sa nu-ti fie frica de amniocenteza, nu doare deloc. Tu cati ani ai? Sigur iti va iesi un rezultatul bun si nu vei mai sta stresata.
Cred ca suntem odiseea amniocentezelor!!
Iarasi ninge, vreau si eu primavara si caldura, sa nu-l mai imbrac pe Raul cu o mie de haine...
Am uitat de
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Buna dimineata! Sunt si eu un pic pleostita azi, cred ca vremea e de vina.
Vad ca vorbiti de TSH, am verificat in analize si n-am facut de asta. Acum cred ca oricum e tarziu, sau nu?
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
Sa dau si eu raportul la kg. Am pus in jur de 4, zic in jur caci imi arata cantarul intr-o zi 3,8 in alta 4,1, ca eu ma cantaresc mai des...
Nu stiu e mult sau putin, dar la prima sarcina eu am pus ffff mult in ultimul trimestru. SI cand ma gandesc ca va fi vara si cald, ca eu si neinsarcinata aveam probleme cu retentia de apa, dar in sarcina nici nu vreau sa ma gandesc.
happy_ama spune:
Neata, gagici!
Paula, impart eu cu tine Si in Buc este oribil. Ploua, e intuneric si frig... Si ma trage la soooooooooomn!
Sa aveti o zi minunata!
Happy_Ama 17+
doxy spune:
Felicitari Dana pentru baietel!
Olimp cum mai esti cu urechea? Is asa de urate durerile astea de urechi, ufff!