Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
doxy spune:
Astazi sunt si eu la jumatatea drumului, am intrat in S20. Doamne ajuta!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu carucior roz, multumesc!
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
Despre numele Medeea
Numele de fata Medeea este de origine greaca si are semnificatia de - conducator, stapan, care domina, a reflecta, viclenie. In mitologia greaca Medeea a fost o vrajitoare care isi lasa amprenta asupra oamenilor pe care ii omora. Numele a capatat astfel conotatii grotesti.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
unidanad spune:
Neata fetele ce faceti?? Eu sunt la . Offf este asa urat afara plouaaaa . Fetele voi cand faceti 4d? Mie mi-a spus doc sa ma duc intre sapt 23 si 24. Nu e prea tarziu? Am auzit multe fete care fac morfo pe la 21 sapt?? Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. Acum in martie naste si cumnata mea si ea are tot beietel .
17+
Dana
unidanad spune:
Vreau si eu nume de baieti dar mai speciale nu cele din popor. Ma gandeam la Patrick, David, Dennis, Justin. Mai stiti altele?
17+
Dana
doxy spune:
Dana te referi la eco 4D sau la morfologia fetala de sem2? Daca te referi la morfo ea se face in 2D in sapt 18-24. Multi dr. recomanda sa se faca in sapt 22. Eu fac in sapt. 22.
Eco 4D e doar pentru amuzamentul tau si a buzunarului tau.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 19+
unidanad spune:
Doxy mie mi-a dat doc trim la morfo de trim 2 in 4d ....deci nush ce sa zic. Am vazut ca pretul este de 440 lei la sanador(acolo ma trimis).
17+
Dana
flory_blanca spune:
Eu stiu ca morfologia se face doar in 2D, nu se pot masura organele in 3 sau 4 D. Cele din urma sunt doar pt parinti, sa ii vezi trasaturile fetei, eu nu stiu sa se foloseasca la altceva.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Bobitza_85 spune:
Buna ziua dragele mele,
Am pus si eu poze cu burtica ...eu zic ca e cam marisoara pt 12 sapt dar mie mi-e drag de ea
Azi pe la 10:30-11:00 ningea in Buc (cel putin in Titan unde stau si lucrez eu) ca in povesti Mi-a trezit niste sentimente f placute peisajul...stateam afara si admiram fulgii imensi
Eu ador VARA, dar imi place mult si cand ninge, mai urat e dupa, cand se topeste...
Vad ca a inceput iarasi Ma imbie la somn atmosfera asta
Va pupik!
12 +
happy_ama spune:
Bobitza, e foarte dragutza burtica ta si nu cred ca e asa mare. Oricum pozele fac totul sa para mai mare. Eu ma uit la burtica mea pe viu si in poze si pare de 2 ori cat e de fapt... De unde gasiti rochite de jerse mulatee???? Caut si eu sa ma dau mare cu burta
Happy_Ama 17+
amaliaro spune:
salut gasca
Bobitza si eu locuiam in titan langa Auchsan
http://www.youtube.com/watch?v=gl1rkxKlORc
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota