Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula mult succes la examen!

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Legat de nume, i-am si zis sotului, ca 99.9% cred ca o s-o cheme Letitia, asa ca nu vreau discutii pe tema asta (mai mult m-am referit la socri). Am zis ca daca suntem intrebati, zicem ca inca nu ne-am hotarat si mai aproape de termen o sa vedem noi.
Numai ca nustiu ce ma fac cu Rares care o tine cu Eva lui, imi place Eva, dar nu se pupa deloc cu numele de familie. Bine ca nu vrea s-o cheme Plusica sau Clopotica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana ce ma roade invidia..1 kg doar???

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Iar ati plecat toate cand am si eu chef de vorba?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetelor. Nu cred ca e cazul de polemici legate de pt ca e o alegere in sarcina ca oricare alta cand e unda verde... ca si vopsitul , cafeluta de dimineata, tocurile, un pahar de vin, 2-3 tigari DT, TT si multe multe altele. Sunt lucruri care de cele mai multe ori raman la latitudinea fiecareia.
Si in nici un caz nu suntem pe un forum in care ar trebui sa ne judecam unele pe altele pt alegerile pe care le facem. Suntem aici sa ne sustinem, sa ne ajutam si sa ne dam cu parearea.
Si intrebarea "Voi faceti sex?" e la fel ca si cine "bea cafea?" unele au interdictie din start , altele "una mica la cateva zile.." si altele "nu multumesc astept pana dupa sarcina"
...si toate sunt corecte nu trebuie sa se simta nimeni vinovat

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Doxy la voi e mai greu cu numele de familie oricum. ce, Letita se potriveste cu numele de familie? amandoua sunt nume frumoase, si cel ales de tine si cel al lui Rares.

carnavalul de acum teoretic e cel de la inceputul Postului Pastelui si desi Postul s-a devansat carnavalul a ramas. eu asa cred pt ca tin minte ca in fiecare an e cam pe acum. sau or fi vrand sa fie toti la moda cu ala de la Rio a mea a avut anul trecut dar anul asta nu ne-au anuntat de nic si chiar ieri am avut sedinta...

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ele da eu oricum aveam ceva kg in plus am 1,60 si aveam 65 kg acum am 66. Eu mananc cel mai mult legume facute in toate felurile (mancare, gratinate, tocana, coapte, fierte, etc). Nu mananc carne lactate sau fructe ( ocazional gust cate putin) Sa nu credeti ca de cand cu sarcina sunt asa. Nu. Intotdeauna am fost asa si nu suport prajelile. Am auzit ca ar avea leg cu grupa sangvina. Eu am A2 si cik asa e grupa de vegetarieni .

17+
Dana

Mergi la inceput

Maitreyi, eu m-am referit la rezonanta... Eva e prea scurt si nu-mi place cum suna imreuna, poate Evelina ar fi sunat mai bine, dar deja Evelina nu-mi place. Letitia parca suna altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Apropo de nume, mie mi-a placut la nebunie un nume pus de o mamica de delfinasa, dar e nume rusesc - Solnushka ( am inteles ca inseamna soare, sau asa ceva...), si de cate ori imi amintesc de el, imi pare rau ca nu traim in Rusia.

Dar daca e sa ramana fetita, bb2 eu inca nu stiu ce nume o sa-i pun...imi plac numele simple - Ana, Elena, imi place si Anastasia dar nu ma stresez, ramane alegerea numelui in ultima luna.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput