Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana te asteptam cu vesti . Sa vedem daca se inmultesc baietzeii.
Eu am laptopul acasa si imi fac treaba. Dar la mine munca de acasa inseamna si bagat la spalat, asezat prin casa, spalat pe la bucatarie...
Si sunt mai obosita acasa decat la munca.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna fetelor!
Stefania felicitari pentru baietel!
Olimp sa-ti fie de bine vopsitul!
Diana, 2 ori pe sapt? eu zic ca stati bine! Fetelor ma faceti sa ma simt vinovata.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dana, succes!! Tinem pumnii

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata

Ele insanatosire grabnica Denisei. Iar tie spor la treaba. Stiu cat de funny poate fi sa muncesti de acasa cand e copilul bolnav.

La tema kg eu tac malc si ma ascund. Sunt la regim sever si trebuie sa am mare grija ce si cand mananc. Dar e drept ca nu mi-a fost niciodata mai usor sa rezist tentatiilor. Stiu ptr cine si de ce o fac.

Tema nu trebuie sa dea in polemici. E ca si multe alte decizii in sarcina si in general in viata, o chestie atat de privata si intima ca e si de mirare ca ne gasim 2 sa avem aceeasi parere.

Unidanad success!

Azi la noi incepe carnavalul. Copilul e printesa (frumoasa din padurea adormita) si nu mai putea de incantare dimineata. La birou e pustiu (multi au liber) si liniste, asa poate sa mai lucreze omul relaxat.

O zi frumoasa va doresc.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +

Mergi la inceput

Legat de bebe si de sex... Am vazut intr-un film cum le explica un dr. parintilor ca e foarte benefic sexul pentru bebele din burta (s-ar oxigena nustiu ce pe acolol) iar orgazmul mamei ii da senzatia ca ar fi intrun muntain dew (am inteles ca-i un fel de carusel).
Si de atunci de fiecare data cand am orgasm nu ma pot abtine sa nu izbucnesc in ras, ca mi-l inchipui pe bebe in muntain dew :))))))))).

Mergi la inceput

Hahah Betty, nici mie nu-mi place acea Bianca neortodoxa :)))))))
Daria e frumos, la rusi varianta de alint e Dasha.

Mergi la inceput

Ele, imi pare rau pentru fetita ta! Multa sanatate ii doresc!
Fetelor vreau sa va zic ca eu folosesc la Rares un fel de sirop natural din plante, cica un "antibiotic natural", se cheama biosept. Are efecte foarte bune, cum il vad cu muci sau ca tuseste dupa 1-2 zile de sirop starea lui e mult mai buna. Si ne-a mai placut si Imunorezistan, la fel, avea efect destul de rapid. Noi numai cu din astea ne tratam si cu aerosol (ser + acc si uneori si dexa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Monica si la scolile cu predare germana din Bv sunt tot felul de activitati si serbari. dar de fapt ce se sarbatoreste?
Vad ca esti inspirata la nume de fetite (imi place numele fetei tale)...ce variante ai pt bb din burtica?? poate imi dai idei.

Deja ma intreaba toata lumea cum o cheama si eu cu agitatia din ultima vreme numai la asta nu mi-a stat capul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Multumesc fetele!
Legat de kg eu am luat 1 kg . Dar inca nu ma bucur, mai avem pana la 9 luni

17+
Dana

Mergi la inceput

Cred ca Iulia s-a referit la o sarcina normala, cu siguranta daca ai probleme de mentinere a sarcinii, nu mai faci sex, e de inteles. Dar sunt cazuri in care e o sarcina normala, dr. nu a interzis, partenerii isi doresc si totusi le este frica. Probabil ca la aceasta situatie se referea, eu asa am inteles.
Daca exista riscuri, sau chiar daca nu exista, dar partenerii au o retinere, atunci clar este alegerea lor.
Eu ma simt bine (chiar foarte bine) cand fac sex acum in sarcina. La mine problema e de natura de care zicea Alina, job, copil, treburi, plus 1000000 de ganduri si ma simt epuizata seara. Dar daca ma apuc totusi de treaba atunci cu siguranta nu-mi pare rau.

Mergi la inceput