Burtici cu stelute de iulie-august (26)
Raspunsuri - Pagina 15
doxy spune:
Ama, sper sa nu te superi, dar mie mi se pare ca semeni atat de bine cu Andreea Raicu, sper ca-ti place de ea. Eu o consider frumoasa.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
happy_ama spune:
Doxy, cam asa e cu agentiile. Ar trebui sa fie in interesul lor...Dar nu ar strica sa ii cauti pustiului asemenea activitati. Este si telegenic din cate am vazut.
Referitor la simtitul sexy...nici eu nu inteleg. Poate din afara se vede altfel. Din capul meu inca nu se aranjeaza ceva cu proportiile Stii, se mai intampla sa greseasca cineva si sa spuna 60-90-60...Cam asa percep si eu...ceva e ciudat Doar cand ma gandesc ca e o minune de bebe acolo incep sa ma vad putin cu alti ochi.
Iar de Andreea Raicu...toata lumea spune...eu nu vad... Si mie imi place de ea pentru modul in care se imbraca mai ales
Happy_Ama 17+
hadrianae spune:
Ama, si mie mi se pare ca semeni cu Andreea Raicu. esti foarte frumoasa si te prinde de minune sarcina.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
monicaa spune:
Am pus cateva poze cu matza mea. Nu am f multe la serviciu.
Poza de carnaval e de anul trecut. A fost Heidi
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
hadrianae spune:
Monica, ce creata e! Frumusica foc! Sa va traiasca!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
happy_ama spune:
Multumesc, fetelor!
Frumoase suntem toate! Si de-aia as vrea sa va propun sa puneti cat mai multe poze cu burtici
Happy_Ama 17+
monicaa spune:
mersi frumos. au pus si 2 poze fierbinti de la carnaval acum tati ajuta azi la gradi, e in focul evenimentelor
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +