Burtici cu stelute de iulie-august (26)
Raspunsuri - Pagina 14
monicaa spune:
Alina felicitari!!! Jumatate de drum. Super!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
monicaa spune:
Noi incercam sa gasim nume care sa sune bine si in romana si in germana. De ex imi place Catalin / Catalina sau Razvan. Sa ii auzi insa pe nemti cum le pocesc. Pana una alta aici traim si aici activeaza astia mici.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
diana_popa27 spune:
Oxana nici eu nu ma omor dupa numele Adnana, Brandusa, Cerasela sau Petronela. Dar spre marea mea rusine nici Roxana nu imi place care e al doilea nume al meu ..nu l-am suportat niciodata ..parca nu e al meu (si asta e f f rar deja la generatiile mici)
Dar Oxana e o varianta mult mai frumoasa si mai interesanta. Asa mi s-ar fi zis daca asta era al doilea nume al meu in loc de Diana.
18+
viitoare mamica de
happy_ama spune:
Ele, de "suparare" am pus o poza "fierbinte" facuta acum la baie Cu burticuta mea maaaaaaaare
Doxy, apropos, tu si piciul tau sunteti de revista!!!
Happy_Ama 17+
Mihaelafalt spune:
Buna.
Doxy eu sunt ultima care trebuie sa vin cu analizele de prim trimestru, cand ma uit la voi in ce stadiu sunteti cu analizele si ce burtici mari aveti va invidiez, azi am facut si eu analizele, sper sa iasa bine, anticorpii rh sunt absenti deci e de bine.
Dedicut sa stii ca la centrul de transfuzii am fost si am dat 60 de ron cu chitanta.
La nume nu ma bag, asteptam sa vedem ce e, nu conteaza sanatos sa fie.
La discutiile despre sex iar ma abtin, chiar nu simt nevoia si sotul ma intelege, am facut de multe ori sacrificii in sensul asta la sarcinile trecute acum oricum ne-a zis si doctorul fara contacte sexuale.
Felicitari tutuor pentru vestile bune de la amnio, eco.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
9+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
doxy spune:
Merci Diana! Oxana e nume ucrainesc si detul de comun in R. Mold. Am fost surprinsa ca in RO e f rar intalnit, mai sunt pe la lipoveni.
Merci Ama de compliment! Esti o draguta! Apropo de reviste, acu vreo doua sapt. ne-au oprit pe hol la un centru comercial un reprezentatn al unei agentii, interesat de Rares pentru castinguri la reclame, trebuia sa incheiem un contract si sa achitam 80 de lei. Am zis ca ne mai gandim, iar acasa sotul m-a convins ca "o agentie serioasa nu-ti cere bani daca e cu adevarat interesat de tine, ba chiar te plateste numai sa te duci". Si i-am dat dreptate...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
doxy spune:
Mihaela, tinem pumnii si pentru tine! Te asteptam sa treci cu bine peste toate analizele si apoi sa ne relaxam impreuna!
doxy spune:
Wow Ama, acum inteleg expresia "cu sanii si burtica rotunjita va simtiti foarte sexy in aceasta perioada" . Am citit-o pe undeva si de fiecare data cand ma uit in oglinda, pe jumate dezbracata, ma apuca plansul si nu intelegeam deloc acea expresie. Felicitari! Avantajul gravidelor slabute, ehhhh!