Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama doar nu m-ai luat in serios. Nu mi-ai parut deloc acra in poze.
Din contra..pari firava , gingasa...exact contrariul la "acra"
Si daaaa..arati super cu burtica .
Doxy eu nu am fost o slabuta inainte de sarcina si tot se vede bine burta. De cand m-am intors de la spital, am fost pusa la cura de "intremare" (slabisem 2kg in 3 zile) si parca se vede cum cresc de la zi la zi.

Sotul imi zice zilnic: "Creste, Creste...nu mai purta blugi ca te strang la burta".

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Hai sa va mai povestesc ceva amuzant (sau nu) despre Rares. Ca tocmai am vazut o poza pe net cu trei copii doi albi si unul negru, care dadeau vina pe cel negru cand mama a intrebat cine a mancat ciocolata, desi aia doi albi aveau guritele de cioco.
Cred ca ma bine l-as inscrie pe Rares la "copiii spun lucruri trasnite". Asta vara eram la delfinariu la Constanta si Rares era foarte mofturos si neascultator, deja ma scotea din sarite. Am observat ca se uita foarte intrigat la un grup de turisti (vreo 4 adulti si 3 copii) care erau negri, da negri frate, ca parca nu am mai vazut nici eu asa de negri. Si neavand ce face ii zic "daca nu te linistesti, o sa te faci si tu negru ca si copiii aceia" (recunosc ca nu a fost chiar frumos si inspirat din partea mea) dar a avut un efect neasteptat, s-a cumintit imediat. Numai ca de atunci degeaba ii explic eu cum e cu rasele, el deja are o parere. Daca esti obraznic te faci negru. Ma mai intreaba uneori "da ce-au patit oamenii aia negri" si eu ii raspund "n-au patit nimic, sunt din Africa asa s-au nascut" si el ma contrazice, ba nu, au fost obraznici.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Monica ce frumoasa si dulce e fetita ta!!!! Chiar pare un ingeras de fata.
Sper ca la fetisoara care o are nu se intrece cu obrazniciile.

18 saptamani

Mergi la inceput

Eu nu am poze cu burta, nici in prima sarcina nu am facut si imi pare asa de rau. De tare ce am vrut sa fac, am uitat aparatul foto la socri si 2 sapt. pauza foto. Desi am nevoie sambata musai de aparat ca are fiu`meu demonstratie la karate si vreau sa-l pozez. Sa verific aparatul vechi, poate merge ala si asa imi fac si eu vreo doua cadre.

Mergi la inceput

Nu ma linistesc deloc cu numele astea . "Numele de fata Smaranda este de origine romaneasca si se pare ca inseamna smarlad, piatra pretioasa". Frumos! Sa vad ce zice si barbat`meu.

Mergi la inceput

Ma uitam ce mamici frumoase si elegante avem in Odisee...
Fetelor trebuia sa va duceti la miss nu sa faceti copii.
Am glumit, dar chiar sunteti tare frumoase.

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, multumesc! Tu inca mai poti purta blugi?? Eu mi-am luat unii cu n-shpe numere mai mari sa imi cada pe solduri asa. pe cei speciali nu ii suport pe burta

Doxy, mi se pare tare amuzanta faza! Este incredibil ce sugative sunt copiii mici!!

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ce zulufi am vazut sa creasca mare si sanatoasa Monica!

si o burtica happy

am pus si eu poze cu burtica de 13 saptamani

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Doxy hai ca m-am distrat copios! Daca Rares e ca fii-mea se poate spune ca ai dat-o in bara cu raspuns asta. Iti va lua ceva timp sa dregi busuiocul. Am facut si eu de cateva ori chestii de genul asta si ca sa o dreg i-am explicat ca am pacalit-o, imi cer scuze stiu ce nu e frumos dar asta am facut. A ajutat la scos din sistem anumite "implementari" gresite dar minim jumatate de am ma intreba la orice declaratie/promisiune "dar nu ma pacalesti, da? stii ca nu-i frumos si ai spus ca nu mai faci". De ceva timp nu mai vine intrebarea de unde trag concluzia ca mi-am spalat pacatele.

Ele pe cat de ingeras arata pe atat de drac e. Dar seamana cu mine si cu ta-su asa ca m-am ce sa fac. Si cum amandoi am fost atomici rau ar fi fost culmea sa iasa copilul altfel.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +

Mergi la inceput

Da, dar stau cu capsa desfacuta.
Aveam dinainte de sarcina bluze lalai care le iau peste colanti sau pantalon stil pana. Nu mi se pare ca e cazul sa imi iau haine de gravide . Parca mi se pare ceva fortat avand in vedere ca intru in ce am.
Si blugii de gravide nu imi plac. Prefer rochiile, colanti, bluze largi. Aici ma refer la munca, iesit pe undeva.
In casa stau in treninguri cu siret la talie ca elasticul nu il suport.

18 saptamani

Mergi la inceput