Burtici cu stelute de iulie-august (26)
Raspunsuri - Pagina 11
diana_popa27 spune:
Mie m-a explicat o mamica cum sa imi aleg numele. O sa sune stupid dar la mine chiar a functionat. Sa ii repet cat de des pot. Sa repet si numele intreg si prescurtat si alint... ca o sa o strig de 1000 de ori pe zi. Si am facuta sa si nu m-am saturat .. mi s-a intiparit si mai tare in creier . Daca se dovedeste a fi baiat in final o sa dea ceva batai de cap
Dana daca iei vitamine prenatale si ies analizele bune poate nu e o prob asa de mare. O sa vezi ce iti zice Dr. Felicitari pt kg putine!
Apropo de vergeturi . Am citit undeva ca ar avea o legatura consumul de proteine cu ele . Adica mai bine spus dieta saraca in proteine ar produce vergeturi. ...Acum nu stiu cat de adevarata e.
monicaa mie imi plac f mult numele puternice. Frumoasa selectie de nume Ingrid era si pe lista noastra.
hadrianae si eu am o gramada de pitici:))... sa sune comun dar sa nu fie comun (numele de famile e POPA asa ca ies din discutie nume comune gen Ana Anca Popa), sa fie si international .. daca merge in alta tara sa ii poata pronunta aia numele fara sa il poceasca, sa fie puternic dar nu f puternic...sa se potriveasca si daca e mai delicata si daca e mai baietoasa... etc asa am ajuns la
POPA MEDEEA
Oxana am avut o colega de grupa in fac letitia.."Leti". E un nume cu rezonanta.
PS in culmea cautarilor de confirmari ca am ales bine eu am bagat pe facebook "medeea" si am gasit multe fete si m-am uitat la pozele lor si mi se pareau asa de frumoase.
18+
viitoare mamica de
happy_ama spune:
Alina, business nu cred ca mai am sanse sa arat, desi ma straduiesc. Am o umflatura in fata sub rochie care ma "indulceste" impotriva vointei mele
Happy_Ama 17+
dnapotecuta spune:
Ei Paula... noi le-am adaptat pana au iesit mancabile. Chestia e ca acum nu mai pot fara ele. Mi-au intrat in sistem. Painea alba nu ma mai satura iar fructele si salatele daca mi le iei parca imi lipseste o mana...
Alina 19+
happy_ama spune:
Felicitari, Alina!
Mie mi se pare ca timpul trece cu incetinitorul...Si lenea care curge valuri pe mine nu face decat sa agraveze situatia...
Happy_Ama 17+
maitreyi spune:
si mie imi place cum suna Medeea insa semnificatia numelui m-a facut sa am retineri...bine, nu ca ar sti cineva ce inseamna fiecare nume in parte
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
happy_ama spune:
Diana, ce tare! Funny ideea cu FB. Ghici ce?! Dupa ce am citit mesajul tau am intrat si eu fuguta pe FB sa vad cum arata o EVA Inca studiez
Happy_Ama 17+
dnapotecuta spune:
Buna strategie in alegerea numelui, Diana... Si eu ma gandesc la toate... daca se poate poci, daca genereaza porecle, daca da bine cu numele de familie si daca il pot alinta... cum or sa-l strige colegii si tot asa. Mi se pare de bun simt si un minim de efort pentru copil care va trebui sa traiasca toata viata cu o alegere care nu i-a apartinut.
Alina 19+
hadrianae spune:
Alina, felicitari! Wow! Deja la mijloc de drum.
Diana, esti tare cu Facebook-ul.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
doxy spune:
Alina, felicitari! Maine te ajung din urma si eu. Imi place cum suna Calin Petru Crangasu! Soacra-mea are un finut Calin si-l alinta Calinel.
Diana, apropo de Medeea, am gasit pe un site si-mi pare rau ca nu am retinut care, primul care spunea frumos la semnificatia acestui nume.
Apropo va place Smaranda?
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
diana_popa27 spune:
Alina asa ma gandesc si eu .. ca trebuie luate pe toate partile numele ca ei saracii traiesc o viata cu ele.
Eu cat am fost mica mi-am urat numele de familie ,... o ura cum nu isi pot imagina decat cei care au avut nume de famile gen "Putan" sau "Branzoaie". De fiecare data mi se pocea numele ..de prof .. diplome de pe la concursuri.
numele meu e Serghiuta...SERGHIUTZAH cu diacritice...am fost facuta Sabiuta ..saniuta etc. imi era sa de rusine..
Acum suntasa de mandra de el ca are atata rezonanta ca am refuzat sa iau numele sotului. L-am adaugat la al meu .. si aia cu greu. E bine ca suntem intr-un domeniu in care e de inteles importanta numelui.
Eu sunt prof de pictura la Palatul Copiilor de aici anual se inscriu la cerc jur de 250 de copii asa ca scriu la nume..si pocesc la nume cum nu va puteti imagina.
Sfaturile sunt gratuite si nu rebuie binenteles sa tineti cont de ele dar va zic ce prob intampina copiii daca au nume mai putin comune sau scrise in alt fel decat cum suna. Daca sunt mai timizi ii pui sa repete de 10 ori se simt prost .. apoi incepi sa ii intrebi cum se scrie.. cu k cu y cu cati de S...
Alisa, alissia, Alessia ,alexia, Analisa, Karina sau Carina, Monika sau Monica, Jaclin , Alana ,Yasmina, Iasmina sau Iasmine Selina etc.
Si apoi castiga copii premii si li se pocesc numele in mod barbar pe diplome apar greseli gen :Jaclin se trezeste Jaquelin.
Si multi au diplomele scrise in o mie de variante..cu cat e numele mai dubios cu atat e mai pocit.
E o problema mai ales la copii care au un nume care suna comun dar e scris altfel .. tota lumea il scrie cum suna .. Marc nu Mark, Monica nu Monika.
18+
viitoare mamica de