Burtici cu stelute de iulie-august (26)
Raspunsuri - Pagina 10
hadrianae spune:
Monica, gand la gand.
Doxy, e frumos Letitia. Chiar nu l-am mai auzit de mult. Imi place mult si Eva.
Ooof, cu numele si noi suntem in pom. Daca era fetita era ales de mult, dar pentru baiat... bine, am si pitici pe creier, de genul "asta imi place, dar e prea la moda; asta e frumos, dar trebuie sa se preteze si intr-un mediu international etc..." Om vedea. Doar nu ramane copilul fara nume.
Multumesc, fetelor, pentru parola. Am vazut poze. Sunteti foarte dragute toate. Eu am poze la semnatura. O sa pun si eu in albumul comun cand o sa am mai noi. Am de descarcat cateva.
Ele, sanatate fetitei!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
doxy spune:
Nume care s-ar potrivi si-mi plac ar fi Ioana (dar deja Rares e si Ion), Elena (soacra-mea e Elena, deci exclus), Maria (sunt asa de multe!), Rodica, Teodora, Veronica.
Dar Letitia mi se pare atat de delicat, de nobil chiar. Fiecare cu piticii lui.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
dnapotecuta spune:
Semnez si eu condica azi. Am dormit de la 10 pana pe la 12 ca azi noapte intre 3 si 5 spalam baia... faceam curat in bucatarie, supa la caine si alte cele.... decat sa ma frichinesc de pe o parte pe alta sau sa stau cu ochii in tv mai bine fac ceva....
M-am trezit la 7 si odata cu piciul iar pe la 10 am simtt nevoia sa recuperez. Imi puneam asa o intrebare... eu cu gandurile mele singurii treji din Tulcea la ora aia.... oare nu e nasol ca stau treaza noaptea... bb simte ca sunt up si isi face programul dupa mine.. In caz ca e vreun sambre se adevar sper sa se pastreze functionarea pe fus orar de emisfera sudica si dupa nastere. Just in case.
Matilda.... superb nume. La fel si Filip... ia sa i-l propun si eu sotului ca el s-a calat pe Calin si nu mai pleaca de acolo. Nu mi se pare nasol ca nume insa nu vad cum l-as alinta. Pe V. am stiut din totdeauna ca-l voi alinta Vladi. M-am gandit si la Bogdan pentru bb 2 insa e numele fratelui meu si pare ca trag balanta intr-o parte.
Am vazut discutia cu fructe si legume... nu am nimic cu nimeni insa ma nelamureste cum ajung cei care nu mananca fibre la toaleta. Trebuie sa va sunati parintii sa le multumiti pentru asa o mostenire genetica. Eu daca nu am o salata pe zi si painica mea integrala sau fulgii integrali cu lapte aliluia si un praz verde. S-a inchis evacuarea. Si daca ies din ritm greu mai intru. Cred ca ata e marea mea angoasa si invidie vis-a-vis de semenii mei... nu ca unii sunt mai slabi, mai bine imbracati, mai atent maciati, mai cu bani....eu invidiez metabolismu' omului frate! Punct. La faza asta n-am avut noroc de la nascare... mi l-am cam construit singurica si cu renuntari culinare.
Alina 19+
happy_ama spune:
Ah ce-mi place subiectul numelor de copii!! Nu stiu de ce, dar imi place. Si Daria si Letitia mi se par minunate. Noi (am mai zis dar mai zic) ne-am hotarat la Eva sau Eduard, ce s-o hotari sa fie, cu Gabriela/Gabriel al 2-lea nume
Happy_Ama 17+
flory_blanca spune:
Legat de crema eu am Mustela sper sa fie si buna ca altfel ma oftic rau la cat costa.
Paula cunoastem...bunicii in general strica nepotii de cap si dupa aceea ii pun in brate la parinti sa se descurce. Cred ca asa sunt majoritatea.
Legat de haine eu am incercat sarcina trecuta sa imi modifc ce am sa imi puna o banda elastica la pantaloni si nu a reusit, dar nu am gasit croitoreasa buna. Eu incerc sa imi iau mai multe rochite care sa le pot purta si dupa sa nu imi para rau de achizitii, ori baby doll
ori cu talia joasa. Blugi o pereche am luat pt cand ies cu N. sau la plimbare si vreau ceva comod, chiar ma deranjau pantalonii mei. In rest incerc sa cheltui cat mai putin pt haine de gravide, adaptez ce am doar sa ma simt bine in ele.
Giulia cred ca stim toate ca graviditatea nu e o boala dar unele chiar avem probleme si interdictie de la dr pt anumite activitati.
Fiecare isi cunoaste prioritatile, ce vrea sau nu sa faca in sarcina sau ce poate face.
Elena multa sanatate Denisei.
Monica distractie placuta la carnaval. De abia astept sa creasca N. sa luam si noi parte la asa ceva.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
happy_ama spune:
Alina, esti absolut savuroasa!! Rad ca fraiera in birou de se uita colegii la mine
Happy_Ama 17+
dnapotecuta spune:
A propos de Petra... maica-mea spunea ca suna bine Calin dar sa aiba Petru ca al doilea nume. Cred ca ii suna senatoriceste asa... Calin Petru Crangasu... Ca la fel i-a sunat si Vlad Nicolae. La V. m-au lucrat sotul si maica-mea la al doilea nume. Eu n-am vrut decat unul. Al meu a venit foarte sigur pe el cu certificatul de nastere... oricm n-aveam cum sa il alerg a doua zi dupa cezariana asa ca a avut spatele asigurat.
Alina 19+
paula_m spune:
Vai, eu nici macar nu stiu ce mancaruri contin fibre, carbohidranti si restul denumirilor stiintifice...
De aceea niciodata nu am avut atractie spre Monti, mi se pare f greu de invatat cine ce contine. Eu fara paine nu pot trai ( fara painea alba), fara duiciuri intru in sevraj, carnea e carne si fructe neaparat in fiecare zi. In schimb nu pot manca salate, painea aia rea, fara nici un gust, si mai sunt cateva.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
dnapotecuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Alina, esti absolut savuroasa!! Rad ca fraiera in birou de se uita colegii la mine Happy_Ama 17+ |
Ia-ti inapoi fata de business ca din cauza femeilor ca tine zic astia ca gravidele stralucesc si perioada asta e cea mai frumoasa din viata unei femei bla bla.... Daca scade iar indemnizatia la 75% ma supar negativ.
Alina 19+
dnapotecuta spune:
Ieeeei! Sa bem sa ne veselim... am intrat in saptamana 20. I'm half way there!!!!!!!
Alina 19+