Burtici cu stelute de iulie-august (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Va pot scrie o lista daca va intereseaza:D

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Total de acord cu tine Diana. Eu am prin jurul meu nu stiu cate Alexia - dar una e Alessia, alta Alesya, alta Alexia, alta Alexya. Acum, eu nu tb sa le scriu numele, dar ma omoara cu niciodata nu stiu daca e cu x sau cu s!! Dar nu se stie niciodata cand tb sa le scriu numele pe o invitatie, si tot eu ma simt prost ca nu stiu forma corecta, ca nu o sa o stiu niciodata, sunt prea multe in jurul meu sa nu le confund. Si e un simplu exemplu, sunt o gramada de asemenea nume...
De fapt, chiar si Ana, care e cel mai simplu nume poate fi Ana, sau Anna, sau mai stiu eu ce

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula ce m-ai distrat cu "carbohidrantii" ....
Eu am terminat chimie alimentara deci stiu cu ce se mananca si mereu ma ghidez dupa Monti cand bag ceva in gura.
In schimb de cand am vrut bb, nu am avut nici o retinere in a manca orice aliment in orice combinatie chiar daca era proasta.
Am zis sa nu imi stresez organismul care vrea sa faca bebe..si a functionat.

Ama, hai cu o poza ca sa ne indulcesti si pe noi. Ca noi te credem acra peste masura.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Legat de porecle... oricum o sa-i porecleasca ca ne cheama "Mamaliga" , eram terorizata inainte ca va trebui sa iau acest nume, acum m-am obisnuit cu el. Sotul meu e chiar mandru de numele lui.
Iar asta cu pocitul numelui mi-e asa de cunoscuta :))) de fiecare data cand imi spun numele tre sa repet "Oxana, fara R! O-O-O Oxana" si multi oricum ma scriu gresit sau scriu Ocsana. Dar asta mi se intampla de pe la 17 ani cand am venit In RO la facultate.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Asa e, Diana, e foarte aiurea cand trebuie sa spui de fiecare data de 7 ori cum se scrie numele.

Doxy, Smaranda e nume care mi-a placut intotdeauna.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu la nume nu prea ma gandesc cum se potriveste cu cel de familie. Iau in considerare semnificatia (asta e cea mai importanta pt mine) si apoi incerc sa il prescurtez/alint sa vedem ce iasa. Si ma cam feresc de numele astea complicate la scriere din motivele expuse mai sus. Eu am remarcat ca intr-un anumit fel numele iti influenteaza si temperamentul, de ex. pers cu nume "Sanda" au multe caracterisici comune care le definesc, si dupa chestia asta ma ghidez.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Elena, ca sa vezi ca sunt chiar pe dinafara...acum am vazut si eu forma corecta. Am invatat ceva nou azi...

poze

Mergi la inceput

Adriana la noi s-ar potrivi foarte bine (Smaranda Mamaliga). Dar suna asa de taraneste .

Mergi la inceput

Mie imi place Smaranduca. Ma duce cu gandul la o fetita blonduta cu ochi albastrii si zglobie.

poze

Mergi la inceput

Exact la asta ma duce si pe mine gandul la o fetita poznasa si isteata, blonduta si cu ochisori smecheri. Ca Smarandita popei.

Mergi la inceput