LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Buna seara ne mai primiti?
Am intrat in seara asta ca ma simteam rau ca nu am avut timp sa va salut, de la inceputul anului imi propusesem ..adevarul e ca am avut vreo doua tentative de raspuns la subiect si apoi pierdeam firul, scandal cu cel mic, etc., si tot asa nu-mi venea sa ma mai bag in vorba dupa ce trecea subiectul...

am intrat ca am citit de Cami, vreau sa-ti transmit curaj, putere, mami si o sa fie bine cu cea mica. Doamne ajuta!

ce sa mai zic de micile mele 'griji'...olita, scandal in fiecare noapte la culcare (nu vrea sa doarma si pace, se scoala devreme la 6...), scandal la siesta de la pranz, raceli de pe la cresa, dar in mare puiul, zic eu, ca e in grafic, cu tot cu prostioarele aferente...

va pup si va citesc cand pot cu mare drag, odiseea mie mi-a ramas la suflet desi nu sunt eu aia 'vorbareata', chiar deloc...
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Cami ce sa zic mai lasat muta, sa mergi la specialist poate nu e diagnosticul final.
O sa ma rog pt voi!
MONAS SI IOANALES Va asteptam mai des pe la noi.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello la ora asta!

Am fost si la pediatra, se pare ca e o viroza respiratorie, are rosu in gat si acolo muci verzi cat cuprinde, d-aia eu n-am reusit sa scot nmk la aspirat!

In rest e mandra mea perfect in grafice, m-am plans eu continuu ca nu mananca lactate, ca nu prea mananca fructe si legume, ca nu are decat 2 mese/zi (pentru asta mi-a sugerat sa nu-i mai dau nmk intre mese de dimineata pana seara, doar apa si atat si cica sigur o sa manance si a treia masa, dar eu n-am nervi pentru asa ceva) si L cantarita goala pusca are 13 kg!

Acum despre vit D mi-a zis ca sa nu-i mai dau (am zis ca L are calcemia crescuta), nu are nevoie dupa cum arata fizic si daca vreau eu neaparat facem analize sa vedem absorbtia calciului etc... am zis ca nu ma roade problema

Deaspre vaccinul antipneumococic mi-a spus ca ea nu le-a facut copiilor ei
In plus mi-a povestit despre cazuri de copilasi vaccinati pe care i-a avut internati cu pneumonii serioase cu pleurezie masiva etc. cu aceleasi tulpini de pneumococ care se presupunea ca sint in vaccin printre alea 13-23 pe care teoretic le contine; concluzia: nu protejeaza deloc, adica nici macar impotriva tulpinilor la care se presupune ca ar trebui sa creeze imunitate, deci nici macar pe alea nu le contine vaccinul, e chestie care s-a intamplat la ea in spital, a avut 2 cazuri de copii vaccinati si infectati cu tulpini pe care teoretic vaccinul le contine (asta doar pentru ca in alea 2 cazuri s-a izolat exact tulpina de pneumococ responsabila de infectie, cine stie cate sint la care nu se izoleaza tulpina respectiva in laborator). Aceeasi parere o are si despre restul de tipuri de vaccin optionale Oricum ea nu mi-a recomandat niciodata vaccinuri optionale, de cand avea L 2 luni, nici copiilor ei nu le-a facut decat schema obligatorie de vaccinare. O iubesc pe pediatra asta!

Despre imunizare mi-a zis ca sint f bune produsele de la Secom Childlife, clar si-au dovedit in studii eficienta in cresterea imunitatii, dar daca sint date pentru o perioada de minim 6 luni, ideal un an, deci daca vrei o imunizare mai rapida (insemnand intre 6-9 luni) dai First Defense, Isoprinosine si restul de chestii care nu sint naturale, sint substante facute in laborator, dar sint eficiente; din punctul ei de vedere ea e mult mai de acord cu produsele naturiste, siropelele din plante, vitamina C, echinacea etc, dar din pacate trebuie date constant si mult mai mult timp ca sa se vada un efect, deci fiecare face cum crede si cum are nevoie.

Eu o sa incep acum cu Isoprinosine si LantigenB si concomitent ii dau si Septilin, apoi cand se termina o sa iau First Defense; in acelasi timp dau si chestii naturale, dar L nici mierea nu o vrea, doar in ceai putina ca nu-i place prea dulce, restul nici atat nu cred ca le va lua de bunavoie, vedem.



Gata am scris romane


NB!







Happy Mom si S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata

haide4ti la cafeluta
eu merg sa bag un nes
ca azi mi-au dat trezirea la 6
sunt chioara
si trageau de mine si ziceau
mama haide ne-am trezit
haide jos din pat
ahahahahhaha

yvy eu le dau IMUNITY PLUS
e cu echinaceea
mi s-a zis sa dau pana in mai
ce bine imi pare ca sunteti bine
bravos
auzi la tine 13 kg?
pai lasa fata in pace
antonia mea la 4 ani are 16
iar petra doar 11.700kg
deci relax

mary pai la specialist am fost
am facut ecografie cardiaca
la cel mai bun din oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

poftiti la cafelutza
yvy, tot asa mi-a spus si mie pediatra, ca tb sa dau siropelele de imunitate pe perioada lunga. Ce n-am intrebat eu este, daca tb sa le dau si vara...ca sa-si faca efectul toamna cand intra la gradi. Oare doar calciu se da in lunile cu "r"? sau si prod pt imunitate?

monas, ma bucur ca ai intrat sa ne mai scri despre gemenasi. Te asteptam de cate ori ai ocazia

ioanales, si pe tine te asteptam mai des. Tu ai inceput serviciul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cami, ce inaltime are Antonia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pe ultima suta de metri iarasi m am razgandit cu petrecerea lui lucas... totusi nu sunt deloc incantata de a face acasa , imi este groaza si de daune ( nu dezordine!) si suntem si prea multi....


mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!



de aseara m-am amuzat copios de mesajul asta dar nu am mia avut putere sa comentez
Unde veti face pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

Cami, si incredere ca totul va fi bine cu Petra, bine ca totusi s-a gasit problema asta din timp pentru a putea lua masuri.

Yvyana, eu i-am facut lui Alex schema de vaccinuri de la GSK, cu optionale cu tot, adica i-am facut inclusiv antipneumococicul(daca nu ma insel Synflorix e ala) si pana acum nu am avut treaba cu pneumonii, bronsite,etc desi el merge la cresa din toamna. Doar un mic streptococcus pneumoniae in nasuc
Eu sincer nu i-am dat siropele de imunitate decat o data ca nu prea am incredere in eficienta lor
Deea, lasa mami ca pana la Pasti creste freza si se aranjeaza frumos, nici mie nu-mi place imediat dupa ce ma tund dar dupa 2-3 saptamani incepe sa se aseze si sa fiu si eu multumitaMi-a placut maxim "sunt depresurizata rau"
BB Yasmi, si unde petreceti pana la urma ziua lui L?

Ma duc sa mai bag un espresso ca la ce vreme e afara imediat adorm

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neatza,

ma bag si eu cu voi la cafeluta. Sunt suparata ca azi e ziua lui Alex si el e praf cu febra si dureri de gat. E acasa in pat suparat si bosumflat. Si petrecerea de sambata trebuie sa o contramandez ca nu pot sa-l tin o zi intreaga la bazine dupa asa o viroza urata. Na o sa mergem sambata viitoare.

Deea sunt sigura ca iti sta bine, dar esti in ultima vreme tot nemultumita.

Lavi hai nu ne mai tine pe jar, unde ii tii ziua lui Lucas?

Monvas hai mai des si povesteste de gemeni.

Ioanales te inteleg perfect cu raspunsurile care apuci sa le dai abia dupa ce a trecut valul. Si eu traiesc astfel de frustrari ca mai citesc de pe telefon la semafor si as avea asa raspunsuri intelepte sa dau, doar ca pana ajung eu la PC trece problema sau uit pur si simplu. Hai fa un exercitiu si intra doar sa dai buna ziua si sa raspunzi de ex doar ultimelor 2 postari.

Gata cafeaua, gata si pauza mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
La noi a iesit soarele, va trimit si voua niste razae!

Mergi la inceput