LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra na, ca ai stat langa mine ![]() eu n-as pleca din Bucuresti (si nici din Romania) pentru nici un oras ..oricat de civilizat ar fi. Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
se vede ca ai sange de bucuresteanca in vene
![](icon_smile_big.gif)
eu recunosc ca mi-au trebuit multi ani ca sa ma obisnuiesc, ba pana sa vina copii inca mai speram sa ne mutam prin alt colt al tarii
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi nuu catank ca maine sunt la gradi copii ![]() ![]() vreau sa va arat o poza, care pe mine m a lasat cu gura cascata pt prima data cand am aterizat la Palermo. pista este la poalele muntelui, pe o fasie mica intre mare si munte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: in poza, varful acela micut intre mare si poalele muntelui este inceputul pistei... ![]() mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
uauuuu....
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Somleac Am primit ofera pentru phoenicia Resort Holiday. Cica pentru noi toti in august cu reducerea de inscrieri timpurii 9600 lei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
aoleu...ce oferta
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
miki1979 spune:
catank, sa stii ca si eu ma delectez seara cu un pahar de vin rosu/negru chiar citeam ca cica nu-i bine seara ca da dependenta la a adormi, adica nu mai poti fara el sa inchizi okii..acum mi-e si frica sa renunt la el, insa am schimbat ora..cica e bine sa -l bei cu cel putin 3 ore inainte de somn, ca sa nu para ca adormi dupa dusca de vin
cu strumph, stai pe pace ca nu cred ca pe tine e supi, daca e suparata probabil eu sunt cauza, cu mine s-a contrat..insa, sincer, nu pot sa fiu altfel decat sincera
miki1979 spune:
acum sa va ofer si o cafea si ceva dulce, o praji cu branziza ce tocmai am facut-o aseara...ca am luat EXAMENUL......Doamne Ajuta
asa aveam nevoie de un impuls...acum am un avant de nu ma mai opreste nimeni
aseara l-am badijonat pe vlad cu ulei de usturoi din cap pana in picioare, i-am facut baie cu sare grunjoasa si arome de menta/eucalipt...sunt curioasa daca o scoatem la capat cu tusea/mucii astia..acum caut hrean ca cica e cel mai bun secretolitic..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki unde ai vazut tu poza de la bb_yasmi? eu n-am gasit-o ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
chiar la mesajul ei, in coltul din dreapta jos
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda15/anda15.jpg)
anda15 spune:
citat din mesajul lui miki1979 catank, sa stii ca si eu ma delectez seara cu un pahar de vin rosu/negru ![]() ![]() ![]() ![]() cu strumph, stai pe pace ca nu cred ca pe tine e supi, daca e suparata probabil eu sunt cauza, cu mine s-a contrat..insa, sincer, nu pot sa fiu altfel decat sincera ![]() mami de 2 prichindei |
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
neata!
cu gandul la pozici m-am dus diert in picasa....
alina ce mare s-a facut gaza ta....si .luca...mama si la kg sta bine....sunt 2 frumosi...
catank mi nu mi se pare i un intrus..e doar ciurioasa mititica....mai ales ca ea nu are parc cu copii sau locurin din astea de joaca....mi-e chiar m-a placut de ea cum a reactionat....sa zic ce a zis A....ca sunt cu ea in brate....'''vea si anna a cupiii....veau si ioooo....mami hai a pac ....laultimul filmulet a inceput sa bazaie rau,ca a auzit educatoarea cand a zis ana...bineintele la o fetita de acolo ..dar anna a crezut ca ei
mada vezi ca A s-a invitat la voi....a zis ca vrea si ea ici...i-am zis ca C si C fac clatie si a zis ...si anna catite cu cupiii....
nu mai pot sa stau....ah..ma disapera cu intratul in baie si pus mana pe wc /capacul lui..sau luat in brate la propriu..cand vrea sa se urce la chiuveta...iar scot flacari pe nariii...am fugit....
a LMA pt Alex!!!!!!scz Somleac ca un am facuit-o ieri.....paaaaaaa