Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Flory nu cred ca sotii nostrii realizeaza cat de stresate suntem, cate griji ne facem si ca nu e cazul sa ne dea apa la moara.

Madi sa stii ca ma gandesc frecvent la tine si sper din tot sufletul sa te bucuri de libertatea de miscare. Pt ca iti spun cinstit atat de frustrata cat sunt acum ca obosesc si stand in picioare, ca ma dor toate alea, ca noaptea ma pot intoarce de pe-o parte pe alta cu greu si in curand doar cu o macara... si multe altele .. incat tot ce va doresc este sa va simtiti bine toate, sa nu aveti parte de toate chestiile astea grele.

cu drag.

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza! Nu-mi vine sa cred ca deja am intrat in 5 luni Dar ce vorbesc, avem aici viitoare mamici care au intrat deja in trimestrul 3

Fluturash, si noi o sa facem tot la restaurant botezul, ca probabil o sa avem destui invitati si la noi cum va fi si botez si nunta ... alta optiune nu este. Eu nu am parinti sau socrii la tara, ai mei stau totusi la casa si au curte, dar totusi mi se pare deranjul prea mare si daca vor fi destul de multi invitati nu cred ca va fi ok. Nu m-am gandit inca la mai multe variante de restaurante, mi-a venit in cap deocamdata unul singur. Chiar au fost ai mei recent la un botez acolo, o sa-i intreb cum a fost. Bine inteles, mai intai trebuie sa fac lista sa vad cam cate persoane ar fi ...

Ca tot veni vorba de intimititai, noi nu am avut restrictii, asa ca am mai facut sex dar nu la fel de des ca inainte.

Eu din fericire inca n-am probleme, pot sa ma misc normal, dar aseara poate si din cauza oboselii (am avut o seara mai agitata) m-au durut calcaiele si nu am mai fost in stare sa termin papa, i-am pasat iubitului meu responsabilitatea astea Dar chiar ma simteam destul de nasol, parca aveam un pic o stare de lesin . Adevarul e ca era si tarziu ... Acum mi-e frica sa nu racesc. Ieri au fost vreo 13 grade in TM, destul de frumos afara, iar azi 3-5 grade si de dimineata ningea cu fulgi imensi Mie-mi place in general iarna si zapada, dar parca deja e prea mult! Vreau primavara si pomi infloriti!

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Flory, da o sa fac cezariana. Mai am una la activ. Nasterea s-a declansat normal prima data la 40s2zile...
Acum mi-a zis ca vom programa undeva la 39 s. Doina, tu tot la fel vei avea nu-i asa?Noi n-am stabilit data, mi se pare si ciudat asa sa stiu cand se va naste. Oricum e posibil ca bebe sa schimbe planurile, normal.
Eu am un stres cu programarea asta, mi-e teama sa nu-l luam pe bebe nepregatit, dar el mi-a spus ca nu ma poate lasa sa mi se declanseze pt ca e risc de ruptura din cauza de uter cicatrizat.
Nu am prea multe informatii despre asta, nici nu stiu ce sa cred.
D-asta va intreb si pe voi, ca sa vad cum procedeaza si alti medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

In alta ordine de idei, am citit intr-un ziar local care se distribuie gratuit, ca taticii sut obligati sa-si ia ei concediu de creste a copilului o luna, altfel ultima luna din CIC nu se plateste . Cica s-ar plati cu 75% din media veniturilor pe ultimele 12 luni ale taticului.

Ziarul respectiv are si site, am cautat articolul ca sa-l postez aici, sa-l studiem mai multe fete, ca poate imi scapa mie ceva,. Dar se pare ca articolul nu a aparut pe site (inca) O sa mai urmaresc, poate apare.

Mie-mi cam incurca planurile, cel putin financiar ca al meu are incadrare foarte mica, eu am una mai buna, ca-s incadrata si la studii superioare. Pana la urma o sa ma intorc cu o luna mai dvreme si il las pe el cu bebe eventual incepem de pe atunci sa o ducem un pic la cresa, ca sa se obisnuiasca.

HR-itele, stiti voi mai multe despre asta?

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Salutare!
Va mai amintiti de noi? Din decembrie, cand am inceput cu mutatul, nu am mai reusit sa scriu. Acum sunt consemnata la domiciliu, pt ca de vreo doua zile am o durere destul de intensa in zona buricului. Am fost ieri la un consult si la chirurgie si dr mi-a recomandat sa stau linistita. Cam greu, dar incercam ca sa nu fie probleme cu bebe mic. Poate asa reusesc sa va mai citesc si eu.
Pe Picassa s-a schimbat parola? ca nu am reusit sa mai intru.
In rest, suntem bine, bb3 tot baietel, eu tot soacra cu 3 nurori
Va pup pe toate

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

monik, e adevarat aia cu cic pentru tatici;
gasesti articole la capitolul legislative.
Mie mi se pare o aberatie pentru ca putini tatici pot lipsi de la serviciu 1 luna... plus ca trebuie facut alt dosar, alte alergaturi. Si in plus... nu oricine poate sta cu un copil de 1 an. Unii tatici chiar nu sunt capabili.
Si da... se scurteaza cu o luna perioada -- naspa naspa.
Pe noi nu ne afecteaza pentru ca oricum nu cred ca rezist un an intreg si nici tati nu e eligbil (are pauza cateva luni in contract si nu si-a depus de somaj -- de lene, zic eu)... dar tot mi se pare o regula tampita si impusa!

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 25+

Mergi la inceput

Asa este. Si tatal trebuie 1 luna, cand mami se intoarce la servi.Daca alegi 1 an, practic la mama se platesc 10 luni, o luna o ia tatal.

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

In alta ordine de idei, am citit intr-un ziar local care se distribuie gratuit, ca taticii sut obligati sa-si ia ei concediu de creste a copilului o luna, altfel ultima luna din CIC nu se plateste . Cica s-ar plati cu 75% din media veniturilor pe ultimele 12 luni ale taticului.

Ziarul respectiv are si site, am cautat articolul ca sa-l postez aici, sa-l studiem mai multe fete, ca poate imi scapa mie ceva,. Dar se pare ca articolul nu a aparut pe site (inca) O sa mai urmaresc, poate apare.

Mie-mi cam incurca planurile, cel putin financiar ca al meu are incadrare foarte mica, eu am una mai buna, ca-s incadrata si la studii superioare. Pana la urma o sa ma intorc cu o luna mai dvreme si il las pe el cu bebe eventual incepem de pe atunci sa o ducem un pic la cresa, ca sa se obisnuiasca.

HR-itele, stiti voi mai multe despre asta?

20+ cu

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
be_one binenteles ca ne amintim de tine ,cel putin eu una ma-m tot intrebat ce mai faci .
Imi pare rau ca trebuie sa stai in pat ,dar daca medicul zice asa ,trebuie ascultat. Cate saptamani ai acum ? Ca am impresia ca ai uitat sa-ti actualizezi semnatura.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Oana bine ai revenit, ai grija de tine si de bebe :)

27+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Azi am avut zi de yogaa. Uff, ce ma oboseste :). Clar nu-s facuta pt sport. Partea buna e ca am avut glicemia la 2 ore dupa micul dejun mai mica decat la sculare :). Buna si yoga la ceva.

Cu botezul, noi il vom face in ultimul wk din sept, la un restaurant. La Maya am facut cand avea 4 saptamani acasa, dar a fost destul de obositor. Nu o sa fim multi, in jur de 40, dar atat am fi si acasa ..., plus picii aferenti (vre-o 15). Deci no way.

Eu nu cred ca taticii nu sunt capabili sa stea o luna cu al mic. Cred ca de asta s-a si pus regula asta, sa-i oblige un pic sa-si asume niste responsabilitati. Tati o schimba pe Maya, ii facea baie, ii dadea sa manance cand am inceput diversificarea. Clar ar fi fost capabil sa stea cu ea o luna.

Vicky, Printzesone and BB (27+)

Mergi la inceput