Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 8
deiutza24 spune:
Se pare ca astazi dau eu ceaiul si cafeaua.
Multumesc pentru raspunsurile de ieri, luni o sa merg la somaj pentru adeverinta si sper s-o gasesc pe tipa draguta care mi-a luat dosarul ca sa ma lamuresc definitiv.
Ca tot ati vorbit de eco, eu miercuri am programare pentru cea de trim II. Abia astept sa-i vedem moaca lui kinderika.
O zi frumoasa sa aveti!
21+ cu
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca1109 Buna! Am fost la doctor, la interpretarea rezultatelor analizelor si la eco. La eco, bebe are 1 kg si 100 grame, e cu funduletul la iesire si in rest totul e bine. Pentru anemie, mi-a dat Tardyferon si vitamina C. Voi mai merge peste 4 sapt, la 32 s. Raluca S 28+ Miruna |
Super felicitari pentru vesti bune
22 + Matei Alexandru
cita_ralu spune:
Buna dimi,
Noi la micul dejun
Sa avem o zi super toate
Eu azi am o prezentare cu "sfintii" (managementul ) iar apoi la 5 mergem sa vedem maternitatea .
Va
22 + Matei Alexandru
fluturashhh spune:
Mneata :) Hai ca ma chinui sa raspund de ieri , dar sincer nu prea am avut cand.
Felicitari burticilor care au fost la eco si la dr si au vazut ca bebicii sunt in regula.
Mony imi pare rau ca-ti pierzi medicul, dar poate fi castigul lui Deny :)
Botezul probabil il vom face la restaurant pt ca nu avem unde la curte si in ap nostru ar fi inghesuiala.Tata deja mi-a spus ca vrea sa-si invite grupul de prieteni care au fost la nunta pt ca ei au cerut chiar simtindu-se atat de bine atunci.Restaurantul va fi acelasi ca la nunta pt ca este langa blocul nostru si ne va fi usor cu bebe.O vom crestina pe micuta noastra la inceputul lui sept pt ca la sfarsitul lunii cununa nasii la Onesti.A ramas doar biserica, dar sincer as merge tot la Boteanu unde ne-am si cununat.
Candida am avut inainte de sarcina din cz dezechibrului de ph al organismului (mancam prostii, nu beam apa suficienta).Am reusit sa scap de ea printr-o alimentatie echilibrata si cu ovule Gynophillus.
Eu mananc multe banane,In primul trim ma trezea noaptea sa mananc si nimic nu ma satura mai repede decat bananele.Si acum e la fel.Am stoc de banane in casa tot timpul si principala noastra grija este sa nu lipseasca.Cioco mananc, dar parca nu chiar asa cum mancam inainte.
Bebetina mea este in continuare necooperanta si nu vrea s-o loveasca pe mami mai deloc.Am simtit-o un pic aseara dupa baie, cand am luat pozitia care-o indispune:m-am asezat pe scaun.
Dragelor am intrat intr-o noua faza a sarcinii:visele...pasionale.La noi e cam seceta (sotul nu cere, eu nu ofer :))pt ca la un moment dat am oferit si ne-am trezit cu o secretie maronie.Asa ca acum se pare compensez prin vise...Sotul meu personaj principal, dar uneori il inlocuieste ginecologul :))Sper sa trec repede si de episodul asta:)
Un alt aspect:nu ma mai pot suci de pe stg pe dr noaptea si atunci am gasit solutia ideala: ma tin de sot :)L-am trezit de cateva ori azi-noapte:)Prima oara s-a speriat, dupa aceea n-a mai reactionat :)
Pe 14 avem programare la morfo de trim 2 si sunt asa nerabdatoare....cred ca o sa ma vad cu gineco la 2 sapt pt ca o luna mi se pare prea mult :(
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
Iris1211 spune:
Buna dimi mamici cu burtici!
Spun prezent si eu la cafea, chiar daca sunt un pic suparata. M-am certat aseara cu mama, binenteles de la o mizerie de subiect, dar cel mai tare m-a enervat atitudinea ei. Am si plans un pic, noroc ca am un sot care ma calmeaza si ma sustine, dar chiar si-asa si acum imi vine sa plang cand mi-aduc aminte.
Fluturashh sa stii ca si eu am avut vise "eroice", probabil de la lipsa totala care nu ne-a impus-o medicul, dar cand am auzit de un caz care o partida de love i-a provocat nasterea mamei, ne-am cumintit pe loc. De fapt, nici pana atunci vorba ta " nici nu cerea, nici nu ofeream". De asemenea, am si eu problema cu intorsul in pat insa de pe dreapta pe stanga, dar ma sprijin de tati si reusesc.
Azi am belit ochii pe pereti de pe la 6 si nu am mai reusit sa adorm, dar cum il pandesc pe tati cand se foieste in pat, ma apuc sa-l intreb cate ceva ca sa se trezeasca si el si sa-mi tina companie.
Cam atat deoacamdata, ma apuc sa mai citesc din urma.
pupici.
happy 25 + cu
duduta190578 spune:
Buna dimineata mamici,spun prezent si eu la cefeluta!
Fluturashhh,nasii tai cununa la Onesti?Din Onesti sunt eu!Eu prin iulie-august as vrea sa botez strunful,dar depinde foarte tare de nasii care vor fi.Am vrea pe cineva care sta in Italia,si in functie de cum vin ei in Romania vom face si botezul.
25+
Kabecka spune:
Neata' fetelor,
Vin si eu la cafea sa va tin companie, eu am baut-o pe a mea deja.
Azi sunt cam posomorata, de fapt mai mult ingrijorata.
Am fost aseara la dr meu cu ecografia, totul ok, dar mi-a dat o veste "minunata". O sa lipseasca vreo 5 zile chiar in saptamana 38-39.
Mi-a zis ca o sa ma vada inainte sa plece si o sa vedem atunci ce facem.
In caz ca se intampla chiar cat este el plecat, va trebui sa merg la spital si voi vedea cine este de garda.
Va dati seama ca deja mi-am facut 1000 de ganduri, m-au apucat temerile si azi noapte am visat ca trebuia sa nasc si dr nu era
Data viitoare o sa mai discut cu el,o sa insist eventul sa-mi dea un back up...
Sper doar sa fie bine.
Urmatoarea eco o fac la 30 de saptamani, iar la 27 analizele de sange.
De data asta am scapat de testul de toleranta la glucoza
Mi-a mai dat sa iau fier si vit C.
Am o intrebare: fetele care veti face a doua cezariana, o programati?Si daca da, la cate saptamani?
Ma duc sa citesc din urma.
Kabecka spune:
Deny, Carmen, imi pare rau ca aveti probleme cu stomacul.
Si eu am mancat ieri salata de beouf, daca am stat acasa m-am apucat sa fac una care a iesit ff buna.
Cred ca tb sa bagati putin regim pana se regleaza.
Raluca, ma bucur ca bebe e bine!
Vio, cred ca dupa ce nasti o sa faci la miscare cu 3 copii si o sa scapi de kg in plus.
Eu daca stau acasa cu Radu ma simt mult mai obosita la sfarsitul zilei decat daca as veni la munca.
Ma gandesc ca de la vara cu 2 nu o sa am timp nici sa respir, plus plimbarile lungi in parc.
fluturashhh, ce m-ai distrat cu visele erotice cu ginecologul.
Offf, azi n-am chef de nimic...
flory_blanca spune:
Multumesc pt raspunsurile de ieri. O sa vedem cum facem dupa n-spe consfatuiri. Acum creierul meu oricum e in blocaj si nu ma pot gandi la nimic. Bb sa fie bine si in rest mai vedem.
Iris mamele astea uneori nu sunt prea cu toate mintile acasa. In loc sa ne linisteasca, sa ne induca o stare de bine ne agita tocmai acum. Asa o apuca si pe mama, asa a facut si cand era insarcinata cu N. si asa face si acum, in rest avem perioade lungi de calm. Zici ca ea e hormonata nu eu, si ea are nevoie sa ii se umbli in coarne. Incearca sa nu o bagi in seama, stiu ca e greu, ca astea trec asa de repede si nu merita sa te necajesti. Plus ca episoadele astea zbuciumate cu mamele se termine mereu cu bine, numai ca asa le apuca pe ele in momente nepotrivite. S-au ramolit si ele ce sa-i faci.
Kabecka sigur te lasa dr tau pe maini bune, ca ei se ajuta intre ei. Nu fii suparata, si pana la urma nu e obligatoriu sa nasti in zilele cand e el plecat. Fii zen si optimista si o sa vezi ca nasti cand se intoarce el. Faci cezariana?
Apropo de incurajarile sotilor...imi zice al meu aseara nu ai burta cam mica, parca nu creste, e bine nu o fi o problema? Imi venea sa dau cu ceva dupa el. dupa ce ca oricum sunt eu mai panicoasa din fire mai imi da si el idei. Azi dimineata am stat 10 min sa imi analizez burta din toate pozitiile.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
doina_1984 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la cafea cu o felie de pandispan :) si asa m-am urcat pe cantar si am luat inca un kg :(
Raluca, felicitari pt vestile bune!
Cezariana o sa fie programata teoretic (daca nu cumva vrea sa vina bebe mai repede), dr mi-a zis din saptamana 15 data - 1 iunie :) deci o sa am un copil nascut de ziua copilului :)), La Matei, aveam programare pe 27, dar el a vrut sa-si aleaga singur ziua :) asa ca am nascut pe 26.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."