Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 7
Carmen1985 spune:
Pt candidoza ... eu am facut spalaturi cu ceai de galbenele de vreo 3 ori si a cedat. Dr mea nu mi-a interzis irigatorul doar sa nu-l introduc f adanc si cu apa nu f calda.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 20+
criulica spune:
va multumesc de sfaturi, o sa incerc si iaurtul si ceaiul de galbenele( sper sa am)
si eu sunt bolnava cu ecografiile si acum ma abtin, mai ales ca doctorita a insistat ca nu are de ce sa imi faca asa des. Mai astept o saptamana dupa care ma duc, o sa se implineasca luna, cea mai lunga perioada far' de ecografie.
Si ca o observatie pe ziua de azi, urasc traficul, in special taximetristii si masinile cu numere de bulgaria.
23+
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Pai nu prea poate si oricum nu ne-ar avantaja ca indemnizatia lui ar fi mult mai mica decat salariul de acum, incadrarea lui e foarte mica. Asa ca ramanem cu banii aceia pe concediu de maternitate sau cum se numeste. Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Bine, dar indiferent de incadrare , indemnizatia minima nu este 600 lei?
Si daca tot nu are realul ca si incadrare poate reuseste sa si lucreze. Intreb si eu, nu stiu toata situatia
26+
Edy
mony_omv spune:
citat din mesajul lui Elyana flory, nu stiu ce legatura au fondurile europene cu un nou nascut, dar o ideea rapida ca sunt pe fuga la munca. Isi poater baga sotul concediul de crestere copil, dar se intoarce la munca cu bonusul de insertie (500 ron parca) tot e ceva 19+ + |
Exact, varianta Elyanei este mult mai "normala" decat ce am propus eu mai sus
26+
Edy
mony_omv spune:
Fetelor, azi tot aiurea am raspuns. Citeam si repede raspundeam, dupa care citeam in continuare si vedeam ca mai bine nu scriam...
Flory, ignora te rog raspunsurile mele, poate totusi s-ar potrivi cel mai bine solutia data de Maddie.
Eu v-am citit permanent, insa eu mare scofala nu am facut saptamana asta , in afara sa mai pun vreo 3 kg peste celelalte 10 in plus.
In schimb ieri am fost la medicul de medicina muncii, mi-a lua tensiunea 90/60 si glicemia 86, ceea ce m-a mai incurajat putin. O sa mai merg la eco weekendul asta, sambata sau duminica. Asta va fi ultima mea vizita la medicul ce mi-a urmarit sarcina, va trebui sa merg la un coleg de-al lui, al meu din martie va lucra in Viena. Deny, daca doresti ti-l recomand.
Maddie, sunt chiar curioasa cum vei evolua, burticeste vorbind. Imi amintesc cu nostalgie cand in decembrie am fost si eu intrebata daca am copii si am spus ca pe drum, si a trebuit sa ridic bluza sa fiu crezuta, iar acum sunt un mic pinguin.
Nu ma mai torturez cu gandul la kg, sper sa le pot cara dupa mine si sa fim sanatosi amandoi, apoi voi scapa eu de ele cu aerobic acasa. Chiar imi face placere insa in ultimii ani am cam neglijat sportul.
Sa nu spun ca am de la firma abonament la un super spa din Mures insa se bucura de el doar prietenii si familia, eu nu am mai fost din 01.01.2012.
Ca albinutza, la servici ore suplimentare, iar cum reuseam sa plec , fuga-fuga acasa, poate faceam si papa daca nu era si cam atat.
Dar de anul asta se schimba placa. BB va fi pe primul plan, eu pe al doilea plan, jobul pe planul 3, sotul pe planul 4 si restul cum mai au loc.
Toata sunt teorie, sa vedem ce o sa iasa.
Sa ne traiasca micutul Matei, sa fie sanatos si la termen.
Va pup pe toate dragelor.
26+
Edy
raluca1109 spune:
Buna!
Am fost la doctor, la interpretarea rezultatelor analizelor si la eco.
La eco, bebe are 1 kg si 100 grame, e cu funduletul la iesire si in rest totul e bine.
Pentru anemie, mi-a dat Tardyferon si vitamina C.
Voi mai merge peste 4 sapt, la 32 s.
Raluca
S 28+ Miruna
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui raluca1109 Buna! Am fost la doctor, la interpretarea rezultatelor analizelor si la eco. La eco, bebe are 1 kg si 100 grame, e cu funduletul la iesire si in rest totul e bine. Pentru anemie, mi-a dat Tardyferon si vitamina C. Voi mai merge peste 4 sapt, la 32 s. Raluca S 28+ Miruna |
Si nu mai are cordonul in jurul gatului.
Raluca
S 28+ Miruna
DenyAnd spune:
Iris felicitari pt vesti bune
Mony, imi pare rau ca pleaca doc tau. Lasa-mi PM cu numele lui, mi-ar fi de ajutor nr lui de telefon.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Eu iar o incep cu diareea
Nitel si balonata, o las mai moale cu papa.
(azi am mancat salata beof, si apoi ciorba din perisoare)
Se pare ca unele feluri de mancare nui prieste la organismul meu gravid.
Cele cu carne, desi preparata bine, tot nu merge
Citesc deja despre diaree in sarcina pe net, "Episoadele diareice sunt scurte si nu creeaza probleme. Efectul se intinde pe maxim 2 zile dupa care trece fara a interveni medicamentos." ... exact si la mine, sper sa nu o intinda peste 2 zile
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Carmen1985 spune:
Hey, si eu m-am stricat la burta , si-mi faceam griji ca de la papa sigur nu e , plus ca eu mi-s constipata de cand ma stiu, doar sa fiu bolnava am scaune moi. M-am linistit acum daca ziceti ca e tot un simptom al sarcinii Am luat chiar si un nospa ca nu stiam dimineata de ce ma doare burtica si bb a fost destul de agitat azi. Noapte buna , somn usor si pe maine tuturor ! va urez si eu ca fiica-mea
Mami de Bianca 07.05.2008 si 20+