Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 6
Monik86 spune:
Fetelor, multumesc mult celor care ne-au informat ca inpiete au aparut deja diverse. Eu am maaaare noroc ca am piata la 3 secunde de locul de munca si am trtas o fuga de "m-am inverzit" . Miamluat 2 capatane maari de salata verde (din una dintre ele vreau sa fac ciorba de salata ), o legatura de ridichi si un kg de spanac, ca de cel congelat la punga din hipermarketuri m-am scarbit!
Zilele care urmeaza vreau sa iau si niste dovlecei sa fac o mancarica, un "#355;u#351;pai#355;" cum ii zice pe la noi . Of doamne! Ca ma saturasem de mancarurile astea grele de iarna!!!
Na, poate v-am mai dat si voua idei.
19+ cu
criulica spune:
Am primit de la o prietena urmatorul link:
http://www.home-designing.com/2013/02/100-girls-room-designs-tip-photos
daca aveti nevoie de idei sau doar sa va clatiti ochii. Sunt dormitoare de fetite dar pot fi adaptate si pentru baietei.
Eu ma chinui cu o candidoza urata, o tratez cu ovule pentru ca altfel vad ca nu ma lasa si pace. Aveti remedii naturale? Please help!
23+
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criulica Am primit de la o prietena urmatorul link: http://www.home-designing.com/2013/02/100-girls-room-designs-tip-photos daca aveti nevoie de idei sau doar sa va clatiti ochii. Sunt dormitoare de fetite dar pot fi adaptate si pentru baietei. Eu ma chinui cu o candidoza urata, o tratez cu ovule pentru ca altfel vad ca nu ma lasa si pace. Aveti remedii naturale? Please help! 23+ |
Mi se pare ca am citit mai demult ca pentru sanatatea florei vaginale e bine sa mananci mult iaurt si sa te hidratezi corespunzator. Acuma, nu stiu cat de mult ajuta, dar rau nu poate face.
Oricum sper sa te scapi de ea cat mai repede! Stiu ca-s suparatoare, ca am avut si eu, dar din fericire nu in sarcina.
19+ cu
Madd11ee spune:
Trebuie sa recunosc ca si eu am sechele..de cand mi-a zis doar de riscul de pierdere si tot..de multe ori, parca ma vad pe mine incerc deci sa ma incurajez si pe mine, sa nu ma mai gandesc la toate tampeniile..
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elyana
M-ai facut sa rad Eu asa am inceput sarcina si asa o sa o tin pana la majorat. Daca ma luam dupa primii doi doctori pierdeam un bebe, cand am reusit sa dau de un doctor mai atent, sacul lui era deja pleostit. Cred ca am ramas cu sechele 19+ + |
20+
lillyas spune:
citat din mesajul lui criulica Am primit de la o prietena urmatorul link: http://www.home-designing.com/2013/02/100-girls-room-designs-tip-photos daca aveti nevoie de idei sau doar sa va clatiti ochii. Sunt dormitoare de fetite dar pot fi adaptate si pentru baietei. 23+ |
Sunt tare frumoase dormitoarele,dar cam greu de realizat de mesterii autohtoni de mobila.
Eu m-am uitat pe site-ul acesta: http://www.mobilabekab.ro/mobila/camera-bebelusi
Desi am fetita la cutiuta, parca nu as vrea sa bombonesc de tot camera, asa ca m-am oprit la modelul nr. 3. Am discutat cu cel care ne-a facut noua mobila pana acum in casa sa vad daca proiectul lui inspirat de aici reuseste sa ma multumeasca.
25+
Elyana spune:
Mie imi lipseste si modelul masculin care sa ma calmeze. Cand ma panichez nu am cu cine sa barfesc, doar cu voi :))
19+ +
Madd11ee spune:
Stai linistita, ca nici modelele masculine nu te ajuta cand ai crize de genul Al meu e langa mine, dar cand ma apuca cate una, doar ridica din umeri si ma intreaba" asa's gravidutele, hormonale si sensibile?"
citat din mesajul lui Elyana Mie imi lipseste si modelul masculin care sa ma calmeze. Cand ma panichez nu am cu cine sa barfesc, doar cu voi :)) 19+ + |
20+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui criulica Am primit de la o prietena urmatorul link: http://www.home-designing.com/2013/02/100-girls-room-designs-tip-photos daca aveti nevoie de idei sau doar sa va clatiti ochii. Sunt dormitoare de fetite dar pot fi adaptate si pentru baietei. Eu ma chinui cu o candidoza urata, o tratez cu ovule pentru ca altfel vad ca nu ma lasa si pace. Aveti remedii naturale? Please help! 23+ |
Remediu :tragi cu o seringa de 5ml, iaurt (care sa scrie pe eticheta ca are lactobacili) si o golesti in vagin, asta dupa ce te-ai spalat si ramai asa peste noapte.Dimineata te speli.Eu nu am folosit ca nu am avut probleme cu candida ,doar am citit despre el si binenteles reduci dulciurile si te hidratezi.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
Elyana spune:
aaah, ca mi-am adus aminte: daca mai tineti minte ca v-am zis ca am niste dureri in pelvis si nu stiam ce varianta de raspuns sa aleg? Aseara am vazut la eco ca acolo sta cu capul un bebe fiind transversal (well, ca sa fiu corecta, el sta intr-un fel de unghi de 90 de grade cu capul in jos si picioarele spre stanga :)))
19+ +
cita_ralu spune:
dragelor,
Eu despre CIC nu stiu ce sa va zic ca nu ma pricep
Foame mare si la mine , mi se face rau daca nu pap ma iau arsurile, astea au fost "greturile" mele daca nu papam ceva ma rupeau, eu m-am lasat si de fumat si de nu am bagat vreo 3 luni fructe uscate si maxi mix de acum nu le pot vedea. Fructe inainte nu papam deloc, acum 2 - 5 pe zi , dar dulciurile ... si nu un dulce pe zi ci mai multi
Am fost la a doua sesiune de morfo, am vazut fatuca la buburuz si totul este bine. Am fost foarte fericiti, ne-a facut si cu mana
Eu m-am suparat foarte tare la servici, ma chinuie sefa, noi avem flexi time, dar se pare ca este valabil doar pt puturosii care vin la 10, nu si pt cei care vin la 8 si mi-a interzis sa mai vin de la 8 si sa plec la 16.30. Am vb cu dr mea si mi-a dat recomandare de program scurt .
Mi-a dat magne b6 si nospa pt durerile de oase din timpul noptii si pt amorteli, si durerea de noada din timpul zilei si mi-a zis sa incerc sa fac mai multa miscare :)
Va va aveti o seara frumi
22 + Matei Alexandru