Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 5
Iris1211 spune:
Fetele cu probleme legate de CIC, nu ma pricep sa va dau vreun sfat, dar va tin pumnii sa rezolvati.
Vio sper sa rezolvi si tu cu privire la locul nasterii bebelusului.
Mie foame nu pot sa zic ca mi-e rau, dar mananc mult si cred ca asimileaza bebele, ca asa nu vad foarte mari diferente fata de cum eram inainte. De exemplu saptamana trecuta joi dimineata aveam 75.9 kg ( +5.9 kg), iar acum am dat inapoi la 75.3 kg, deci cam 300 gr intr-o saptamana jumatate.
pupici.
happy 25 + cu
flafi spune:
Ultima intalnire cu medicul la mine a fost la 22 saptamani, atunci mi-a spus ca ne vedem la 27 saptamani sa imi spuna ce analize sa fac.
Nu am timp saptamana asta sa ma vad cu el, i-am trimis un mail azi sa ii zic ca pot veni saptamana viitoare.
personal sunt atat de convinsa ca bebe e bine din toate punctele de vedere incat nu ma stresez cat de des fac eco sau sa ma duc sa ma vada etc.
La mine pasarelele au fost legate de chestii din astea NORMALE, iar da ca ma duc la gineco imi spune sa nu ma mai stresez ca e normal in sarcina.
27+ cu Vlad Alexandru
Miche spune:
Am scris cam in acelasi timp, Elyana
In alta ordine de idei, eu am decis sa nu fac testul de toleranta la glucoza. O sa ma certe doc, dar mi-e sila sa-l fac.
Vio , mie doc mi-a zis sa pap cat mai putini carbohidrati, pentru ca sarcina ne 'pacaleste' si ne cere dulciuri si carbohidrati mai mult decat de obicei. Eu i-am zis ca sunt pacalita demult, dinainte de sarcina dar ca acum o sa am grija.
Eu am 10 kg plus, deja la aproape 25 sapt. Dar in ultima luna am pus 1 kg. Cam 6-7 kg le-am pus in primele 3 luni, cand , la vestea ca sunt insarcinata am mancat numai prostii (toate fast food-urile le-am luat la rand) si am mancat foarte mult. Acum sa vreau sa pap mult, n-am loc
Madd11ee spune:
Ooh, doamne, Elyana.. Esti pe principiul, daca nu ai la ce sa te gandesti, gasesti De fapt, cred ca toate suntem asa..
Eu zic sa stai linistita, e totul in regula..Stiu ca sarcinile gemelare intra la alta categorie..asa ca daca dr a zis sa stai chill, e bine sa stai..Ai chinuit copiii cu apa rece, cu alte cele doar sa miste Sper sa nu imi fi dat si mie idei
20+
VIOIKA76 spune:
Cred ca la mine ,asa cum spune si Flafi ,e de vina si lipsa activitatii ,in ultima vreme nu am mai miscat nimic.Copilul mic a stat mai mult pe acasa din motive de boala iar copilul mare se duce si vine singura de la scoala,mai are ceva activitati dar si acolo am reusit s-o trimit cu altcineva.
La celelalte sarcini am fost tare activa si cred ca din aceasta cauza nu am pus mult .Acum m-auu speriat doctorii cu placenta aproape de col ,si mi-au interzis sa fac efort.
Eu am control deabia la 30 saptamani ,mai am de asteptat.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
lillyas spune:
Eu am pus f multe kg in primele 3 luni. Ma durea stomacul, cu un pic de arsura/greata in "capul pieptului" si imi era o foameeee .... ca daca nu mancam un sandvis sau un corn/covrig, simteam ca lesin. Nici gand sa ma amagesc cu fructe, ca mai rau ma simteam. Foamea s-a calmat dupa ecografia de 12 saptamani, dar au venit sarbatorile de iarna si am mai adaugat cateva kg, desi am fost atenta la ce mancam. Cat de prietena eram inainte cu cantarul, acum imi e groaza sa ma urc pe el.
25+
Kabecka spune:
Buna fetele!
Sper sa avem un capitol suuuper bun!
Azi sunt acasa cu prichindelul, de maine la gradi cu el. Am avut treaba dimineata, am mers dupa aviz apoi in mall de unde am cumparat si primul body pt bebelina. Baby sister scrie pe el
Acum v-am citit repejor si am vazut ca vorbiti de foame. Eu daca nu mananc mi se face rau instant , dar am incercat sa-mi fac un meniu cat de cat usor pt ca in ultima vreme ma balonez f tare seara (Vio, Madd, stiti ce zic, nu?).
Asa ca bag salate, gratar, dimineata cereale cu lapte si sunt ok cu foamea. Nu simt nevoia de cartofi, mananc chiar rar.
Am plus 6 la 23 de saptamani.
Fetele care aveti probleme cu Cic-ul, sper sa se rezolve in favoarea vostra.
Mie mi-e groaza de cum ne-o descurca perioada asta cand voi sta acasa, dar incerc sa raman optimista si sa sper ca va fi bine.
Noi botezul o sa-l facem la restaurant pt ca nu am avea spatiu suficient acasa. Nu mai zic de pregatiri ca nu stiu cum le-as face pe toate.
Oricum, va fi restrans, asa am facut si la Radu. Doar prieteni apropiati si familie.
Azi merg si eu la control. Eu nici nu stiu cand o sa fac urmatoarea eco. Probabil azi imi spune, dar ultima a fost morfologia la 21 s.
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Ooh, doamne, Elyana.. Esti pe principiul, daca nu ai la ce sa te gandesti, gasesti De fapt, cred ca toate suntem asa.. Eu zic sa stai linistita, e totul in regula..Stiu ca sarcinile gemelare intra la alta categorie..asa ca daca dr a zis sa stai chill, e bine sa stai..Ai chinuit copiii cu apa rece, cu alte cele doar sa miste Sper sa nu imi fi dat si mie idei 20+ |
M-ai facut sa rad
Eu asa am inceput sarcina si asa o sa o tin pana la majorat. Daca ma luam dupa primii doi doctori pierdeam un bebe, cand am reusit sa dau de un doctor mai atent, sacul lui era deja pleostit. Cred ca am ramas cu sechele
19+ +
paulinio spune:
Deiutza, pai concediul prenatal e platit de Casa de Sanatate (si la cele angajate, tot din Sanatate se plateste: firma iti plateste tie si isi recupereaza banii din ce are de platit la fondul de sanatate). Iar CIC e platit din Asigurarile Sociale.
Am prietene care au fost in situatia ta si nu au fost probleme.
Nu stiu unde iti duci tu concediul medical...
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 25+