Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 10
be_one spune:
Da,Vio,am uitat de semnatura. Am 24 de sapt, deci mai e destul de mult.
Nu stau chiar in pat, dar mi-am propus sa nu mai ridic greutati, ca eu ma trezeam mereu ca il luam pe Ioanu in brate. Daca nu imi trece in cateva zile trebuie sa ma duc iar la dr. Sper din suflet sa nu fie cazul.
Si voi aveti grija toate si mai ales bucurati-va ca acum va puteti oihni (cine poate ). Cum imi spunea cineva cand eram la prima sarcina: acum il duci tu unde vrei, ca dupa ce se naste te duce el pe unde vrea (sau cam asa ceva )
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+
Monik86 spune:
Mersi fetele de raspunsuri. Mie mi se pare aberant sa ti se bage pe gat. Un toata poate sa se ocupe de un copil si isi poate asuma responsabilitatea si daca nu sta doar el o luna intreaga acasa singur cu copilul.
Eu nu sunt suparata pentru ca nu l-as crede pe al meu capabil sa se ocupe de fetita noastra. Ba chiar il cred foarte capabil, desi e destul de tanar. Doar s-a ocupat si de nepotica lui, iubeste foarte mult copii si stie si sa gateasca. Pe mine ma dereanjeaza ca pe noi, cel putin, ne incurca d.p.d.v. financiar chestia asta. Dar ne-om descurca noi, nu intra zilele in sac!
20+ cu
VIOIKA76 spune:
Vicky al meu nu prea se descurca cu bebei mici si doar i-au trecut 2 prin maini.Cu cei mari chiar se intelege super ,intra in joaca lor.Mi-amintesc ca la ziua Anei a facut pe animatorul intre ei.
Sa vedem cum e la al trei-lea poate s-a schimbat ca acum e mai matur.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
paulinio spune:
Asta cu taticii care nu sunt in stare... am zis asa ca un ultim argument. Asa cum pot fi si mamici care nu sunt in stare (da, am vazut!)
Pur si simplu nu e normal sa te oblige... in practica se scurteaza perioada. N-am auzit in ultimul timp de cineva care sa fi beneficiat de aceasta regula.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 25+
be_one spune:
Am vazut ca vorbiti de botez deja. Cine vrea sa faca acasa, la curte, cum v-ati gandit, apelati la o firma de catering?
VIOIKA76 spune:
Botezul eu l-am facut Anei la 6 luni si lui Dragos pe la 5 luni.Stiu ca a fost tarziu dar noi nu am avut nasi .La Ana nasii de cununie s-au despartit si nu au mai vrut sa auda de botez si la Dragos pana i-am gasit a trecut ceva timp.Oricum ai mei s-au nascut iarna si nu aveam cum sa fac acasa botezul ca nu incapeam toti ,deci l-am facut la restaurant dar pana am botezat noi s-a facut primavara.Sa vedem cum vom proceda la bebe ,daca botezam vara facem la noi la curte ,numai ca imi va fi greu cu pregatirea .Stiu ca la motul lui Dragos am facut la noi si am stat nedormita 2 nopti ca sa pun totul la punct.
Noi inca nu i-am intrebat pe nasii lui Dragos daca vor sa-l boteze pe cel mic ,nici nu mi-as dori ,dar daca ei vor ,nu stiu cum sa fac sa nu se simta jigniti,dar mai e pana atunci.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
flory_blanca spune:
Kabecka nu stiu sa iti spun pt ca am nascut natural si asa as vrea si acum. Ai vrea cezariana la cald din cate inteleg. Eu sunt mai panicoasa din fire asa ca merg pe mana dr in general, dar nu strica si alte pareri.
Monik eu stiu ca e optional daca sta o luna tatal acasa nu obligatoriu dar sincer nu m-am documentat foarte bine. Oricum la noi nu mai e cazul. Dar mi se pare o tampenie sa te oblige la asa ceva. Al meu se descurca in orice situatie cu copil mic, dar nu l-as lasa sa stea o luna.
Eu sunt foarte fericita ca mi-am gasit rochie pt botezul prietenei mele si mi-e buna, adica nu e speciala de gravide, e cu talia joasa. Ma gandeam cu groaza ca nu o sa am ce sa imbrac, si o pot purta si dupa. A fost si la reduceri, deci achizitia e foarte buna.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flafi spune:
Da, cu siguranta catering pt aperitive, duclciuri si restul gratar. Asa m-am gandit momentan.
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Am vazut ca vorbiti de botez deja. Cine vrea sa faca acasa, la curte, cum v-ati gandit, apelati la o firma de catering? Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+ |
27+ cu Vlad Alexandru
be_one spune:
Da, suna bine, asa mi-as dori si eu, ca sa nu mai plec cu cei mici de acasa si mai ales ca au toti copiii loc de joaca. Multumesc!
doina_1984 spune:
Kabecka, pe 1 iunie voi face 39s. Si mie dr mi-a dat aceeasi explicatie. Pe Matei l-am nascut in ziua in care am implinit 39s.
Oana, bine ai revenit! Multa sanatate! Felicitari pt baietel!
Sotul meu se descurca ft bine cu Matei, el o sa stea cu copilul cand voi fi in maternitate si isi va lua o luna CO pana imi intru eu in ritm si bebe mic isi face un program.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."