Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Cred ca sunt meteo sensibila... Vad ca imi reactioneaza diferit organismul in functie de vreme. De ex daca e vreme inchisa ca azi, mohorata, ploaie, am contractii mai dese. Plus durerea de cap aferenta. Asa ca pe ziua de azi am "fugit" de la lucru ca nu m-am simtit bine, m-am bagat in pat, sper sa ma trezesc cu o stare mai buna, asta daca reusesc sa atipesc vreun pic.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna! Desi nu am mai intervenit deloc, va citesc mereu :)Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco, nu o sa numesc pt ca uit fff repede :)))si nu vreau sa omit pe cineva.
noi suntem bine, avem 23 sapt, ma bucur in fiecare zi de miscarile bebelusului meu si ma panichez de cate ori nu-l simt pana seara :d
La mine visele erotice sunt fff prezente :)))) in ultimul timp si cu fete :)))). Ma bucur ca sunteti bine !
De Co nu va pot spune nimic, ca nu ma rpicep, dar cand ma voi informa o sa va anunt :)
Aveti grija de voi si de bebici! :*

21+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Bine v-am regasit!
Va pup si eu din fuga...la ora 15 am programare la doctorita cu care voi naste, iar la 18, sedinta cu parintii

26+Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna,

Am mai aflat de la o prietena, proaspata mamica ca o ajuta f mult scutecele care au scala de umiditate, la noi au aparut cei de la pampers pentru 0- 3 luni. Ea si-a facut stoc de la Huggies care au ptr toate marimile, comanda pe amazon.

Eu nu am experienta sa stiu cat de importanta e chestiunea asta dar e un plus

Va

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Criulica, cand era Matei mic il schimbam inainte de fiecare masa, deci la 3 ore, si nu s-a iritat niciodata. Pe vremea aceea nu erau scutece cu indicator de umoditate, dar cred ca sunt utile.

cosmy, te asteptam cu vesti bune de la eco si bafta la sedinta!

Crina, bine ai revenit!

Flory, odihna placuta!

Copilul meu doarme si am terminat si mancarea deci am timp de forum :)

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Mneata :) Hai ca ma chinui sa raspund de ieri , dar sincer nu prea am avut cand.
Felicitari burticilor care au fost la eco si la dr si au vazut ca bebicii sunt in regula.
Mony imi pare rau ca-ti pierzi medicul, dar poate fi castigul lui Deny :)
Botezul probabil il vom face la restaurant pt ca nu avem unde la curte si in ap nostru ar fi inghesuiala.Tata deja mi-a spus ca vrea sa-si invite grupul de prieteni care au fost la nunta pt ca ei au cerut chiar simtindu-se atat de bine atunci.Restaurantul va fi acelasi ca la nunta pt ca este langa blocul nostru si ne va fi usor cu bebe.O vom crestina pe micuta noastra la inceputul lui sept pt ca la sfarsitul lunii cununa nasii la Onesti.A ramas doar biserica, dar sincer as merge tot la Boteanu unde ne-am si cununat.
Candida am avut inainte de sarcina din cz dezechibrului de ph al organismului (mancam prostii, nu beam apa suficienta).Am reusit sa scap de ea printr-o alimentatie echilibrata si cu ovule Gynophillus.
Eu mananc multe banane,In primul trim ma trezea noaptea sa mananc si nimic nu ma satura mai repede decat bananele.Si acum e la fel.Am stoc de banane in casa tot timpul si principala noastra grija este sa nu lipseasca.Cioco mananc, dar parca nu chiar asa cum mancam inainte.
Bebetina mea este in continuare necooperanta si nu vrea s-o loveasca pe mami mai deloc.Am simtit-o un pic aseara dupa baie, cand am luat pozitia care-o indispune:m-am asezat pe scaun.
Dragelor am intrat intr-o noua faza a sarcinii:visele...pasionale.La noi e cam seceta (sotul nu cere, eu nu ofer :))pt ca la un moment dat am oferit si ne-am trezit cu o secretie maronie.Asa ca acum se pare compensez prin vise...Sotul meu personaj principal, dar uneori il inlocuieste ginecologul :))Sper sa trec repede si de episodul asta:)
Un alt aspect:nu ma mai pot suci de pe stg pe dr noaptea si atunci am gasit solutia ideala: ma tin de sot :)L-am trezit de cateva ori azi-noapte:)Prima oara s-a speriat, dupa aceea n-a mai reactionat :)
Pe 14 avem programare la morfo de trim 2 si sunt asa nerabdatoare....cred ca o sa ma vad cu gineco la 2 sapt pt ca o luna mi se pare prea mult :(

21+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Vise am avut si eu si mai am tot din cauza secetei, numai ca eu cer dar nu prea primesc

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Am vazut ca vorbiti de botez deja. Cine vrea sa faca acasa, la curte, cum v-ati gandit, apelati la o firma de catering?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+

Mama va gati nu vom fi multi si mama va pregati aperitive, dulciuri si fripturica, este placerea ei si se descurca, iar apoi pe acolo pe acasa ne vom descurca. Se pregateste cu nu stiu cate zile inainte si ii iese perfect , m-am obisnuit sa nu o mai refuz la din astea, desi si la prima mea imperesie as fi vrut terasa ceva ( dra nu cu meniun ca la nunta)

Eu nu prea eram ok cu ideea, dar si la frate-meu s-a facut la fel si cununie si botez, iar noi la nunta, am avut cununia vineri am facut la fel o masa acasa pt prietenii f apropiati si nasi si a fost super.

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Daca totul iese cum trebuie, botezul va fi acasa cu firma de catering. Nu vreau sa invit multa lume asa ca e varianta cea mai la indemana

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Deny si Carmen1985 multa sanatate!
Flory - odihna placuta!
Cosmy - succes si la eco si la sedinta! Te asteptam cu noutati bune.
Despre scutece eu nu stiu mai nimic: doar ca cele mai bune sunt cele de la Pampers si ca sunt pe nr. Chiar acum 2 seri cand am fost la Kaufland am intrat cu sotul si pe acest raion sa ne uitam la preturi si la Pampers nu aveau pe stoc decat nr 4 si nr. 5. Sotul meu atunci mi-a zis fara sa se uite la kg scrise pe ele: "inseamna ca sunt doar 2 dimensiuni, asa ca nu va fi greu sa le alegem" - am ras de m-am prapadit ca a fost foarte dulce.
Oana - bine ai revenit! Mai trebuie sa revina si Ankylya, Lai si parca mai era cineva care a cam lipsit in ultima vreme.
La botez nu ne-am gandit inca, dar mi-ar placea sa plecam la o pensiune undeva la munte cu gasca si sa tragem o petrecere pe cinste. Sa vedem atunci cum vom sta cu finantele.
Despre statul acasa a sotului cu bebelul o luna la noi nu se poate din 2 motive f clare: 1. v-am mai zis ca sotul are 2 maini stangi si 2. el este pe cont propriu si daca sta acasa nu-s banuti. deci....

Cam astea-s ultimele noutati.

happy 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Legat de programarea pentru cezariana pot sa va spun ca ....... sper sa nu ma judecati prea aspru, dar eu sunt pro cezariana la cerere. Va rog sa nu "aruncati cu pietre", dar ...asa am decis dupa multe discutii "natural versus cezariana", dupa multe pareri citite.
In concluzie, la mine DPN-ul ar fi intre 22 si 25 mai, iar dr mea mi-a spus ca vom programa cezariana in jurul datei de 15 mai, deci in saptamana 39, asta daca nu va vrea Anda sa ne vada mai repede.

happy 25 + cu

Mergi la inceput