Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~
Raspunsuri - Pagina 12
Kabecka spune:
iris, eu nu te judec deloc. Fiecare face cum doreste si considera ca e ok pentru ea si copilul ei.
Eu am o teama pentru ca am avut 2 prietene care au avut cezariana programata si bebelusii au avut probleme de adaptare.
Acum, daca pot sa te intreb, de ce consideri ca e mai bine sa programezi nasterea?
duduta190578 spune:
Si la mine va fi a 2-a cezariana,insa nu stiu daca o vom programa sau vom astepta sa se declanseze momentul.La prima cezariana am stat acasa pana mi s-a rupt apa,cu gandul ca voi naste natural.Eu am incredere in medicul meu,si sper sa fie bine atat pentru bebe cat si pentru mine!
Eu vreau cumetrie acasa,pentru ca oricum va fi doar in familie,vara,cald frumos.
25+
Iris1211 spune:
Doctorita a zis de programarea cezarienei, probabil pentru ca la noi in maternitate, chiar daca ai cezariana programata si ti se declanseaza nasterea naturala inainte de programare, te cam lasa sa incerci natural.
Ce ma enerveaza e ca la noi nu se practica cezariana cu anestezie locala, ca eu asa as fi vrut.
Mai ramane sa mai discut cu doctorita la inceputul lunii martie cand ne vedem iar.
happy 25 + cu
Miche spune:
Bicarbonat dizolvat si iaurt
Edit: Vio a explicat f bine cum se face cu iaurtul. Calmeaza extraordinar de bine. Inainte se spala cu apa calduta in care-i dizolvat bicarbonatul.
(aici am ajuns cu cititul, poate deja ai raspuns de la fete)
Citat: |
citat din mesajul lui criulica Am primit de la o prietena urmatorul link: http://www.home-designing.com/2013/02/100-girls-room-designs-tip-photos daca aveti nevoie de idei sau doar sa va clatiti ochii. Sunt dormitoare de fetite dar pot fi adaptate si pentru baietei. Eu ma chinui cu o candidoza urata, o tratez cu ovule pentru ca altfel vad ca nu ma lasa si pace. Aveti remedii naturale? Please help! 23+ |
Miche spune:
Ti-am vazut pe fb 'modelul masculin' , sunteti tare frumosi si tineri, amandoi
Sa va reintregiti cat mai curand !
citat din mesajul lui Elyana Mie imi lipseste si modelul masculin care sa ma calmeze. Cand ma panichez nu am cu cine sa barfesc, doar cu voi :)) 19+ + |
Madd11ee spune:
Buna fetelor!
Abia acum am reusit sa intru si sa va citesc si sa scriu putin..Am avut o zi plina, sedinte peste sedinte..Am o durere de cap ingrozitoare..Cred ca pe Facebook am citit ceva de genul ca atunci cand esti prost, nu e greu pentru tine, e greu pentru cei din jur..Azi am inteles pe deplin semnificatia dupa discutii interminabile cu anumite specimene..
Incerc sa imi aduc aminte ce am mai citit acum..Felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco..eu mai am 2 sapt pana il vad..si am deja 1 luna de cand nu l-am mai vazut ..a..si celor ce au mai dat cate un semn..Mai era Kris, care nu a mai zis nimic de multicel..Sper ca e ok..
Legat de vise erotice..credeam ca am eu o problema am de ceva timp si continua..si sunt cu de toate..Culmea e ca am si chef, dar doar intre 08:00 si 16:00, de obicei dupa fie sunt foarte balonata si nu am chef de nimic, fie adorm.. Iar dimineata, al meu sot pleaca la munca la 7 jum..nu ne sincronizam decat in we. dar macar e bine si atunci..
Legat de cezaiana, chiar nu stiu..nu am discutat inca cu dr despre cum o sa nasc..a ramas ca stabilim in ultimul trimestru..Deci nu stiu..nu ma pricep..
Cu botezul inca nu stim cu vom face..Am amanat nunta pentru anul viitor, deci nu mai suntem legati de altceva..asa ca nu stiu..
Cu concediul tatalui, au dreptate fetele, sunt obligati sa isi ia o luna si ei..In practica, asta inseamna perioada scurtata la mama..
Flory, sunt tare curioasa cum o sa procedezi tu cu CIC-ul..Ma gandesc la tine..
Flafi, sa stii ca la mine nu e burta de gravi tot timpul, dar sunt ff balonata..si asta e mai aiurea...
Va pup!
20+
Miche spune:
Of, tare nu-mi plac mie surprize din astea, desi..sunt si doctorii oameni si au si ei treburile lor.
Eu fac cezariana (prima ca am nascut normal data trecuta) si o avem programata , in principiu in sapt 38-39 , dar nu data fixa, in functie de evolutia sarcinii.
citat din mesajul lui Kabecka Neata' fetelor, Vin si eu la cafea sa va tin companie, eu am baut-o pe a mea deja. Azi sunt cam posomorata, de fapt mai mult ingrijorata. Am fost aseara la dr meu cu ecografia, totul ok, dar mi-a dat o veste "minunata". O sa lipseasca vreo 5 zile chiar in saptamana 38-39. Mi-a zis ca o sa ma vada inainte sa plece si o sa vedem atunci ce facem. In caz ca se intampla chiar cat este el plecat, va trebui sa merg la spital si voi vedea cine este de garda. Va dati seama ca deja mi-am facut 1000 de ganduri, m-au apucat temerile si azi noapte am visat ca trebuia sa nasc si dr nu era Data viitoare o sa mai discut cu el,o sa insist eventul sa-mi dea un back up... Sper doar sa fie bine. Urmatoarea eco o fac la 30 de saptamani, iar la 27 analizele de sange. De data asta am scapat de testul de toleranta la glucoza Mi-a mai dat sa iau fier si vit C. Am o intrebare: fetele care veti face a doua cezariana, o programati?Si daca da, la cate saptamani? Ma duc sa citesc din urma. |
Miche spune:
Botezul tot la curte o sa-l fac si eu, si o sa fie un mix intre mama si catering
Cat despre cezariana , doctorita mea mi-a spus ca cel mai indicat e sa fie la...caldut. Nu la rece dar nici la cald, atunci recuperarea mamicii e mai buna si bb iese perfect. In ultima luna , in urma deselor controale se va stabili data exacta.
Iris1211 spune:
Voi cand spuneti cezariana la cald va referiti ca asteptati sa vi se rupa apa si apoi intrati in operatie, nu?
Vreau doar sa stiu daca am inteles bine, ca sa stiu ce intrebari o sa-i doctoritei la urmatoarea vizita.
happy 25 + cu
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Iris1211 Voi cand spuneti cezariana la cald va referiti ca asteptati sa vi se rupa apa si apoi intrati in operatie, nu? Vreau doar sa stiu daca am inteles bine, ca sa stiu ce intrebari o sa-i doctoritei la urmatoarea vizita. happy 25 + cu |
Da Iris, asta inseamna cezariana la cald. Nu numai sa ti rupa apa, dar mai intri si in travaliu nitel (ori mai mult, iaca aici nu stiu cat treb sa dureze travaliul, cred ca atat cat sa nu intre bebe in suferinte fetala).
Si eu imi doresc asa, la cald-cald chiar, daca nu voi putea natural.
Tot inca sper pana in ultima clipa sa nasc natural.
Si apropo de programare cezariana, si eu am "ochit" 15 mai , deci vom naste amandoua odata . Eu atunci voi implini fix 38 sapt.
Eu am DPN 30 mai dupa eco, dar cum ca sunt cu riscul de trombo si Rh negativ, musai pana sapt 38. Mai ales din cauza Rh-ului. Mai vedem pe parcurs
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s