--> --> -->

Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~33~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Visele erotice, hi hi , cate ma navalesc in timpul noptii . Intr-o noapte asa de tare eram excitata , ca imi venea sa-l violez pe sot imediat, in timp ce dormea ca nu mai puteam .
I-am povestit sotului ce patisem noaptea aia, si el "de ce nu m-ai trezit!? ", ehhhh mi-era rusine, mai ales ca dormea atat de adanc

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deny, asta cu RH negativ si 38s e un mare basm. Prietena mea a nascut la 41.5 saptamani cu RH negativ.

Vicky, Printzesone and BB (27+)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Deny, asta cu RH negativ si 38s e un mare basm. Priena mea a nascut la 41.5 saptamani cu RH negativ.

Ohhh Vicky, daca e adevarat ce spui, apoi stii ce usurare voi avea?

Ma streseaza (chiar rau) gandul ca la 38 sapt neaparat sa o scot pe bebitza. Si eu vreau sa se nasca cand vrea ea , as sta cu ea in burtica si dupa 40 sapt, numai sa-si aleaga ea ziua ei de nastere, nu sa o fortez eu

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Deny, ai insa grija sa iti faci dozarile. Tu cand ai pierdut sarcina ai facut vaccinul ala?

Mergi la inceput

be_one, bine ai revenit
Stai cumintica in pat si odihneste-te.

Eu nu stiam (probabil nu am observat primele tale postari) ca faci parte din odiseea noastra, ca nu te-am adaugat pe prima pagina

Ne mai dai inca o data datele tale pt prima pagina?
UM, DPN?

24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Deny, ai insa grija sa iti faci dozarile. Tu cand ai pierdut sarcina ai facut vaccinul ala?

Nop, ca am avut avort menstrual. Ambele sarcini.

Am citit mult despre asta, daca trebuia vaccin sau nu, si pana la urma am inteles ca la varste asa mici nu e cazul.
Am facuta si dozarea aia(sper sa nu gresesc analiza care e scrisa de la labor), si e negativ.

24+ cu

Mergi la inceput

Da, am in fata mea rezultatele de la laborator, si la antikorpi scrie negativ. (in sectiunea cu Rh negativ).

In sapt 27 (cand m-a chemat gineco) voi mai face inca o tura de analize la laborator, sigur imi va baga iar analiza asta cu anticorpi.

24+ cu

Mergi la inceput

Azi am rezolvat ceva cu cardul cela de sanatate, am scapat de o grija
So, cu contractul de munca al sotului, mergem la biroul de asigurari si imi face cardul in baza sotului (coasigurat). Nu trebuie sa demonstrez nimic ceva de genul 3 luni muncite, etc.
Pana atunci, imi vor da un card temporar(intro saptamana imi vine acasa prin posta), care sa-l pot folosi numai si numai pt controalele ce se cer din carnetul de gravida(vizite la gineco, analize de labor).

Mica problema e ca cardul celalalalt (ce o sal fac in baza sotului cu contract de munca) o sa dureze sa fie gata 2 luni, exact in perioada cand voi naste , sotul incepe munca 15 martie si 2 luni fac fix 15mai), eu sper ca bebitza isi va alege ziua de nastere dupa 15 mai ca sa am cardul de sanatate la mana.

Dar nu intru in panica, si sunt foarte relax, doamna de la card a fost buna sa ne dea adresele la 2 spitale/clinici de care zicea Elyana, cu moase ceva de genul, unde poti sa nasti gratuit.
Si eu repede la nenea google dupa mai multe info, doctori, preturi etc.
Si la una din clinici am gasit si ecodoppler ieftin 40-50 euro.
Nu 120 euro unde fusesem data trecuta.

Sunt si doctori vorbitori de limb. engleza, am mai scapat inca de o grija

24+ cu

Mergi la inceput

Deny, asa ma bucur ca ai rezolvat cu cardul! Incet, incet le rezolvi pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Eu nu inteleg chestia asta cu continuitatea pentru CIC. Adica ar trebui sa ia in calcul daca ai muncit 9 luni si sa imparta la 12, sa faca ce vor dar sa nu te lase pe dinafara. Am vazut ca suntem mai multe care muncim pana plecam la maternitate. Am sa intreb si eu dr cand si cum are de gand sa ma opereze. Stiu pe cineva care a nascut la 40 saptamani cu o zi inainte de programare i s-a rupt apa. Aproape sa o ia in spital alt dr sa nasca normal, pana la urma insa a fost cezariana.
Poate fi si Onesti, nu inteleg de ce sa prefere anestezia generala in ziua de azi, decat rahi (cred ca la asta te refereai cand ziceai de anestezie locala)Dupa rahi am auzit ca stai vreo 4 ore si te bucuri, dupa care suporti durerile operatiei. Cu anestezia generala nu vezi pe bebe, tusesti de la intubatie, versi, trezirea e mai lunga, vreo zi la reanimare.
Deci, va fi Pastele pe 5-7 mai, liber, hmm. Pe 15 mai voi avea si eu 39 saptamani daca dumnealui mai asteapta. Parca imi convine mai mult cu programare, mi-as mai reduce din stres. Am sa pun in discutie.

Mergi la inceput